søndag 27. januar 2008

Søndag

Det gjorde godt å få igjen sin egen pc slik at jeg kan blogge litt oftere!
I dag har vi hatt en fin dag med en lang tur her på vårt idylliske hjemsted :

(Foto:Anniche)

Etter den flotte turen ble det en kjøretur Hit. Et spennede og flott sted som virkelig kan anbefales :)) Jeg endte opp med en ny kul genser fra spanske Desigual , og urtesmør fra Bjugn, hihi! Ja, masse flott interiør også , men jeg har jo endel av det der jeg kommer fra .

Etterpå ble det middag her .

Så var det hjem og rett på jobben .....Jeg må jo sørge for at mine kjære nettkunder får varene sine i tide !! Men for å sette litt pris på meg selv ble det med et kunstig oliventre hjem ;)


48 kommentarer:

GundaM sa...

Ser du har hatt en flott søndag og det nydelige oliventreet da...Selv har jeg vært på tur med min mann og kom hjem med noe...helt annet ;)

Ha en flott uke der ute!

Gunhild, NO sa...

Hei,hei!
Høres ut som en koselig tur, på steder jeg også har vært innom.
Ja det må være gøy å ha en egen butikk med fristelser. Skjønner godt at noen ting blir med hjem.
Ønsker deg ei god uke..

GundaM sa...

Ditto - og natta ;0)

elin1976 sa...

Vandt til store dimensjoner....etter ryktene så er hele huset stort. ha ha
For en flott tur dere må ha hatt. Å for et fantastisk vær vi begge har hatt....endelig.
Det var rene våren ute i dag....her borte mender disse bøndene at det er vår når di hiver dritt på jordene mens jeg mener bråtebrenning minner om vår. Jeg får jo fa...med helt hetta når jeg nettopp har hengt ut dyner og kjenner stanken komme sigende...LØØØØØØØØP....Å FÅ INN DYNAN SIGVE, ELLARS SÅ LOKTE ALT SAMMEN DRID!
ha ha ha men i dag var det ikke en sånn dag. Det var bare fint liksom. Å det e mi veldig gla for. Ha en super kveld min lille brelett:O)

mona sa...

Næmen,jeg kommenterte på det forrige,og plutselig var du her med et nytt et,gitt..... :) Så fin tur dere må ha vært på,og så komme hjem med et oliventre,det må jo være toppen !!! Vil også ha.....men jeg er litt kresen,har ikke funnet det riktige enda ! men en vakker dag.....hihii ! Kos deg da,og ha en fin uke i butikken ;)

lillemy sa...

Høtes ut som en koselig søndag hos deg... flott bilde du har tatt forresten!
Ha en flott mandag anniche!

Dinah sa...

GOd morgen!
Høres ut som en deiilig tur!Og på Løddesøl gård og greier! Det er jo ikke lange turen fra meg :)
Her gikk søndagen med til å pleie to syke gutter..de begge har fått omgangsyken så da er det bare for mor å trøste og kose. :)
Kjempefint oliventre forresten!
Ha en fin dag!

Karna sa...

Deilig med noen soltimer i helgen, så vi fikk være litt ute også. ER blitt nok uvær i det siste, føler den ene stormen har avløst den andre....Men nå går vi iallefall mot vår!!

Lille Maison sa...

Det hørtes ut som en deilig dag! Og et lite oliventre gjør seg alltid... :) Håper bare mitt overlever, hvis ikke må jeg også gå til innkjøp av et sånt... Hm, kanskje jeg bare skulle gjort det med en gang, hihi ;) Ha en flott uke! Synnøve :)

organic-lizzi sa...

Dere har jammen evnen til å kose dere:-))Sååå deilig..
Godt jeg ikke fikk med meg at du hadde det fine oliventreet!!Ellers var jeg jo det kopiarket da om du skjønner..Teppet er bare såååå fint i stuen.
Kjempefin dag & stooor klem fa randi

Ida sa...

En lekker og kulinarisk post dette Anniche. ;)
Oliventreet er fint og helt sikkert vel fortjent.
Vi har bodd på det hotellet. Ett flott sted. Ungene våknet og hadde nesten ikke tid til å spise frokost en gang. For vi var jo omtrent midt i parken, og de SÅG skuta til kapteinen osv. Hehe.
Løpe, løpe.....! ;)
Fin fin uke til deg! :)

Lisbeth sa...

Søndager er herlige dager,denne søndagen gikk familien på tur, mens mor ble hjeme og nøt freden,deilig å ha det slik av og til. He,he jeg er en av kundene som skal ha varer, men mener det var juleting jeg bestilte så det haster ikke, leeeenge til jul!:o))))
Ha en nydelig uke!
Hilsen fra Lisbeth

Albertines verden sa...

Ho-ho! Har litt sansen for disse; så har jeg vært HER. Spennende å se hva som ligger bak. Det var godt oliventreet ditt var kunstig, for nå tenkte jeg hvordan i all verden du hadde fått oliven på ditt. Det er vel farlig å si det "høyt", men jeg har hatt mitt siden april i fjor. Og det lever ennå, men litt småpjuskete nå på vinteren. Ha en super uke! Klem.

Anonym sa...

Ser ut som om dere hadde en perfekt søndags tur.
Stilig plante og flott lykt!!
randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi

karoline sa...

hei anniche. føst må jeg takk deg- for jeg ser du linker verkstedet vårt. og det er bare utrolig koselig av deg!!!!!tusen takk!!!
ser ut som en flott dag. og oliventreet var flott, ble litt missunnnelig på bæret, men så så jeg at det var falskt. kjøpte et i fjor vår og det står utolig nok like fint enda. er så glade i de.
vi fikk faktisk akt litt i går og spiste boller ute, koselig. i dag er det mer ruskevær igjen.....mørkt når vi går og mørkt når vi kommer hjem....men det er snart februar- og det føles som et betydelig skrit nærmere våren.
ha en flott uke. klem fra Karoline
ps. så du spm om foccacia oppskriften? ser den ekte ut? så jo veldig greit ut, hadde tenkt å male, men det spørs om jeg gidder om det kan gjøres så enkelt!
klme fra Karoline

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej :)

Tak for din kommentar i min blogg - du kan tro du er velkommen til at titte ind ved mig, jeg blir bare glad for kommentarer :)

Dette her var jo endnu en herlig blogg. Der findes SÅ mange flotte hjem og kvinder der sidder bag her i blogglandia, kan tro jeg koser mig med det.

Dit oliventræ var fint da - sådan et kunne jeg godt finde på at købe selv. For de er så fine de træer, jeg kan bare ikke holde liv i de ægte af slagsen.

Tak for kigget, jeg kommer tilbage og ser mere her.

Klem Maria.

Alex sa...

Så flott,,,,ser du har det så fint hjemme.
Og ja jeg vet hva jobbing på søndag er men no prøve æ å ha en fridag i uka .9
KJEenner ar det har på å jobbe veldig mye i tre år....hmmm begynne å bli gammel :)

Tea sa...

Kjempefine bilder!!! :) Oliventreet ditt er kjempenydelig - er det en vanskelig plante å få til???

Tiril sa...

Nydelig bilde du hadde tatt,hadde og en fin søndag her i Rogaland , lekker lykt, tok seg godt ut sammen med det nye oliventreet.

Tone sa...

Så godt at du har tid til å slappe av og kose deg litt også :-) Og oliventreet kunne jeg også tenkt meg, hadde nok gjort seg best med et kunstig et hos meg også ;-) klem.

GundaM sa...

Psst, nå er det di n sin tur å få egen reportasje inne hos Randi.

Skjønner du likte siden min kjempegodt siden du har linka den to ganger;)

Takk, takk;)))

GundaM sa...

Hi,hi...Vet jo jeg har sterke energier men måte på da;)

Gjør ikke meg noe, all reklame-bra reklame!

ha en flott dag på butikken imorra, det skal jeg ha og;)

KLemz

chatrine sa...

Heisann!
Du har det bare SÅ nydelig hos deg, både inne og ute!
Å rosene du har fått av mannen din....helt nydelige!:)
Så koselig at du plutselig fikk besøk av Organic Lizzi:) Litt gøy å møte "kjentfolk" av og til:)
Så må jeg jo bare si at det er godt du har fått data igjen, så du får blogget litt!!!
Å du, de skoa mine er stort etterspurt, så de kommer nok i lille "shoppen" min ganske snart, så er det jo bare så gøy å sy di også:)
Ha en kjempefin kveld!
Klem fra meg:)

hannemor sa...

Hei hei..gjett om JEG har kost meg i dag da, med pakke fra annas rom!! Var bare nydelig alt sammen!! Jeg har ikke helt bestmt hvor på kjøkkenet jeg skal ha oppskriften, har sorte fliser over benken, kan bli fint der, eller på en skapdør! (o:

Og du,,den butikken du hadde vært på var jo helt utrolig! Så mye fint de hadde der da! Deisgual er bare helt topp, jeg vandret timesvis der i Barcelona sist!

Ha en fin mandag, det som er igjen av den!

Helene S sa...

Hei
Så koselig tur dere har hatt. Vi var på tur til Lindesnes fyr og Svinør i går. Været var jo ganske fint, og på Svinør hadde jeg aldri vært. For en nydelig pærle, og det til og med i januar. En sommerdag der må jo bare være en drøm....

Anonym sa...

Her såg det koselig ut. Har vore der for 5-6 år siden, men ser ut som om det har utvikla seg ein del sidan den gang...Koselig med glassblåseri.
Og oliventreet var kjempefint. Sa du at det var kunstig? Då trur eg til og med eg kunne hatt det.Ha ein strålande dag:0)

Anita sa...

SååNydelig blogg du har! Har ikke vært her inne før jeg!!
Ha en flott uke!
Klem fra Anita

chatrine sa...

Så koselig Anniche, med link!:)
Må nok fylle den der butikken litt snart...;) hehe
Ha en strålende dag!
Klem:)

Noralill sa...

Høyres ut som du har hatt ei flott helg! Veldig naturtro oliventre, kjekt (for meg som ikkje har så grøne fingrar) at det finnes så mykje fint i "juks" (plast) for tida...ha ein fin dag!

Camilla at home sa...

Fint oliventre, har prøvd meg med et par levende oliventre,men de levde ikke så lenge, tror jeg også kan gå over til et slikt et:) Du må ha en fin uke!

Sarah sa...

Lyder til at i har haft en dejlig søndag... Skønt at komme på tur og få lidt inspiration af at se lidt nyt.
Lækkert oliventræ.

LiSbEtH sa...

Hei du.
Likte godt den lykta du hadde ved siden av oliventreet og jeg da.. Fint bilde har du tatt og.

Torill sa...

Det var litt av en opplevelsesrik søndag:) Nydelige roser du har fått av mannen også:)

Huset i Hagen sa...

Så deilig den søndagen høres ut! :0) Og så oliventre da! Det har jeg lenge ønsket meg. :0)

Mita`s hjørne sa...

Ser jo ut som dere har vår hos dere... Flotte bilder fra en koselig tur...
Oliventreet ditt er jo bare kanll... et slikt tre kunne kansje overlevd her også - gubben mener at jeg til og med kan ta livet av kunstige inneplanter (han er litt forundret over at jeg klarer å holde liv i uteplantene men ikke inneplantene)...

Ha en koselig kveld og uke...

Trønderpia sa...

Åååå...Løddesøl gård, der har jeg ikke vært, har vært mye på Løddesøl, men flyttet fra Sørlandet rett etter at det åpnet, så jeg rakk aldri en tur dit.
Måtte le litt, for jeg er fra Bjugn, regner med at smøret er fra Romstad Gård?
I såfall er det fra mine barndoms trakter.
Ha en fortsatt fin kveld!

Broarne sa...

Härligt med olivträd, HOPPAS att det överlever, jag har alltid problem men exotiska växter.
Annmarie

Mia sa...

For en koselig dag du har hatt, Anniche. Og så det herlige oliventreet da...

My little footprints sa...

Hei Anniche!
Det virket som om du hadde en aller tiders søndag ;) Oliventreet ditt likte jeg kjempegodt! Jeg synes det er så dekorativt med oliventre! Jeg må jaggu se å fornye dette grønne her hjemme snart! Ikke mye grønt å titte på her gitt nei. Har liksom ikke fått fornyet og kjøpt inn nytt siden vi flyttet inn, men jeg kjenner nå at det er på tide ;)
Ønsker deg en fin-fin onsdag!
Klemmer fra Beth

EVA AGNES sa...

Hej Anniche!
Vilken skön tur du gjorde i söndags. Jag har följt i dina spår... :-)
Vackert olivträd du tog med hem. Tyvärr vet jag inte alls hur jag ska sköta mitt så det är nog på väg att dö... hmmmm
Kramar Eva Agnes

Lene sa...

Hei Anniche :)

Så deilig en søndag dere har hatt - og så fint å få være med på en liten sørlandsrundtur både innom Løddesøl gård og dyreparken hotell. Har selv bodd 12 år av mitt liv i Arendal og Grimstad - så jeg er veldig glad i sørlandet.

Og nå begynte jeg å lure på om kanskje et jukseoliventre kunne være noe for meg, som bare tar kverken på det meste av levende grønt ;)

Utrolig nydelig bilde av det fantastiske været dere hadde :))

Ha en strålende dag - her skinner solen :)

klem til deg :)

Ps - imponert over dine kunster i mammas minnebok :))

Petunia sa...

Du har en nydelig blogg:)
Takk for titten!

Mor Grethe sa...

Hallo Anniche. Nå har jeg kost meg masse her hos deg.... mange fine innlegg jeg ikke har sett. Koselig med besøk da, måtte selvfølgelig inn på bloggen hennes også og se. *rimelig nysgjerrig* Butikken din er jo så fin... så lyst og koselig. Håper du koser deg og har det bra.

M&Co sa...

Så koselig med sånn tur! Egenttlig burde man gjøre slik oftere, "reise" litt i sitt eget hjemmsted! Og det oliventreet fortjente du virkelig ;-) Tusen takk for koselige kommentarer hos meg! Setter sååå stor pris på det :-)

Guldkant På Livet sa...

Å vilken vacker bild du tagit över havet! Och fina interiörbilder, och just ett sådan olivträd tänkte jag visa i mitt nästa inlägg: ) Hoppas du har det bra och att butken går bra! Mari.

Anna Lisa sa...

Så nydelig bilde av himmelen. Og ellers koselige de andre bilda også. Håpa du har det bra, og ønska deg ein fin kveld. Klem

lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Seriale