lørdag 5. januar 2008

Slutten av julen

Jobber med å fjerne julen fra our casa.....men ute er det så kjipt vær at jeg nesten heller bare vil krype under et teppe. Det regner, det snør, det er storm ...æsj!

Jaja, så lenge jeg slipper 1 meter snø som i fjor så....men det nærmer seg vel snart det også. Begge naboene har kjøpt snøfreser, haha, ....så min mann føler seg utenfor "ringen" , -
med stor fare for at fremtidige sydenturer ender i en diger mannedings av en snøfreser ...prøver jeg heller å si at en peis er MYE viktigere . Freser kan man saktens låne av naboen likevel , tjihi!

Sviblene mine er blitt vårlig dekor (iallefall om man drar for gardinene, og drømmer seg vekk",)

(Foto:Anniche)

32 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Heia! Ser været hos dere er ille ja! Her blåser den men nesten grønt der ute! Grønn jul i år også! Kjedelig det da! Stemningen kommer med snøen! Skal du på messen i lillestrøm?? Hadde vært kosi å sett deg da siden det er bare 2% sjanse for at jeg kommer meg til Danmark:0( Det får bli neste år!) Går det bra i butikken?? Rolig på nyåret her iallefall! Sånn er det bare! Ha en fin helg videre "gamle" venn! klem!

christinasinteriør sa...

PS! Savner msn kveldene ja! Hi hi!

Helene S sa...

Hei igjen.
Været her er ikke akkurat noe å skryte av. Full snøstorm i natt, så det var bare og brette op armene og starte dagen med snømåking. En av naboene her hadde også anskaffet seg snøfreser, så jeg vurderte om jeg skulle "kjøpe" noen aksjer i den he,he Ser jo utvilsomt veldig enkelt og greit ut, men jeg vill også heller ha ferie i syden :0) Har bestilt tur til Bulgaria, men det er ikke før i september. Det føles veldig lenge til akurat nå som snøen laver ned som værst.
Ellers håper jeg på at du får noen fuglebur i nettbutikken din. Sliter med å finne det rundt omkring, så det hadde vært helt topp. Ønske, ønske...
Ha en fin helg videre!

christinasinteriør sa...

Har ikke bestilt noe nå nei! Bare Hortensia! BOMBE! Alle bildene borte-uff så kjedelig! Hva har du bestilt da? Det er ikke tomt hos meg nei! Har og hadde litt lager også! Lurer på om jeg skal prøve meg på villa collection?? Har du de? Og Holtan, hmmmmm.. ikke lett å vite!

Huset i Hagen sa...

He,he. Klart at en peis er mye viktigere enn en dum snøfres! Enig i at det kan man heller låne av naboene ;0) eller så kan dere bare kose dere inne med peisen og vente på at snøen skal forsvinne. :0) Fint bilde da som gir den rette vårfornemmelsen. :0)Når det gjelder linker, så har jeg ikke vært flink å oppdatere.hmm må visst ha meg en runde med dem ja...;0)

M&Co sa...

Nydelige Hyascinter!

silje sa...

Hei:) Her også laver snøen ned nå. Jeg synes det er litt deilig,ihvertfall så lenge man kan være inne:) Men alt blir jo mer tungvint da.. Hva er det med menn og sånne maskiner... Kan ikke skjønne hvorfor de er så fascinert av snøfresere og liknende... Men så skjønner vel ikke de hvordan vi kan se så mye glede i en pynteting heller.. Min mann er ute og måker for 3.gang i dag,og nå er det midnatt. Det er kanskje nødvendig,men jeg tror han synes det er litt gøy også.. Nydelige bilder! Nattaklem fra silje

elin1976 sa...

Hallo vennen.
Såppass! Skikkelig godt humør i dag, vennen. Her har det blåst og regna, snøa og sludda....dere kan da iallefall gå på ski. Du har heller ikke et grantre liggende i hagen og en hel haug med søppel fra diverse søppelbøtter som ligger å flyter rundt i gata. Fytti katta så kjipt været er men guri så koselig vi har det inne. Riktig nok har vi peis....men du får trøste deg med at neste gang du er bortover kan du komme innom å varme deg på den hos meg.
Den er ikke så flott men den varmer godt.
Her sitter jeg å syr mens jeg blogger, spiser favoritten- grønner druer(muscat) og spiser smågodt fra mega. 69 for kiloen og da blir det litt(les iallefall to kilo) Nå begynner jeg å bli lei sånne svarte krokodiller. De orange tar jeg aldri for de er ikke noe godt.....bla bla bla her ble det mye vas fra min side. Ha en fin kveld vennen min.

organic-lizzi sa...

Så nydelige svibler:-))
Stakkars dere som har fått så mye snø.Håper ikke strømmen har gått hos dere!!
Vi fikk snøfreser av noen naboer som fikk den av noen venner.Dette fordi de ikke har garasje:-))Jeg er sååååååå glad for den..Like kjærkommen hver gang det kommer mye snø..
Natti-natt og drøm søtt..
Stor klem Randi

Anja Holt sa...

Peis er definitvt viktigere enn snøfreser. Vi har leid inn en sånn traktor-mann som kommer når det er over 10 cm på bakken.

Og så godt tips med de sviblene! Tusen takk for inspirasjon!

Annettenett sa...

Snøfreser...huff...skulle ikke behøvd det der du bor vettø! Her i Eidsvågen held vi på å blæs bort, men ellers er det nesten litt vårlig ute. Ikke for å gni det inn nei...hehe! Hold ut med peis og den nydelige blomsten der:)

Landliv sa...

Oj... for et vær! Her snør og snør og snør det.
Herlig svibel-bilde - får jo nesten vårfornemmelser jo!! Bare man ikke ser ut av vinduet da... ;-)

liven sa...

Hei!! Ja hvorfor bruke penger på noe så kjedelig som en snøfreser når du kan låne hos naboen!! Mye bedre med en peis!!
Lett for meg å si som bor på et sted hvor vi sjelden bruker snømåken mer enn et par ganger i løpet av vinteren!!
Ellers så gleder jeg meg til nye varer hos deg!!!

Mita`s hjørne sa...

Har jo sett på nyhetene at dere har et ufyselig vær for tiden, håper det ikke blir så ille som sist vinter da...
Her har vi ikke ei snøfille, det er bart og fint ute - håper det holder seg slik også...
Å du, sydenturer er jo viktigere enn snøfreser da, gubbene i nabohusene låner sikkert bort sine freser - de liker jo slikke leketøy så det går vel greit...

Ha en flott dag...

Krabat sa...

Flott at man kan sette pynt inn i nye sammenhenger. Flott vårlig dekor!

Karoline sa...

et herlig innlegg, anniche, så enig, så enig.
går det bra med deg?? lenge siden vi har "pratet".
julen min skal ut i dag, på tide, men vi vart så mye borte i julen, gikk derfor ikke så trett på den. kommer nesten til å svne hvite stjerner og engler jeg, må ihverfall ha meg tulipaner i fine friske fager, er liksom tradisjon når julen åker ut! klem fra Karoline

Mia sa...

Oi oi, såååå vakkert det var med de rosa sviblene under osteklokken. Og der står de nok trygt for stor og snø... For slik har det vært her i helgen også... maaasse snø! Men det blir jo hvitt og vakkert da, om vi bare får beholde det slik. Og peisen, den er jo mye viktigere enn en snøfreser da... (min kjære er ute og måker, mens jeg sitter inne og fyrer i ovnen...hihiii)

Moderncountry sa...

Hei på deg Anniche!!

Her var det deilig vår! Iallefall på bildene. Fysj for et vær det er på sørlandet ja. Leste i Dagblad på nett om massevis av med snø. Her derimot er det pent og mildere. Men vi har hatt vår tørn vi og. Lengter mot våren gjør vi nok alle og da første tegn er jo de vakre blomstene våre. Nydelige bilder :))(Ja, klokka var vakker og!)
Søndagsklem fra meg!

Ps: Du, har du sett på mobilen din i det siste?

Tone sa...

Hei snuppa. Nydelige bilder, synes faktisk svibler har noe vårlig over seg, jeg. Og snøfreser... det er min manns våte drøm også (huff,da!) Men ikke min, he,he.
Jeg gjorde det helt store første nyttårsdag og slettet hele bloggen min, var gått ganske lei. Nå prøver jeg meg litt på nytt, for det er jo så koselig også... Gjelder bare å finne balansen mellom plikt og fornøyelse. Ha en kjempefin uke Anniche, klem fra Leah, som faktisk heter Tone ;-)

Therese sa...

Hei hei.
Enig i at det ikke er noe moro å bruke en masse penger på snøfreser..
Men det har nå vi gjort og det er jeg glad for i dag, er gressenke og i helga har det kommet ca 50 cm med snø. Jeg har vært ute med freseren :-I Kos deg inne, det skal jeg gjøre nå.
Hilsen fra Therese

Anemone sa...

Svibler og løkplanter er liksom så mye VÅR !!! og det lyder fristende og godt.

Klem herfra.

Koselig koselig sa...

her har det også kommet ca 30-40 cm snø nå på et døgn. Det er mye... vi vasser i snø go jeg er så glad for at det er meldt regn til uka jeg... hehehe ;) og ja, peis er viktigere enn snøfreser med mindre dere ikke har ekstremt mye å måke da ;)

Metteflette sa...

Heisan vennen :-) Hvordan har du det? Har dere snødd inne ennå? helgen hos oss har gått til snømåking!!! Regner med at det var verre hos dere da men det har kommet en 60 cm snø i løpet av helga! Syns det holder nå!! Nydelige bilder du viser. Kos deg resten av søndagskvelden! Stor klem fra Mette

mona sa...

Huff,så kjedelig med den snøen.....litt er jo bare kos,men når man må bruke pengene på snøfreser,istedenfor på peis,ja da er det nok.....heeeelt enig med deg,lån av naboen,det kan du jo derimot ikke gjøre med peisen,og det skjønner sikkert mannen din.....hihi....!!! Nei,trekk for gardinen du,og nyt synet av de nydelige blomstene dine,de var jo virkelig søte i farvene ! Kos deg,og ha en ny,flott uke i butikken din :)

Tea sa...

Nydelige bilder! Her har det snødd masse masse de siste dagene, og det har blåst som bare det - ordentlig deilig innevær!! :) Kos deg inne!!

Tonje sa...

så nydelige de sviblene var=) Helt herlig farge....jeg tåler ikke lukten av dem,men koser meg med bildene av dine...hihi

Her trengs det også snøfreser etterhvert,vi har så stor tomt og innkjørsel nå,så hvis det kommer mye snø blir vi stående ute i timesvis å måke.men peis er jo mye kosligere ja..og så varmer den jo...hihi

KLem

Emmeline sa...

Fine svibler... vårlig og flotte bilder var det også!
Vi følger jo med på dette været hos dere, vi har jo en hytte som står der nede i stormen så ensom og forlatt...Men vi får vel håpe at det løyer ganske snart! Ha en fortsatt fin søndagskveld:)

My little footprints sa...

Hei!
Ja nå lengter vi etter våren, gjør vi vel ikke? hihi.. Så fort jula er omme vettu ;) Her er det masse snø og det laver ned i bøtter og spann. Jeg er heldig som har en svigefar som kjører traktor og kommer og måker hos oss jeg da ;) Så slipper jeg det iallefall!
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem Beth

Ida sa...

Vidunderlig vakre bilder av Hyasinthene dine Anniche! :)))

Det er god trim i snømåking.... ;)

Fin fin uke til deg.
Klem.

Nostalgia sa...

Fælt vær men vakre bilder!
Godt nytt år!
klem

NinaS sa...

Helt nydelig bilder!!
*sukk*!

Line sa...

Så nydelig bilde med svibler i glassklokka!!

Og nå regner det!æsj..

Jeg droppa aerobictimen for å måke snø istedet...begge deler på en dag ville jo vært å overdrive ;) jeg kunne jo risikert å bli svett..hehe

Seriale