søndag 13. januar 2008

For women only ...

Jeg er så heldig at i tilegg til å ha masse nydelig interiør- får jeg denne våren UENDELIG mange flotte klær til dame !!

Først vil jeg introdusere dere for noen av de mange godbitene Jeanne D`arc living kommer med . Ja, det er sant , de kommer nemlig med en flott kolleksjon til dame denne våren.
Denne er selvsagt helt i tråd med deres stil .
Dette er noen smakebiter av hva som kommer:

(Foto:Jeanne D`Arc Living)

51 kommentarer:

Tiril sa...

Så lekkre ut de hvite tunikka ,elsker løse klær om sommeren,allerhelst i lin kvaliteter.så spennende ut dette.
Ha en god natt.

christinasinteriør sa...

Hei! Masse fint du tar inn nå! Har ikke plass til klær jeg da men du har jo nettbutikk! Klokken er 04.24 og jeg får ikke sove...ugh. Men siden jeg er blogger har jeg noe å trøye meg med t.o.m på natta! ha ha! Ha ei fin uke Anniche! Klem!

organic-lizzi sa...

Det blir spennende:-)))
Hvite,deilige plagg som minner oss på
den tiden som kommer om bare noen få uker(vi sier det sånn ellers blir jeg så deppa:-)
Kos dag til deg & stor klem Randi

Flower Power sa...

Nydelig, nydelig, nydelig!
Spennende tider framover med innkjøp av vårvarer:) Pleier du å besøke Gave og Interiørmessen i Lillestrøm? Dit skal vi om ikke lenge, og jeg gleder meg alltid til nye inntrykk derfra:)
Ha en fin uke Anniche:)

lillemy sa...

Fikk nesten litt vår fornemmelse av å se på de klærne! Flotte var de iallefall! Ha en flott mandag anniche!

Jorunn sa...

Fantastiske fine klær du skal ta inn!! En kjempeherlig nyhet på mandagsmorgen, her man sitter i ullgenser og ullsokker og drikker glovarm cappucino for å få varmen i seg. Ha en finfin uke Anniche! Klem

Annettenett sa...

Oi, her var det mye fint gitt!

Anna Lisa sa...

Det var masse nydelig ja:) Ønsker deg ei flott uke. Klem

Anonym sa...

OIOI, noe for hamsteren !!! Så skjønne plagg, når kommer de ? mvh Lalla

Huset i Hagen sa...

Så nydelige plagg! Disse plaggene får nok fram vårfølelsen i oss. Virkelig herlige klær. :o)

Donna D sa...

heisan

Så lekre klær ! Gleder meg til å se de i butikken din, kunne trengt noen sånne til sommeren.

Ha ei fin uke

Hobbyhuset-Merete sa...

Jøss så spennande!! lekre og herlege lyse kler til sommaren...det er det vi vil ha ;o) Gler meg til å kikke innom butikken når desse er på plass! Ha ei flott veke, Anniche!

Tea sa...

Herlige klær! Lengter til sommerkveldene når jeg ser dem! :)

Albertines verden sa...

jeg døøøøøøøøør....... Jeg bor jo i "serker" som mannen i mitt liv, pleier å si. De klærne håper jeg du tar inn noen av i nettbutikken. Fy søren, og jeg som ikke får ha dem, de finnes nemlig allerede i Askim. Men tror ikke de har planer om klær akkurat. (Butikk med kjøkkeninnredninger og litt interiør) House Doctor, ja. Kunne egentlig bare levd med deres ting, jeg for min del. Har bare fått smugtittet litt i katalogen de har lagt ut på nettet, ikke mottatt noen selv. Små bilder, men ser at det er en del nytt, samt en del av det gamle. Skal bli spennende å se det "live" på messa. Har tatt inn Flora som hengelampe, også. Så vakkert med den brune, tvinnede tekstil-ledningen. Ellers ønskes du en feiende flott uke, og håper du snart har kommet gjennom all pappen. Klem.

Tone sa...

Åhh, ikke frist meg. Jeg elsker sånne flagrende gevanter, bohemklær som mannen min sier. Skulle vært født i et annet århundre, vettu ;-) Ha en fortsatt fin uke, Anniche, klem :-)

Elises lille univers sa...

Heisann! Nå begynte jeg å glede meg fryktelig til sommeren! Helt fantastisk nyyydelige klær. Ha en topers uke!

Guldkant På Livet sa...

Å så mycket läckra och vackra kläder du tar in, helmysiga! Och såna ljuuuuvlioga vårbilder du hade i inlägget nedan!!!! Mari.

Therese sa...

Å - så mye skjønt !!
Får du de klærne i nettbutikken din også??
Ha en fin dag/uke.

HildeS. sa...

Lekkert og atter lekkert:)
Dette gler eg meg til.

M&Co sa...

Hei! Så koselig du stakk innom bloggen min, og såveldig koselig kommentar ! Nå er jeg inne å oppdager din vakre blogg! Den poncho/jakke tingen var jo helt fantastisk!!!! Mulig jeg må ha den altså ;-)Ha en koselig uke du og! :-)

Karoline sa...

så mye lekkert, anniche. tipper du koser deg veldig med ditt nye arbeidsliv.må være topp å holde på med en så stor interesse som arbeislivet sitt. kos deg videre, så blogges vi klem fra Karoline

Hulda sa...

Er akkurat den type finklær jeg liker. Men, er jo så vanskelig å bestille, man aner jo ikke hvordan størrelsene er.

chatrine sa...

Heisann!
Så mye lekkert av både klær og interiør-ting som kommer for våren i din butikk!:) Ser du blir å gå mye i hvit klær framover;)
Våren ja, her er det ikke mye som minner om det... Men uti mai/juni derimot kan jeg jo vente litt vår;)
Ha en super dag Anniche!
Klem:)

Solstad sa...

Wow! ..så masse fint tøy!! Gleder meg til å se nærmere på desse .....her gjelder det bare å fortsette å trimme av seg julefettet så jeg kan shoppe nye klær he he ....
Ha en fin dag min venn :)

Moderncountry sa...

ååååh, så mye vakkert Anniche!! Har vært innom å tittet litt etter sist samtale, og det er jo bare til å dåne av. Du har vel kanskje ikke hatt det så lett med å vite hva du skulle bestille? Tok vel alt du, haha..
Nå har jeg endelig kommet igang med nye produkter til Aina`s Charm. Sydde endel i går og har fått både litt tid og energi til overs.Så nå håper jeg at jeg får åpnet bloggshoppen snart! SKal bli spennende å se hvordan det går. Nei, tilbake til studier. Ville stikke innom å ønske deg en flot dag! Klemmer

Lisbeth sa...

Nydelige og delikate plagg, fristelser i fleng!
Vet du den madonna formen er sikkert like gammel som utstyret ditt på loftet,kom i hus da gipsbølgen var over landet, hvor lenge siden er det da? 10 år, sånn ca!?
Ha en skjønn dag!
Klem fra Lisbeth

Ida sa...

Lekkert Anniche!
Mange go`biter her ja.
Dette blir gøy.
Fin fin tirsdag til deg. :)

Living White sa...

OIOI, dette så da spennende ut Anniche!! Dette er nok noe jeg garantert kommer til å se på da du får det inn i butikken din....Så morro at det går så bra at du utvider litt

Marte sa...

Hei hei:) Ja jeg er kjempestolt av puten! Og jeg er såå spent på hva som dukker opp i posten fra Lykke.

Så mye lekre klær du får inn!! Jeg skal titte innom deg! Det er så deilig med slike plagg, minner litt om noa noa sine.

Ha en fortsatt fin uke! Og fortsett å legge ut vakre nyheter fra butikken!

Klem fra marte

My little footprints sa...

Å guri, så mye nydelig! Jeg kunne ha kjøpt alt sammen ;) Jeg går mest i hvite klær, er så glad i det! Hva slags str er klærna i? Man skulle vært så flink til å sy så man kunne sy slike fine klær selv! Men jeg klarer jo nesten ikke å sy en runding en gang, så for meg blir det ganske så håpløst ;) hehe
Ønsker deg en fortsatt god dag!
klemmer fra Beth

Emmeline sa...

Disse klærne er jo egentlig en sånn Madicken drøm. Der man går rundt barbeint og solbrun i gresset, i florlette hvite klær. Barna danser rundt beina på deg, og alle har langt og krøllete hår... (trolig arvet av faren for å si det sånn)
Der man tar et stor vattert pledd og breier utover og serverer en lett 3 retters lunsj fra en stor piknik kurv og alle sitter så pent og spiser og ler og har det herlig... Og ingen har floker i håret, eller snått i nesen, og ingen banner og det er ingen regninger som skal betales og mannen din elsker deg høyest av alt i hele verden og du trenger ikke jobbe engang bare bake boller og være lykkelig...
Sånn ser disse klærne ut for meg; ikke rart vi får lyst til å kjøpe dem med en gang!!!!!

EVA AGNES sa...

Så fina kläder de gör de där "Franska Stemningarna".
Det måste vara roligt att få in en massa vårkläder också förutom interiör.
Ha det bra och kramar
Eva Agnes

Anonym sa...

Åååå, her skjønnar eg at eg må følge med. Får du desse flotte kleda inn i butikken?
Ha ein fin kveld:0)

elin1976 sa...

Hei på deg.
Å som jeg gleder meg....kommer disse klærne i min størrelse mon tro?!? Small eller veldig liten medium?`Hadde vært flott om du ga beskjed. For dette var virkelig meg!!!

Karoline sa...

skulle bare ønske deg en fin kveld- og uke videre. håper du koser deg. trett og bør komme meg i seng, men elsker å sløve litt foran pc med blogg for meg selv på kveldene. har fri i morgen, ordne på rommet til nikolaj, fått ny seng, tiden går....men barnedill- det elsker jo jeg:)
snakkes, anniche!!!!

Mita`s hjørne sa...

Jammen der er jo klærne mine jo...he,he...
Hærlig, lette og luftige, litt flagrende - slik jeg liker de...
Utrolig lekkert da...

Ha en koselig dag...

Pia..... sa...

Hej ja dessa plaggen var för läckra...skulle vilja ha en hel del där..men nu är visarn på vågen på fel sida..så tyvärr passar kanske inte något:)..PIA

Metteflette sa...

Åhh, herlighet! Kan man forhåndsbestille?????? Egentlig bare innom for å ønske deg en flott dag og håper ryggen din er bedre :-) Har forresten en liten hilsen til deg på bloggen min :-)

Ellie sa...

Nydelige klær, Anniche! Sommerlige og romantiske! Likte spesielt godt den beige sjal-saken med blonde på, jeg da, siden jeg ikke kler hvitt så godt. Ha en fin onsdag!

Lykke sa...

Nydelige klær! Blir sikkert kjempesuksess.
Jo, skal en liten tur til Lillestrøm. Skal du?

Grip dagen sa...

Det er godt å se de vårlige bildene. Mye fint som kommer!

Jeg kan godt rusle barbeint i gresset iført de lektre sommerklærne du viser... Liker veldig godt den stilen.

Du trenger kanskje trøste deg med bilden du også? Hører det ikke er så himla fint vær hos dere for tiden. Stakkars dere...
Her på Jæren har vi høst nå. Kuling og regn. Da er det deilig å sitte å drømme. Nå skal jeg drømme videre i ei stor bunke interiørblader jeg har lånt. Det er skjønt, det!

Ha det fin-fint. Marit

Anonym sa...

Eg gleder meg til tøyet kjem til nettbutikken din. Då har eg lyst å hamdle masse fint:0)

Lene sa...

Ojojo.... Skjønner allerede at her blir det neimen ikke lett å motstå fristelsene. Aldeles nydelige klær - og helt min farger til sommeren. Bare å sitte her hjemme i sofaen og taste inn :) Blir moro, Anniche :)

Så koselig hilsen fra deg på bloggen. Og tuuuusen takk for ekstra hyggelig overraskelse fra Annas Rom. Du, de fattigmannshåndballene jeg bestilte er bare aldeles nydelige. Jeg har ikke klart å legge dem ned i kjelleren. De ligger her i hver sin kurv - og jeg skal nok finne på noe koselig med blomster eller lignende så det blir sommerkuler av dem etterhvert :)

Ha en finfin kveld :)

Sylvia sa...

Å, så lekre klær du skal få til butikken, Anniche. Disse likte jeg. Slike er jo sååå nydelig å ha på om sommeren.
Skal du på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm neste uke? det skal jeg! :)

Anja Holt sa...

De klærne så bare helt fantastiske ut! Innbyr til slaraffen og kos!

Alex sa...

Heisann ;) No kommer det en klem fra en ny blogger. Jeg har også en egen livstilsbutikk _ Ønsker deg lykke til....vi trenger vel det alle :)

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine klær :-)
Ønsker deg en fin dag.

christinasinteriør sa...

Heisann! På nett igjen da! Hurr går det...Her er det rolige tider! Ha en flott dag! Klem ugla på frei!

Alex sa...

Heia
Tusen takk for kommentar. Det var så korslig. Skal du på Herning ? Det er så artig og inspirerende å dra på messer ;)Ønsker deg en fin kveld !!!

Berit sa...

Lekre klær! Lyse luftige klær til varmere dager. Herlig!

Oleiv Lene sa...

Her har du jammen det meg ei fantastisk fin side, og så mye inspirerende og flott! Hærlig;)Kjekt det er nettbutikk også... Som ny blogger blir nok denne besøkt endel tenker jeg ja:)
Ha en superduper kveld!

Seriale