onsdag 30. april 2008

Plaskande Herlig 1 Mai!

Her er det innkjøpt et slik ...

Såååå jeg så for meg barna i harmoni (?) i bakhagen med pølser over mors nye ildsted ( slik går det når far ikke bygger peis ....) Men , her i sør er ikke meldt mye "grille(svi) pølser vær .....

SÅ .....vi får finne på noe annet . Vi kan jo alltids heise flagget for 1 Mai ..(ja, ja ser at flagget ikke er helt rett vei her også da;O) ) men i disse omdiskuterte flaggdager - så spiller kanskje ikke det så stor rolle heller ",

Mulig man kanskje bare tar en liten tur ...stille og rolig (..MAN KAN JO SAKTENS DRØMME!?!) Sammen de som betyr noe, ens familie , som man i -i en travel hverdag ,ser altfor lite til ! Små gutter , som ikke bryr seg , om det er sol eller regn : Hvor fossefall , kliss gjennomvått (drittvær- i mors øyne) er tipp toppers , og de kan hoppe og bli kliss våt(SPILLER DET NOEN ROLLE , DET ER MORO ) er det beste for en slik dag !Det er jo tross alt de små hverdagsøyeblikkene som gjelder .

Nyt dagene mine venner -med eller uten regn .

(Bildet er lånt fra internett, men husker ikke fra hvor , ups -sooory !)

22 kommentarer:

Anemone sa...

Jøss..., først trodde jeg dere badet der nede. etter overskriften å bedomme vandret mine tanker til bading i sjøen. Jeg flytter, tenkte jeg så .-)
Men desverre ser det da ut til at det er sølepytter det er snakk om, og DET vet du vil vi ikke ha noenting av nei.

Her i Trøndelag har vi vært velsignet med så flott et vær den siste tiden, og ligger likosm langt "forran" normalen (hva nå det egentlig er). Men så masse sommerblomster er det nok alt for tidlig å kjøpe inn, for erfaringsmessig puster nattefrosten oss i nakken.

Håper at været holder seg jeg da, som skal ha konfirmasjon på søndag.

Kos dere allikevel så best dere kan denne langhelgen.

Mange hilsninger herfra.

Thalias- sjelerom og Atelier-Thalia sa...

Morn til dere alle. Samme "innekoseværet" i dag også, er dårlige utsikter til innvielse av grill:( Æsj, er bare lei regn, og at alle pottene snart må stå inne...blomsterfrøene har druknet!
Må nok gjøre det beste ut av det:))
Klem mamma.

MeyBiMe sa...

Sååå herlig :-)
Ja tenk om vi kunne gledet oss like mye som barna over plaskende regn og stooore plaskedammer der det er om å gjøre å bli ...skikkelig VÅT :-)
Faktisk....så er det avogtil ..GØY :-)

Thalias- sjelerom og Atelier-Thalia sa...

Grattis med dagen der oppe;)))

Tone sa...

Hm...ja hva gjør man når man plutselig får en fridag dumpende i fanget? Jeg vet ihvertfall veldig godt hva jeg burde gjøre, og så vet jeg hva jeg har lyst til å gjøre....Ikke lett det der, og få til en harmonisk blanding av plikter og gleder. Håper du får en deilig dag sammen med dine, Anniche. Klem fra meg :-)

ceciliegrut sa...

Koselig!

Du vet; "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Ungene koser seg uansett de.

silje-sin sa...

Hei Anniche:) huff ja,det regnet. Jeg liker egentlig regn, og som du sier så er jo ungene fornøyde uansett, men vi satt og prata om det ved frokostbordet, tenk så mye mer vi kunne gjort i dag hvis det var fint vær! Vel, uansett er det deilig med fri, og jeg håper du får en flott dag:) klem fra silje.

Ida sa...

God 1 mai til deg og dine Anniche! :)
Med maaaaange fine øyeblikk. :)

Norah sa...

Hei søde....
Ja så var vi i gang...igjen...hihihi.
Fy fasan...nå er vi så slitne at det meste flyter omkring oss..hjemme altså...ikke på jobben. det har vi jaggu stått på de siste ukene. Ikke noe særlig for de andre familiemedlemmene..uhu..de har klaget på alt fra fraværelse til altfor sene middager. De som tror at det å drive nettbutikk er noe for pyser eller latsabber tar helt feil. Det er så inni h....mange timer som går med. Men er vi lykkelige? JA!!! Jeg bare elsker jobben min, og jeg har fullstendig tro på at dette vil jeg i fremtiden også gjøre. Vi er priviligert vi kjære deg... Friske barn, deilige menn, tak over hodet og vi får jobbe med det som er hjertet nærmest. Hmmmmmmm :-)
Her står som sagt huset på hodet. Kjøkkenet skulle så absolutt vært skiftet ut, veggene ribbet og nytt gulv lagt. Men jeg har søren meg ikke nok timer i døgnet. Jeg har malt det men der står det med en skjønn forening i skapene med kopper og kar. Ingen system. Heldigvis har vi noen dager nå for å ta fatt på det. Lillemor er stor fornøyd med å få leke eller se på TV. Greit med "litt større" barn. De bare elsker å ordne ut selv.. Vel huset ja...bla bla bla.. :-) Vi STOR trives. Lukket have, med et gammelt og IKKE vedlikeholdt drivhus. Det SKAl ryddes i helga. Stille rolig gate, med 15 minutter til nærmeste badestrand, 5 minutter til sentrum, 10 min til skolen (som bare er DEN BESTE skolen i hele byen. Helt vanvittig fornøyd!!!! Ja det hele er bare helt villt bra, som de sier her... Uff som jeg jabber i vei.. Jeg sier hei så lenge søde, og så ringes vi en kveld.. Stor og go klem til alle små og plaskeføtter der hjemme

Tiril sa...

For en gang skyld høres det ut som dere søringer,har det verre enn oss, vi har 15gr. men oppholdsvær, håper ikke det trekker denne vegen.
hadde håpet å kunne fått mannen i gang med hagearbeid,
Vil nå heller ha en fin sommer, enn vår da, ifjor hadde vi bare vår, så var det slutt.
Ha en fin 1.mai fordet.
Klem

Therese sa...

Det regner her også ....
Vi feirer arbeiderenes dag med hjemmebakte kanelboller og film!!!
:o) Fint det fatet til bål, det skulle vi hatt på hytta :o)
Krysser fingrene for bedre vær, ha en god dag.

Sylvia sa...

Heisann snuppa!!
Tjaaaaa....været vet du.....men en trøst er jo at til lørdag er det meldt knallvær....så jeg får vente med den gleden til da....
Jeg har kost meg under et pledd og gjort ferdig et sjal i dag. Sier meg fornøyd med det, jeg. Blogget litt, og snoopet litt, kaffe og popcorn og......Godt det er jobbing igjen i morra, hi hi.....da går det som regel i knekkebrød! :)
Den butikken din ser så spennende ut...er så nyskjerrig!!!
Klem fra meg!

Koselig koselig sa...

Jeg ønsker meg en sånn peisskål jeg, er den ikke noe tess altså???? sukk... jeg synes det ser så koselig ut bare
:)

Klem og god 1. mai kveld fra meg! Nå er det kveldsmat yepp :)

Olstad sa...

Jeg trodde først dere hadde strålende vær i dag 1 mai men ser at dere har det som oss.. Regn og regn og atter regn. Vi har ikke vært ute av døren i dag..

Så artig bilde av gutta i søledammen.

Landstil sa...

Hei hei
Ja nå må du ta turen innom når du er i området :) Hadde vært kjempe koselig!

ÅÅÅ, kjente jeg savnet det gode sørland når jeg så båt bildene dine... Vokste opp på Justøya i Lillesand jeg, og savner det ja !

Ha en flott helg!

Klem Anette

Vigdis sa...

Ønsker deg ei riktig god hælg frå pekalien:-)

Koselig koselig sa...

Hei Anniche, ja jeg fant på dette bokstavgreiene hver dag i mangel av inspirasjon. Nå tvinger jeg meg selv litt ... ;) men det er moro

Hilde sa...

Håper dere hadde en koselig dag i går,da.. At dere fikk testet den nye grillen din ;-)
Men hos oss på Østlandet så regnet det også, ille kjedelig!!
Lørdag sier dem, at da blir det pent vær.. Håper det!!
Ha en fin dag idag!!

Hulda sa...

Så kjedelig med dårlig vær da! Her har vi hatt et flott vær en god stund, da er det deilig å være utendørs. I går fikk vi ordna litt i hagen, mer i dag. Fikk bl.a malt plantebordet og tatt opp ei gammel dør som jeg har i hagen. :)

Fine bilder fra butikken under her, artig at du selger blomster også.

Hobbyhuset-Merete sa...

Herlege vårbilder!! knallskjønne små støvlefotar i søledammen..kjempegøy å få plaska litt :o)
ønsker deg ei superfi vårhelg, Anniche!!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Disse bålfatene er jo kanllfine, praktiske også - og helt supre til å "brenne" pølser på...
Her har vi finvær - enda, men det ser ut som det er slutt til uken... ikke så lei meg akurat - får jo lagt alt pollenet til bakken da...
Grattis med blomster i butikken...

Ha en koselig kveld og helg...

Atelier soulan d'Emperos sa...

So sympaticals fotos !
I can understand all, but i like...

Seriale