onsdag 30. januar 2008

Nostalgi

De av dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg er veldig svak for gamle nydelige skatter !!
Dessverre er det ikke ofte jeg rekker hverken loppis eller bruktmarkeder lenger....
Men i går ble det en liten runde...jeg samler på litt av hvert(har jeg innsett etterhvert...) Til barna er det gamle Carl Larsson bilder , og det fant jeg også ...men det kommer en annen gang .Til mor ble det en karaffel (eh....samler...",) Kunne ikke motså denne gamle fantastiske da ..

Jaaaa, også fant jeg denne flotte "dåsen" som det stå Singer på . Min bestemors gamle symaskin har endelig fått komme opp i stuen min igjen , så den passet så fint sammen med denne (kunne ikke la være...", )

24 kommentarer:

Karoline sa...

jammen anniche da......!!!!!!!!!!!!!!!! du er bare verdens søteste. jeg blir helt rørt, jeg!!!!!!!!!!!
nydelig skatter, enig ang larsson bildene:)
og symaskinen fra bestemoren din er jo fantastisk, klart den skal stå i stuen!!!
ha en deilig natt, skjønne deg!
varm klem fra Karoline

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydeleg karaffel!! Dei gamle symaskinane er så flotte og pyntar verkeleg opp..artig at du fann ein singerboks som passar til den :o) god natt og klem frå meg!

elin1976 sa...

Så flotte bilder. Jeg har også dette bilde du viser og er på jakt etter en ramme i svart slik det passer med alle de andre.
Gleder meg til å se flere skatter. Singer masinen er jo aldeles ikke feil. Å finner man slikt et bord som egentlig hører til så må jo livet egentlig bare være perfekt...:O)

Min lille brelett;O)

Gunhild, NO sa...

Håper ikke du blåser avgårde i dag. Til og med her i innlandet merker vi vinden. Likte veldig godt den karaffelen du hadde fått tak i. Jeg var på bytur i går. Veldig sjeldent jeg gjør det. Fant for eksempel mørkeblå og hvitprikkete lexington koppehåndklær m 70%avslag. De var så fine og nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte alle sammen. Litt typisk det da.
Har en gammel symaskin selv en plass. Har igrunnen mye gammelt, som ikke er framme i lyset for tida. Ha en god dag, Anniche!!

Dinah sa...

hahaha..skjønner hva du mener. Nå har jeg gått igjennom bloggen din (den gamle) og det var så mye gøy! Tror jeg må gjøre det en gang til :)
Merker dere vinden hos dere eller? er redd vi skal blåse vekk jeg nå.. (heldigvis vet jeg at taket holder denne gangen ;) )
Ha en fin vindfylt dag!
Klem

organic-lizzi sa...

Herlige ting du har "funnet"..
Du har jo sansen da:-))
Kjøkkenet mitt er såååå mye koseligere etter besøket hos deg..
Lampe og speil må vente med å få plass til jeg får rommet i kjelleren klart til "mottagning"og kursrom tror jeg.Eeeelsker det:-))
Hold deg inne hvis været blir som meldt er du snill!!
Ellers deeeilig dag & stooor klem fra Randi

Tiril sa...

For en lekker karaffel, vi har vel alle ting vi er svake for, jeg nyter gamle erverdige glass og karaffler.Er nok ikke den som er flinkest til å gå på loppis nei, men vi har en fin antikk butikk i byen her , der er der en del å kjøpe.Elsker og gammelt sølv,men det kan jo bli litt dyrt,men der er mye jeg kunne kjøpt.
Her blåser stikker og strå idag,er dritt lei av vind og regn. Husker godt den symaskinen hos min mormor,den må du ta godt vare på. Ha en super dag , vind eller ikke vind.

Ida sa...

Flotte skatter. Både til deg og din mor.
Fin fin torsdag! :)

Gunhild, NO sa...

Hei igjen! Akkurat nå blåser det ikke så mye her heller:) Håper endelig det blir en grei overfart til Danmark. Så spennende!! Stemmer det var på Hansen. Ei kurv på utsida. Den butikken har blitt en favoritt i byen. Hadde så dårlig tid, så jeg var ikke så mye rundt. Du får vel god handel overalt i byen nå etterhvert... :)

Therese sa...

Så skjønne ting, ikke rart du "samler" på dem :-)
Ikke blås bort, vil gjerne se mer på bloggen din !!!
Ha en superfin dag :oD

Randi sa...

Tusen takk for handelen. Nydelige saker som jeg angrer jeg ikke kjøpte dobbelt opp av alt. :))


Himmel.. hvor mye fint du finner på din vei. Nå er det bare å hive seg med på Auksjoner som holdes rundet her. Jeg kommer til å blir ruinert;))
Lurer på om min kjære mor har en sånn Singer maskin med bord.....hun kaster aldri noe og ha
har ett hjem fylt med skatter. Men det meste er litt for stort til å få lurt med seg hjem...hihihi
Men den Singer maskinen kan det være muligheter for.....

Ha en super flott dag.

Randi sa...

I gleden over pakken glemte jeg helt og takke for den!!...jeg gremmes over meg selv..TUSENTUSEN TAKK !!!du er en engel av de sjeldne,STOR OG VARM KLEM fra meg.
*rister oppgitt på hodet over meg selv.*

Håper jeg er tilgitt...;))

hannemor sa...

Hei igjen du!! Ja gaten du ser er Stavangers fineste sted,,syns jeg da!! Kan du ikke se for deg butikken min her en sommerdag, med masse blomster og kurver ute, og "mor selv" sittende med en kaffekopp på trappen, og SKRIKE etter kunder?..hehe. Bildet i mitt indre mangler bare en lat katt ved anklene mine, men ejg er absolutt ingen dyreelsker, tvertimot, så der røyk det idylliske synet! (o:

Nei jeg dropper danmarksturen nå, men drar til Køben 7-10. Er sikkert veldig dumt av meg å la være, nå må jeg jo bare trygle om leverandører via mail! Fant ut at det ble så tungvindt å reise herfra, fly til Billund, så videre med tog eller buss, og ikke er jeg kjent overhodet!! (Sa hun som reiser verden rundt ellers i året,,hehe)

Ja jeg misunner dere, hører det er flere fra dere som drar! Kjører du eller flyr du?

Er spent på messen i køben om det er noen fine leverandører der, jeg må styre unna Odd Molly og lignende, alle butikker her i byen har det nå! Kjekkest å ha noe som er litt annerledes!!

Ps,,,flotte nostalgiske ting der ja!! Jeg tenker med skrekk og gru på hva jeg ga vekk da jeg ryddet ut min mors leil. Mange skatter i tekstiler og porselen...uff og uff!

Ha en nostalgisk dag videre, og god tur!! Tips meg da, hvis du ser noe som kan passe det lille hvite huset i gamlebyen..
Klem

christinasinteriør sa...

Hei! sy maskin fra din bestemor på nøstvollan?? Såpass! Ikke værst! Ja koppene gikk unna i en fei! Ha en fin dag!:0)

Emmeline sa...

Må si som Merete; Nydelig karaffel, har jo skjønt at du har øye for gamle skatter Anniche, Så gøy når du endelig finner noe som du kan pynte litt ekstra med, noe som ingen andre har!!
Det var så koselige bilder av deg hos Organic Lizzy, skal bli kjekt å se deg til sommeren:)

Hilde sa...

Så flotte "skatter" du fikk tak i..
Det er jo bare så gøy å finne slikt.
Hilsen Hilde

Moderncountry sa...

Nydelige skatter Anniche!!Kjempevakker karaffel, og ser at det passer så godt til den romantiske stilen. Så flott med gamle kort i samme settingen. Dumme meg, som har gått forbi dem flere ganger!
Du, jeg vet ikke hvordan Karl Larsson bilder ser ut engang jeg :)

Vet du, nå på morgenen kom skapa, tror du jeg er i skyene nå eller? Det lille skapet var jo enda vakrere her hjemme hos meg. Lyset i butikken gjorde det nesten gulaktig, men her var det litt gråbeige. Er jo bare sååå glad! :))

Landlig sa...

Så utrolig koselig å få besøk av deg!!
Jeg har vært innom den flotte bloggen din en rekke ganger og fått masse inspirasjon:-)
Nå har jeg linket deg også - blir gøy å følge med deg videre!

Flott symaskin du hadde! Jeg har også arvet en gammel dansk utgave av min mormor. Den har jeg hatt til pynt i stua mi kjempelenge...
Ha en flott bloggtorsdag!!

Bo med barn sa...

Hei.

Nå har jeg fulgt bloggen din i "hemmelighet" i over ett år og nå har jeg endelig opprettet min egen...takket være deg...egentlig. Kjempeartig å følge deg, og spesielt spennende har det vært å følge oppstarten av butikken din. Jeg planlegger også oppstart av egen butikk, men i en litt annen genre enn din. Kanskje kan vi inspireres av hverandre? Her er bloggen min: http://bomedbarn.blogspot.com/ Koselig om du tar en tur innom....selvom det foreløpig står veeeldig lite der:-)
Hilsen Lena

Bo med barn sa...

Vi bor litt unna deg...men ikke så veldig langt...Nærmere bestemt Porsgrunn. Og fy for et vær:-) Kos deg i Danmark imorgen...hvis du kommer deg dit:-) Er det verdt å dra på messa i Danmark? Har de mye annet enn på Lillesrtøm. Jeg var akkurat der, men er på jakt etter noe litt annet enn hva "alle andre" har. Lurte litt på å dra til Nederland eller Frankrike... Har du noen tips så kom gjerne med dem! Selvom jeg nok legger meg på enn litt mer "moderne" stil enn det er i Annas Rom...hvis du skjønner hva jeg mener:-)
Klem Lena

M&Co sa...

Så lekker flaske!! Jeg elsker å gå på jakt i bruktbutikker og på loppemarked...Så søt du er forresten! Så bilder av deg inne hos Randi ;-)

Anemone sa...

tror jammen ta det er noen som snakker til deg også jeg..., hvisker deg i øret at det har lyst til å bli med deg hjem.... rett det. Ting med historie og en søt romantikk som en sjelden finne r i dag.

klem herfra.

Evelinas hus sa...

Vilka jättefina fynd!
Må så gott.
Kram Caroline

GundaM sa...

Fine ting og slike ting går jeg jo sammen med dagen lang, siden jeg jo også er ContainerGirl ;)
Kom inn et skap med dører og skuffer i fransk landsstil idag, huff....Har så lyst, har så lyst men da må noe tilsvarende ut...

Seriale