onsdag 23. januar 2008

Fra mitt vindu i kveld...Og utfordring

Jippi!! Jeg har fått min kjære pc igjen etter "kræsjet"

Når det skal sies kan man vel ikke akkurat skryte over at Elkjøp er direkte "kjappe"....For det første ble pcen ødelagt etter bruk under ett år....alt jeg hadde ble selvsagt BORTE (ink bildene av mine dyrebare fra det siste året ) For det andre skulle de ha meg til å betale for en back up som ikke fungerte , dvs de sa at de hadde klart å bevare noen bilder på en cd, men den er selvsagt ikke her .....*grrrrr*

Men så , endelig kan jeg da begynne å oppdatere bloggen min igjen .
Her er bilder tatt fra min arbeidsplss i kveld . Har fått nye grønne planter , og blomsterpottene kommer fra min lille butikk .Har også fått denne utfordringen fra Gunnhild og Alex, her er mine svar....som visstnok måtte bare være ett ord, jøss...jammen ikke enkelt for en som liker å prate , hehe!!

1. Hvor er mobilen din? - Bordet
2. Skildre kjæresten din? - God
3. Håret ditt? - Bustete
4. Moren din? - Testvinner
5. Faren din? - Testvinner
6. Hva er favorittingen din? - PC
7. Hva drømte du i natt? - Ferie
8. Hva drikker du helst? - Rødvin
9. Drømmebilen? - Volvo xc90
10. Hvilket rom er du i nå? - Spisestua
11. Eksen din? - Hvem
12. Din største skrekk? - Fuglevirus
13. Hva vil du være om 10 år? - Stolt
14. Hvem er du sammen med i kveld? - Meg
15. Hva er du ikke? - Selvhøytidig
16. Det siste du gjorde? - Jobbet
17. Hva har du på deg? - Tøffler
18. Favorittboka? - Interiørbøker....
19. Det siste du spiste? - La Pralaine....sjokolade
20. Livet ditt? - Spennende
21. Humøret ditt? - Årstidene
22. Dine beste venner? - Gode
23. Hva tenker du på akkurat nå? -Mat
24. Bilen din? - Golf
25. Hva gjør du akkuratt nå? - Dette
26. Sommeren din? - Sjø
27. Sivilstatus? - Gift
28. Hva er det på tv`en din akkurat nå? - Reklame
29. Når lo du sist? - Idag
30. Når gråt du sist? - Husker ikke
31. Skole? - Ja

Sender denne utfordringen videre til mamma jeg :))
Ha en flott dag i morgen , og husk å ta BACK UP!!

30 kommentarer:

Helene S sa...

Heisann
Du frister meg stadig med flotte ting fra butikken din. Vet nok hva du gjør når du viser det på bloggen, men ikke legger det ut i nettbutikken he,he
Vel, jeg kommer snart bortover til Søgne, så da får jeg nok tilfredsstilt mine svakeheter her i livet skulle jeg tro. Gleder meg masse!! Bare si fra når boka har kommet, så setter jeg kursen bortover:0)
Ha en trivelig kveld!

silje sa...

Så fine bilder fra arbeidsplassen din! Og utifra bildene i innlegget under ser jeg at jeg må innom nettbutikken din igjen også! Trist å lese om pc'en din,at bilder og alt er borte. Det er min store skrekk å miste bildene mine av barna. Håper alt står bra til med deg,og at det går bra i butikken! klem fra silje

elin1976 sa...

Det høres så kult å kunne skrive gift...sigve..........
ha ha ha ha. Luerer noen ganger på om denne frøken blir det? Hadde vært kult bare å kunne skrive det som sivilstatus da.
Ja vel min lille brelett. Hvordan har du det? Nydelig urne med blomst i. Er det sånn "pletter i luften- veldig lett å drepe" du har der? Kjøpte meg en husfred på fredag og før jeg var fått den opp i en urne så var den død. Måtte kaste den i dag(tror kansje den ikke hadde med seg redningsvest)
Du må ha en fin fin kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Ida sa...

Du har en vakker arbeidsplass! :)
Kjekt å lese om deg også. Blir liksom litt mer kjent da...
Back up. OK! ;)

Kreoline sa...

Hei Anniche, sent oppe du også, jeg er et nattedyr. Godt å få igjen PC`en, et godt råd er å kjøpe PC i små butikker, de er faktisk ikke dyrere, og en får en fantastisk sørvis. Takker for koselig hilsen fra deg, har det relativt bra, håret er fremdeles på plass, litt rart igrunn, det blåser og blåser, er så leiiii. Håper du har det bra og at du koser deg i butikken, kan nå ikke tro annet, hihi. Ha en fortsatt fin uke Anniche, klem fra Mona.

Tiril sa...

Fine bilder fra din arbeids plass,skjønn den krukken ivinduet.Uff med pc;en din,du hadde vel kopier av bildene?
Enig med deg angåene EL.kjøp,dårlig sørvis,har oppdaget med flere ting at det er samme pris på småbutikker,og du får en helt annen sørvis.
Ha en fine dag.

Therese sa...

Så fint det er i vinduet ditt, enkelt og skjønt!! Ser du har noen stener der også, jeg er glad i stener. Moro å se at andre liker det og.
Ha en god dag !!

M&Co sa...

O gud så irriterende! Jeg mistet alle bildene fra bryllupsreisen på den måten...og har fortsatt ikke kommet over tapet ;-) Den potteskjuleren var kjempelekker! Elsker rustikke potteskjulere!!

Annettenett sa...

Så dryyyygt å miste bildene sine, skjønner at du blir irr ja!Nydelige blomsterpotter du har fått inn...Takk for kommentaren din i går, kjære deg! Ikke noe gruff her lenger nei:)

Gunhild, NO sa...

Har litt dårlig samvittighet når det gjelder bilder. Kjedelig hvis det går tapt. Godt det ikke var mer enn et år for deg. Men det skjer jo mye når de er små. Nå tar jeg jo flere interiørbilder enn jeg tar av jentene. Må skjerpe meg. Men det er jo egentlig bare å lagre de på minnepennen eller noe. Men hvor er nå den?
Vi har visst samme drømmebil :) Og du minte meg om den konfekten, som ligger innerst på kjøla....
Ha en god dag!!

Hespe sa...

Heisann!
Så flott blogg du har! Og så den arbeidsplassen - skulle gjerne hatt hjelp til å ordne min egen arbeidsplass. Dessverre - der råder kaos for tiden :-(

Planen har lenge vært å sette opp hyller, men veggene er av betong og helt håpløse å borre i. Har forsøkt meg med slagbor og dertilhørende borrer, men nei da...

Jeg linker deg på bloggen min - og håper det er ok..?

Takk for all inspirasjonen som sidene dine gir!

Ha en fortsatt flott uke!

silje sa...

Hei igjen:) Gåsungene er ikke ekte nei,kjøpte de på Plantasjen til 15 kr per gren:) Er veldig mange som tror de er ekte da,så det er jo fint at de ser naturtro ut;) Ha en flott dag,her har sola akkurat tittet frem:) klem

Thalia`s-sjelerom sa...

Takk vennen min, den utfordringen tar jeg på lørdag vet du;) Elkjøp hørte jeg om på TV i går kveld, ikke noe særlig til skryt de fikk. Så neste gang ikkeno pc-kjøp der! Trist med alle de fine bildene, og av prinsene da!!! Klem mamsen!

My little footprints sa...

Hei!
Ja pc-kræsj er fryktelig kjedelig. Jeg har et vennepar som det hende det samme med, som hadde tusenvis av bilder på pcen sin. Før de sendte den til reperasjon, lovte elkjøp dem å ta vare på bildene. Dette gjorde de selvfølgelig ikke! De fikk tibud om å at de skulle finne dem fram, men dette var dyrt, noe de måtte vetale 10000 kr for! Så de ringte inn til el-kjøp-Norge og jeg skal si deg det ble andre bollder. Bildene måtte de pent få tilbake gratis! De er ikke snaue heller!
Men fint iallefall at du har fått pc`en tilvake, kjedelig å være uten! Da vet jeg iallefall at jeg hadde fått "abstinenser".. hehe..
Så fint du har gjort det i vinduet ditt, potten likte jeg veldig godt. Jeg får se å gjøre det litt koslig i vinduene mine snart, jeg har liksom ikke fått helt dreisen på dem enda. Får liksom ikke helt bestembt meg for hvordan jeg skal gjøre det. Jeg finner vel en løsning til slutt ;)
Nei nå skal jeg ta meg litt is, fikk plutselig lyst på noe godt! Nam nam ;) Vi snakkes!
Klem fra Beth

Anonym sa...

Takk for dine alltid hyggelege innlegg og kommentarer:0) Åååå, eg gleder meg til du får inn alt dette flotte tøyet. Du får gje meg eit hint så snart det er på plass. Ha ein strålande kveld!

LiSbEtH sa...

Hmmmm, backup er lurt. Artig å surfe rundt å se hva folk har svart på utfordringen sin...

Hobbyhuset-Merete sa...

søt liftgardin og potta med blomsten oppi passa supert inn :o) ha ein fin kveld!

Hulda sa...

Så fint og stilrent det var i vinduet ditt. Jeg falt for den rustikke blomsterkrukka, minner meg om franske stemninger. ;) ;)

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilken vacker arbetsplats, kram!

Pia..... sa...

Hej åhhh den blomsterpotten var fin ..skulle inte säja nej ..men det är så krångligt att beställa från norge tycker jag eller har du bra förslag?...fint fönster ..hemtrevligt..ha det så gott i helgen..PIA

chatrine sa...

Tusen takk for koselig hilsen:)
Godt at pcen fungerer nå:) Men så skit at alt det gamle ble borte... Jeg har en ekstern hardisk jeg legge bildene min på, så har jeg de selv om pcen krasjer. Hadde begynt å grine om de skulle bli borte...
Veldig koselig arbeidshjørne du har!
Ønsker deg en super helg Anniche!
Klem:)

Karoline sa...

artig lesing:)
ønsker god helg, skrev til deg i natt på facebooken:)
klem

mona sa...

Er bare innom for å ønske deg en super helg !! Så fint du har pynta i vinduene dine,lyst og lekkert...som vanlig ! Kos deg ,da :) ~klem fra nord.

MeyBiMe sa...

Næmmen såå hyggelig å få en liten hilsen fra deg!!!
Og veldig kjekt at du hadde funnet meg hos Lykkelene!!!
Tror faktisk ikke at jeg har vært innom denne bloggen din før...
Du har en flott blogg med masse spennende bilder!!!
å sjekke mere denne butikken din også!!!
Kanskje jeg kan linke deg også???

Ha en fortreffelig fin HELG!!!

Norah sa...

Nydelig krukke og morsom utfordring. Helt enig i at ETT ord er bare så alfor lite - hihihi...
I dag har vi feiret Nenahs 7 års dag. Det ble stakkars for mye for henne ved leggetid. Da kom tårene. Pappa var ikke her i dag. Fyflate så vondt det gjorde i mammahjertet... Men jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok henne med hit... Men akkurat det å skille henne fra pappan sin - ja det skulle så gjerne vært anderledes...(ikke for meg men for henne!!) Ellers en stormfull dag i Hjørring. Her gjelder det holde på parykken. Ha en deilig kveld foran PC`n. Stor klem

Anna Lisa sa...

Heisann!!! Å jada, vi har sikkert trasket litt i samme fotspora vi to da:) Litt artig!! er moren din derfra?
Koselig med nye planter. Blir liksom litt vår i huset. Og veldig fin pottuskjuler. Nå går eg å legger meg, fredagskveld men eg er typisk A-menneske og klarer ikkje å sitte lenger uansett kor eg prøva..hehe...Ha en flott helg. klem

Albertines verden sa...

Hallo snuppa. Godt at pc`n er i gang igjen! Joda, har trasket noen km langs standene på Lillestrøm. Og sitter igjen med en litt tom følelse. Det var absolutt ikke noe som var helt wow! Jeg var faktisk litt skuffet, men vet ikke om det er lov til å si det. For det var jo veldig mye vakkert å se, men litt for lite nytt hos de forskjellige. Oi, så blasert og kravstor jeg føler meg, men sånn er det. Ikke det at jeg har problemer med å få fyllt butikken, snarere tvertimot. Mulig at forventningene er litt for store? Men det er jo så deilig å bli helt fyllt av iver og adrenalin,når ting er så vakkert og spennende at man rent glemmer å puste. Skal bli spennende å høre om hvordan du opplever messa i Sverige. Til høsten har jeg planer om det eller Herning. Trenger noen nye impulser, leverandører jeg ikke har sett før. Gleder meg forresten veldig til du får de nye klærne i hus, sitter klar med visa`n! Klem og en super helg!

Elises univers sa...

Så utrolig kjedelig å miste bilder da...been there..Flott blomsterpotte du har, kjedelig med selvpålagt kjøpestopp når du viser så mye fint:-) (får vel se hvor lenge jeg klarer å holde meg..hehe..)God helg!

Tonje sa...

så bra at du endelig har fått pc-en din tilbake,men det er jo kjempe trist at du har mistet alt...det problemet hadde vi også for ikke så lenge tilbake,masse verdifulle linker og bilder som ble borte,men men jeg har lært nå!

sexy sa...

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區A片,視訊聊天室,情色,AV,視訊交友網,情色視訊,成人,色情,做愛,免費A片,A片下載,色情影片,成人影片,SEX,情色電影,成人電影,UT聊天室,聊天室,免費視訊,做愛影片

Seriale