torsdag 3. april 2008

PAY IT FORWARD

Henger meg på her :)

Med deilig vær og koselig hilsen fra den skjønne damen her- så måtte jeg bare hive meg på bølgen . Jeg elsker jo å gi gaver , det er jo hele moroa det !!
Var vel derfor jeg i min tid startet Gave-alongen -Hyggelig å se at det har blitt så poppis:)

Så er regelen slik at de 3 første som kommenterer i dette innlegget mottar en hjemmelaget (*kremt*) eller kjøpt gave fra meg innen 365 dager . Som sagt , jeg elsker å gi , hiv dere med gode venner !!! Det eneste dere forplikter , er å ta med dere "kjeden" videre i deres blogg og gi den videre til tre stykker.

11 kommentarer:

Sol sa...

Heia Anniche, jeg ble visst førstemann(dame)her....Men jeg har allerede hatt et innlegg på siden min om Pay it forward,så jeg teller kanskje ikke med ;-}
Uansett, jeg ville bare skryte masse av de flotte bildene fra butikken din....Det er til bli i godt humør av! Så mye lekre ting...og tang. Tror nok at du kommer til å få mange sommergjest-kunder i år.....
Lykke til videre.
God klem.

christinasinteriør sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Aina sa...

Så flott butikk du har. Jeg får ta toget ned :=) når huset en gang blir ferdig! Til da får jeg bare nyte bildene og bli inspirert.
Hilsen Aina

Karna sa...

Har sendt avgårde mine gaver nå, er gøy med slikt av og til, var ALT for sen med gave i Easter Bunny Swapen, så det var bare å kaste seg rundt med disse gavene her...tiden bare fyker avgårde.

Fine bilder fra butikken Anniche, ha en fin helg!

Den gode feen sa...

Hei Anniche. For ein heftig mars-månad de har hatt. Jammen klaffa det godt at mannen din hadde fri tross alt, sjølv om friperioden vart noko heilt anna enn slik som forventa. Eg hatar når dei søte små er sjuke. Her har me *bank i bordet* vore friske meir eller mindre heile vinter, men du skal sjå at moroa startar når eg skal tilbake i full jobb. Det er jo berre typisk. Er heldigvis ikkje før i juni, så fram til då skal eg berre KOSE meg.

Kjempefin reportasje i Stavanger Aftenblad forrige helg også :) Masse masse lukka til med utvidelse av butikken. Kjekt at det går så bra med drømmen din :)

Ha ei finfin helg!

Granberget sa...

Heihei Anniche,kjempemorsomt å se at våren gjør noe med alle rundt omkring,og nye og spennende tiltaket er jo bare supert.Dette vil jeg også gjøre noe med.Nydelige bilder fra butikken gir inspirasjon til mye mere her hos meg ihvertfall.

Ha ei flott helg!

borghild sa...

Halloen Anniche!

Er superfornøyd med kjøpene mine, hylla er perfekt både i gangen og på hobbyrommet, så har fått et lite dilemma der...:)
Ser du hiver deg på pay it forward, jeg er med, og har fått sendt av gårde en pakke, noe av det jeg kjøpte av deg skal i en annen.:)
Vi ses nok på lørdag, blir spennende, tross alt... he he...

Klem B:-)

Lene sa...

Kardemommeloven her jeg mang en gang tenkt jeg skulle få rammet inn og hengt opp på veggen her :)) Så utrolig enkel og grei - og så sier den igrunnen alt :) Nei - ikke helt... Vi hadde en forelesning en dag med en mann fra Amnesty. Det er ikke alltid nok å ikke plage andre. Og da kommer jeg til å tenke på et annet ordtak, som i tillegg til Kardemommeloven er en fin leveregel: Man skal ikke tåle så inderlig vel - den urett som ikke hender en selv.

Så spennende det blir med utvidelse av butikken din, Anniche. Enda større grunn for å ta turen til Søgne i sommer :)

Ha en finfin dag, Annice :) God klem til deg :)

mali-mo sa...

Et godt valg den teksten når det var noe som skulle rammes inn! Ønsker deg en riktig god helg!

Marte sa...

Heia;)

Du viser som alltid nydelige bilder fra butikken din!!

Takk for "lykke til med eksamen"! det var hyggelig, og det hjalp:)

Ha en flott helg!!
Klem fra meg

Hem & Lyckas Mia sa...

Haha, den var rolig, bra text! kram!

Seriale