lørdag 23. februar 2008

God helg .....snart over men..


Jeg synes dagene bare flyr avgårde ..............
Takk for alle hyggelige kommentarer i uken om gikk, kommer strekere tilbake når jeg er gjennom pappen ",

(Foto : Anniche)

26 kommentarer:

Ida sa...

Ef fin søndag ønskes deg Anniche! :)

christinasinteriør sa...

Ha en fin søndag min venn!! Klem!!

Koselig koselig sa...

ha en fin søndag fra meg også. her skinner sola og vi skal ut på tur i dag, det blir deilig! :) Ingenting er vel bedre enn matpakke, kaffe og vann og søndagstur :)

Ha en fin dag klem :)

Tiril sa...

Takk for koselig innlegg.
Har samme dritt været, ikke så mye å ta seg til utendørs i dag nei.
Men det er det innendørs,må nok ta et skippertak i dag ja. Ha en fin søndag.

Hilde sa...

Nydelig bilder!
Ønsker deg en deilig søndag!!

Garden Angel sa...

Så fine naturbilder!!!
Ønsker deg også en riktig fin søndagskveld!
Klem fra meg(",)

Mia sa...

Vel, nå er helgen nesten over, men jeg kan jo ønske deg en finfin ny uke da, Anniche! Og så må jeg jo bare kommentere det nydelige blomsterbildet i det forrige innlegget ditt! Tenk å finne stemor i hagen i februar! Riktignok så har vinteren vært usedvanlig mild og snøfattig, men alikevel.... Ikke for det, jeg savner nok ikke snøen og kulden, og plukker heller stemorsblomster fra hagen, enn måker snø...

Hobbyhuset-Merete sa...

Ønsker deg ein knallfin søndag og flott arbeidsveke som kjem...så alfor fort ;o) Flotte bilder du har teke..har du vore ute i hsgen din og knipsa nå?? er mange knoppar på buskar og trer her og!! Klem!!

Anemone sa...

Huff ja..., (nei, enn å starte en kommentar med et huff :-()...

Tden flyr mener jeg, føles ikke som om det er annet enn fredager og mandager, selv om fredager er å foretrekke da.

Denne helga har gått med til bryllupsfest hos oss. En kollega av min mann har hatt vennefest, for de giftet seg i sommer, og fest først nå.
Den underligste festen jeg har vært med på i hele mitt 40 årige liv. Folk var invitert til mat kl 19oo. Noen kom i dongeri og forballskjorter, noen dress og sie kjoler. Ikke var det mat nok til alle. Ikke dessert eller kaker.... og for et klientell...!!! Jeg som ikke hadde truffet noen før måtte ta ansvar for litt kaffe, for brura var helt bortreist... i sitt hode. Nei dette har vært en underlig helg. I dag har vi bare sett på hverandre og storfliret her i huset... mye rere folk og dyr i arken du...

Fin uke ønskes deg i alle fall :-)

Flower Power sa...

Jo takk, enig i både været, pappen og at tiden bare flyyyyr avgårde. Det føles som det snart bare er mandager og fredager for tiden, ikke for det; det er jo godt at det går fort mot vår da:)

Ha en strålende søndagskveld, kjære Anniche:)

Albertines verden sa...

Ho-ho snuppa! Er det ikke godt med en real dusj etter å ha vært nesten begravd i pappesker? Jeg føler meg så støvete og skitten etterpå. Var litt lite taktisk en dag her, og var iført hvit tunika og hvite knebukser. Kan tro jeg var lekker da dagen var omme! Hvordan jeg rekker alt, ja. Man rekker det man inderlig vil rekke, det er mitt motto. Selv om det ser ut som om en lett kraftig storm har sveipet innom huset. Det kalles vel prioriteringer, og så har jeg også litt problemer med å gjøre ingenting. Da sovner jeg på sofaen, glatt! Super uke til deg. Klem.

borghild sa...

Så fine bilder du hadde tatt!:-)
Nå er jo helga HELT over, men du får kose deg uka som kommer!! (Selv om det blir du og pappen..)
Klem fra Borghild:-)

Karoline sa...

hei min venn:)
da var vinterferien over, gikk typisk altfor raskt....har lagt ut bilder derfra nå.
fine bilder du viser. åper alt er bra hos deg, og ser og skjønner du har det travelt.
ha en fin uke!
KLEM

Sanna sa...

Ønsker deg herved en super uke vennen. Lenge siden jeg var inne hos deg, og som jeg ser har det skjedd en masse. Butikken din ser knallfin ut. Tror kanskje jeg må komme på besøk jeg..... Klem fra Sanna ;o)

Landlig sa...

Ha en fin-fin uke! Deilig tid vi går i møte!!

Tea sa...

Ha en strålende ny uke!!! :) Her har det vært nydelig vær i helgen og jeg håper at det er først tegn på at våren nærmer seg!!! :D Vårlige og fine bilder!!!

Bo med barn sa...

Hei.

Så nydelig bilder!

Ikke tenkt på mailen..! Kos deg med pappen :) ...og svar når du har bedre tid. Det går så bra så!

Ønsker deg en super uke. Håper du får tid til å nyte litt innimellom da:))

Klem Lena:)

M&Co sa...

Så fine bilder! :-) Håper utpakkingen begynner å nærme seg slutten nå :-) Men det er jo litt gøy og da, husker når jeg jobbet i butikk var det alltid supergøy å pakke ut alle de vakre tingene :-) Ha en koselig uke! Klem Monica

silje-sin sa...

Så flotte bilder:) Håper du hadde en fin helg! Det må være gøy å pakke ut av alle eskene,selv om det sikkert er mye jobb også! Ha en flott uke:) klem fra silje.

Therese sa...

Håper du hadde en deilig helg.
Flotte bilder du viser frem :O)
Lykke til med pappen, håper du får en fin uke.

elin1976 sa...

Eh.....ja litt sent ute men jeg er nå iallefall her. Her er jeg glad for å være tilbake i hverdagen igjen. Her har det for det meste gått i data, tv og hester! Når prinsessa ikke har sittet på msn eller sett tv har hun vært i stallen. Å der er det ikke annen mat enn nudler og pommesfritz. Hun tar bedre vare på hestene enn seg selv. Så mir har vært nede med nystekte rundstykker til henne til glede for alle de 14 jentene som har holdt til der. Hadde med et helt lass og alle var mette og fornøyde når maten var fortært. Jeg er sikker på at hvis jeg gjør dette hver dag kommer de til å utnevne meg til æres medlem av stall friheten! Supermamma;O)

Tonje sa...

Hei Anniche!
Har du hatt en fin helg? Håper du har fått tid til litt annet også og ikke bare leking med pappen...hihi gleder meg til å se hva som kommer inn i butikken din...har sett meg ut noen ting jeg bare må ha...men det er så lite at det blir dumt å bestille nå,for da blir frakten dyrere enn varene=)

Alex sa...

Vil bare ønske deg en flott uke. med nye varer, og masse kunder som handler :)
Stor klem

Alex sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lovise sa...

Hei.
Nydelige bilder. Helga er over, men det kommer flotte hverdager i stedet og det er supert!
Kos deg i den flotte butikken din:)

Dans på roser sa...

vårlig og fin stemning, Anniche. Her er ikke vekstene på langt nær så grønne som hos dere. Pust ut mellom dine dypdykk i pappen! =) thihi...

Seriale