mandag 7. januar 2008

Vinter kan være vakkert.....

Rett før jul hadde vi en fantastisk tid! Det var så kaldt -at alt rimte , og det skapte en magisk stemning !! Da min pc fortsatt var/er til rep. fikk jeg ikke vist bilder...men nå har jeg som sagt lasta mannen min sin full...hehe....(utrolig hvor mange bilder man tar ...på kort tid)
Her er litt vinterlig steming tatt en tidlig morgen i desember.



(Foto:Anniche)

35 kommentarer:

mona sa...

Så flott det er med snø,men dere har vel fått nok nå.....hihi....!? Nydelige bilder,iallefall :) Her er det bare grønt,og da kan det jo like godt bli vår,spør du meg....utålmodig som man er ! Gleder meg til å se vareutvalget ditt,i sommeren og vårens tegn...kos deg,og mas mer om peis,ikke snøfreser...hahahah... :)

Siri sa...

Hei Anniche! Har det kommet mye snø hos dere?
Her i Vestfold har det blitt ganske mye ja... Så størsteparten av denne søndagen har gått med til snømåking...
Ha en fin uke!

Karin A sa...

Rimfrost är otroligt vackert och vintern är ofta fin. Vi fick snö igår men idag är den helt försvunnen igen. Jag önskar dig en fin vecka! Kram Karin

EVA AGNES sa...

Rimfrost är så vackert och vilken tur att du sparat dessa bilder.
Kramar Eva Agnes

Sanna i huset bortenfor sa...

Hei min "hemmelige" venn ! Så det var du som var min venn denne gangen - så hyggelig ! Jeg er superfornøyd med alt du sendte, og jeg kan si at både te og brente mandler er drukket og spist opp i julen. Nydelig alt sammen ;o) Kandisukkeret er nesten for fint til å starte på, så det ligger foreløpig til pynt på kjøkkenenet. Flotte bilder du viser i dag. Slik "trollsk" stemning var det også her hos oss for før jul, men det hele ble borte til juleaften. Regner med du som oss fikk din del av "snøen som fallt" i helgen - her regner det akkurat nå, så det spørs hvor lenge den holder. Jammen bra vi var ute og testet akebrettet i går, og ikke i dag. .... Ha en super uke kjære Anniche - og nok en gang tusen takk for super hemmelig venn gave ;o)

organic-lizzi sa...

Nydelige bilder,og definitiv vakkert.. Snøen derimot kan gjerne forsvinne for meg!!
Ha en knallfin dag..
Klem Randi

Marie sa...

Ja dette var verkeleg vakkert!

Anonym sa...

Så vakre bilder, nydelig når rimfrosten legger seg på mark og trær.Dere har fått en del snø i helgen ser jeg.Kan godt klare meg uten ,for her i Rogaland ligger det sånn omtrent 1dag så er det slaps og søle.Ser frem til våren,imens koser vi oss inne med masse stearinlys og noe varmt i koppen og fyr på peisen.

chatrine sa...

Så vakre bilder!
Hører dere har fått "litt" snø igjen... Her i nord er det ikke et lite sne-korn enda. Men grått og trist i stedet. Nå venter jeg bare på at solen skal komme tilbake om et par uker:) JOHO!!
Ha en fin uke Anniche!
Klem:)

elin1976 sa...

Fantastiske flotte bilder. Ja mamma og de sa at rimen lå tykk, hvit og nydelig. Ser nesten helt magisk ut.

Anna Lisa sa...

Heisann!! Nydelige vinterbilder. Ja vinteren kan være virkelig flott. Håper du har det bra og har hatt fine dager i jula og på det nye året. Er heime med sjuk Tuva i dag, så vi skal kose oss. Ha en fin dag du. Klem

Landliv sa...

Utrolig godt kamera du har! ... og god fotograf da ;-)

Guldkant På Livet sa...

Å så läckra vinterbilder Anniche!! Och de hyacinterna under glaskupan var så vackert... god fortsättning på det nya året!! Mari.

Grip dagen sa...

Fin-fint vinterlandskap i Søgne!
Men jeg liker enda bedre bilde på forrige innlegg. Rosa, hvitt og lysegrønt! Kjenner lukta av svibler helt hit!
(Det er nok fordi jeg har 8 stk selv her...!)
Bildet bærer håpet om våren med seg. Godt å vite at den ikke er så langt unna. Må bare komme oss igjennom endel kulde og snø først.
Ha ei deilig uke!
Mange hilsner Marit

Flower Power sa...

Så flotte vinterbilder! Det er så vakkert med rimede trær. For meg kunne det vært bare rim hele vintere.....hehe. Er ikke spesielt glad i snø. Dere har vel mere nok av det nå tenker jeg..... Her er det litt snø innimellom, og så smelter det igjen. Ganske så ustabilt, men jeg er nå bare glad til når det ikke er så kaldt. Ellers må jeg si at jeg er glad for at vi er over solsnu, og at det går mot lysere tider. Gleder meg til vår og sommer.....*drøm*
Ha en fin uke Anniche! Det er vel mye å styre med i butikken også nå.....

Tone sa...

Nydelige bilder, det er så vakkert når naturen "tryller" alt inn i rimfrost... Synes det holder i massevis jeg også, trenger ikke ha snø i det hele tatt for min del. Og nå har vi virkelig fått så det holder, akkurat nå er det litt mildt igjen, så nå raser det fra takene og er ufremkommelig med bil.
Ha en fin uke, klem :-)

Thalia`s-sjelerom sa...

Den sangen av Enigma vennen, hadde jeg glemt. Å, den minner meg om din ungdomstid, jeg blir helt sentimental her! Fine foto du har tatt. Klem fra mamma.

Lykke sa...

Vinter kan være vakkert og på dine bilder er den jo det. her har vi hatt vakre vinterdager som nå er avløst av regnog nå ligger det store hauger med sørpe over alt i gatene; ikke det jeg forbinder med vinter:(
Men, tusen takk for hyggelig gratulasjon på "bursdan" min:)
Her er det ikke mye tid som kan settes av til blogging: tar meg et røsk innimellom. Du har vel sikkert også nok å fylle dagene med, tenker jeg..
Vi får holde kontakten som best vi kan:)

My little footprints sa...

Flotte og stemningsfulle bilder! Jeg får se å få på meg kåpa, skjerf og lue og ta med meg kameraet mitt ut nå som det er så flott vintervær her!
Klem fra Beth

Tonje sa...

vakre vinterbilder anniche!

Helene S sa...

Snø er fantastisk fint på bilder, men slett ikke så idyllisk når du har haugevis som må måkes vekk :0)
Her på Sørlandet har det jo en tendens til å komme alt på en gang. Synes jo det hadde vært mer greit med sånn gjevnlig påfylling he,he
Vel, nå har det jo også kommet litt regn her, så nå er den sånn passe tung å løfte vekk. Så derfor ganske svart på å måke parkeringsplassen til sønnen min som hadde vært hos kjæresten sin i helga. Ble derfor kjempeglad da han ringte meg og sa at en kammerat skulle komme nedom med snøfreseren å ta det vekk for ham. Kjekke saker det der. 5 minutter så var alt vekk, men så er det det at sydentur er også "kjekke saker"...
Derfor blir det heller sydentur :0)og så får snø være snø til neste gang det laver ned igjen.

Lena sa...

Nydelig vintervær.. Etter en fryktelig stormfull helg på vestlandet er det nå begynt å regne... ingen vinter her nei!

Tiril sa...

Takk for en koselig kommentar Annice,tror ikke helt jeg vet hva jeg har gitt meg utpå.Dere er så
proffe,så vi får se.

Annettenett sa...

Nydelige rim-bilder!
Award til deg på min blogg:)))

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege vinterbilder, Anniche!! Vi og hadde nokre nydelege dagar før jul med masse frost på trer og bakkar, men trur du eg nytta sjangsen til å ta bilde???NEI...kjekt å sjå på dine iallefall ;o) Ha ein god dag!

Ida sa...

Nydelig vinterstemning Anniche! :)
Farget i hvitt og med vakkert rim.

Her er PC`en full av bilder også. Det er så mange mapper at jeg har mistet oversikten.... ;)

Anonym sa...

Må bare si deg at jeg er innom bloggen din nesten daglig. My fint å se av interiør og mange vakre bilder.

Janickes sa...

Flotte bilder du tar! Det er fint med snø, men jeg er egentlig fornøyd om den kan holde seg oppe i fjellene, jeg....

Anemone sa...

Nydelig !!!

christinasinteriør sa...

Hei! Artig dame du!!Jeg sender mail jeg da sjø for han kisen jeg ringer gir meg litt dårlig info!mail adressen er:livinghome@telia.com. Hatt en bra dag på butikken?? Klem!

Therese sa...

Skjønne bilder.
Du er flink til å ta bilder :-)

lillemy sa...

flotte bilder du viser fra frost perioden hos dere!
Ha en flott onsdag!

Mita`s hjørne sa...

Nydelige stemningsfulle bilder... her er det ikke noe som minner om vinter - og det er ikke jeg lei meg for, men vi får nok snø og vinter vi å - i mai...opptimistisk der...
Nå gleder jeg meg til å se hvile nye varer som kommer i butikkene rundt omkring... er så klar for vår og sommer...

Ha en koselig dag...

Hulda sa...

Virkelig flotte vinterbilder du har tatt. Må ha vært veldig spesielt med all rimfrosten som dekket landskapet.

Olstad sa...

Så vakkert det er med snø hos dere også. Vi holder på å forgå i snø. Innlandsvinteren er en utfordring for slike Østfoldinger som meg som vant til ca 2 cm snø på det meste.

Godt nytt år regner med at travelt med salg, års oppgjør og varetelling hos deg i januar.

Ønsker deg lykke til og gleder meg til nytt bloggeår og håper vi sees riktig ofte i bloggeverden.

Seriale