torsdag 3. januar 2008

SALG I NETTBUTIKKEN

Alle Julevarene er nå satt ned med 50%.....
Annas Rom finner du her

13 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Heia! Jo alt vel her! Holder på å telle og telle i butikken! Kvalmt men heldigvis er det masse solgt også! Jeg skal til lillestrøm 100% sikert men Danmark blir ikke lett for meg da John er ute offshore og mamma er ute å reiser! Så jeg vet ike enda! Skal du til lillestrøm?? de fleste jeg handler hos er jo der da heldigvis! Går det bra med deg og dine og ikke minst butikken? Klem!

Lykke sa...

Ville bare ønske deg et riktig godt nyttår Takk for mye inspirasjon og hyggelige kommentarer i året som gikk. Bloggen min er ett år i dag, og alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen om en overraskelse tilsendt i posten. Så titt innom du også:)

Anonym sa...

Hei igjen Anniche ! Har ikke hatt så mye anledning til blogging. Har jobbet på julaften, romjulen og nyttårsaften, men har nå tatt meg fri i 3 dager denne uken. Helt skjønt å få hvilt hodet litt. Nå surrer jeg og Thor rundt i ammetåka og venter så spendt på barnet vårt. tror vi er blitt helt surrete begge to. I gåt heiv jeg julen ut, nå var jeg fornøyd med nisser og røde lys :)) Deilig å få det gjort også !! Har helt glemt bort å takke så masse for nissefar, han var bare så artig :))
Jeg sitter bra nå, så det ordnet seg til slutt, og på mandag flytter jeg inn på mitt nye kontor, få ta det pent da så jeg ikke havner på gulvet igjen. Nå får jeg ta en titt inn til Anna og se på salget :)) Klem Liv Hilde

Therese sa...

Godt nytt år :o)
Du er vel i full sving med lagertelling osv. Håper du får tid til å slappe av litt også.
Nå skal jeg ta en titt inn i Annas rom (har blitt dårlig med tid til det de siste ukene...)
Hilsener fra Therese

Lene sa...

Hei, Annihe.
Så koselig med hilsen fra deg. Igrunnen er den din skyld, denne bloggen min ;) Lurer på om det var bad jeg googlet på for sikkert ett år siden, og havnet inn på ditt lekre bad på gamlebloggen din. Og dermed var en ny verden oppdaget - bloggverdenen. Tusen takk :)

Har kosa meg masse her inne siden, og så ble det egen blogg omsider:)

Ha en finfin helg :)

Kreoline sa...

Hei på deg Anniche, innom for å ønske deg en riktig god helg, kos deg. Klem fra meg.

chatrine sa...

Heisann!
Jeg må nok ta en titt ja:)
Du har jo så masse fint, og vet du, snart kommer kroneknaggene og knottene i bruk:) De skal på soverommet, som nå snart skal bli ferdig! Jippi!!!! Tror forresten noen kroneknagger kommer i gangen også etterhvert:)
Ha en super helg!
klem fra chatrine:)

Ida sa...

Takk for tipset.
Skal ta en titt.
God helg til deg og dine. :)

Anemone sa...

Nå må jeg faktisk trekke litt på snilebåndet, fordi.... denne damen jobber (koser seg med blogging) på mannens bærbare jobbe pc !!!
(sønnen er for det meste stasjonert på husets stasjonære pc med diverse spill :-(((

Sitter på stua, for må jo ha et øye med alt, vil ikke gå glipp av en eneste ting som foregår vet du. Vi kvinner er jo som kjent flinke til å holde på med flere ting på samme tid.

Men mannen i dette hus er noe bekymret da, for den dagen denne pc *kræsjlander" og må ha hjelp fra hans bedrift, får de seg nok litt av en overaskelse. Eller de vil tro denne mannen har noen skjulte interesser eller kvalifikasjoner, for her er massevis av interiørbilder du, og det er vel normalt ikke lagret i en 40- åring manns "hard disc".

Nei, nå har en ikke tid til mer småprat, for jeg skal i butikken din.

Klem herfra, med ønske om at du får en fortsatt fin helg.

Dans på roser sa...

Takker for koselig hilsen i bloggen min. Lenge siden jeg har vært på "besøk" hos deg. Hvordan har det gått med butikken du åpnet i høst? Håper og tror at det lykkes for deg! =) Ønsker deg og dine et deilig 2008! Stor klem, Kathrin.

Ingrid sa...

Vil ønske deg godt nytt år! Og ja, jeg får ta en tur innom den fine butikken din..

Lisbeth sa...

Salg er jo ikke å forakte og du har maaange lekre ting så svinger nok innom en tur!:o)))
Mvh Lisbeth

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Seriale