mandag 14. april 2008

Lys i mørket og roser fra pappaen min

Jeg faller av og til for fristelsen over å kjøpe noe til mitt eget hjem også!!
For de som husker ble det et kandalaber gitt til meg selv til jul - og i helgen så ble det en vegglysestake i samme serie .
Se så vakker :

I helgen har jeg hatt besøk av min kjære pappa - tusen takk for en herlig helg pappaen min . Det er alltid så godt å ha besøk av familien - og man kjenner jo altid et tomrom når de er reist! Vi flyttet fra Nordvestlandet til Sørlandet i 89, så det har blitt noen fly/kjøreturer mellom disse distansene . Jeg stortrives der jeg er i dag , men det optimale hadde vært å ha alle nære meg ! Det var iallefall en stor glede da min bror tok med seg sitt flyttelass ned hit i fjor sommer ;)

Pappa kom med en nydelige rosebukett til meg , om noen har noen gode tips til tørking blir jeg glad ! Disse var bare helt spesielle ...

Så tilslutt i dag , et lys for lille Engla . Som mamma blør mitt hjerte over denne groteske handlingen . I kveld har jeg og min mann tent lys for Engla .

31 kommentarer:

Hulda sa...

Likte så godt plantebordet ditt, og den lille krakken, virkelig søtt. :) Jeg leter litt etter et bord som ikke er for stort, til å ha ute jeg også. Gøy med noe nytt ute også.

Lysestaken var kjempefin!

Ja, er helt grusomt at noen kan klare å skade og drepe barn, voksen også, selvfølgelig. Helt ufattelig at slikt kan skje.

Helene S sa...

Hei Anniche
Lyset mitt er også tent for Engla.
Ufattelig trist når slike grusomheter skjer...
Men når det er sagt var både rosene og vegglysestaken din nydelige. Husker godt at du viste lysestaken i samme serie på bloggen din. Den var jo så flott at den kommer inn under kategorien "MÅ HA" :0)
Har ikke noe særlig erfaring med tørking av roser, men jeg vet at blomsterbutikkene selger sand for tørking av roser i stekeovnen. De beholder da fargen og blir veldig flotte, men jeg tror kanskje du må ha mye sand skal du tørke både blomst og stilk.

Cecilie sa...

Så koselig med besøk, pappa'n din er Snill som kommer med roser.

Hva med å spraye de med flere lag klar lakk? Da blir de fine!

Klem

Heidi sa...

Takk for hilsen på bloggen min. Så hyggelig at du likte kjøkkenet mitt. Ut fra bildene du viser oss, ser det ut til at du har et veldig hyggelig hjem selv. Vegglampen var bare rålekker. Hadde passet fint i storstua mi gitt;o)
Det er fryktelig at det finnes så mange "gærninger" der ute. Det er bare umåtelig trist og våre tanker går selvfølgelig til Englas nærmeste familie. Vi tenner også lys.. Det var godt å høre på radioen tidlig i dag at den lile jenta på Mysen ( forøvrig vår nabo-kommune, og da blir det snart veldig nært..) var funnet i god behold (..?? ut fra forholdene kanskje...)hos en eldre mann. Det endet jo godt i dette tilfelle, men alikevel. Jammen er det mange syke mennesker rundt omkring.
Ha en fin dag i dag!!

Storeflittig sa...

Nydelige nydelige roser!

Hei! Vil bare tipse om ny blogg hvor alle norske interiørblogger kan legge seg til, så vi får en oversikt.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

Randi sa...

Ja det hadde vært det perfekte , at alle hadde bodd i nærheten. Jeg er jo så heldig og ha hatt mine rundt meg, en store bror bor i Sandnes. Men ellers har de to andre bodd i nærheten og min mor....nå er vi jo bare 3 igjen....da kjennes det ekstra god å vær nær hverandre.

Uff, det er så ufattelig tragisk hvordan noen kan gjøre noe sånt mot en liten pike. Hva er det som gjør at de kan få seg til å slukke ett ungt lys...som aldri har gjort noen noe....det gjør fysisk ondt og tenke på det.

Vi gjør jo alle så godt vi kan og passer på våre barn, men redselen slipper aldri taket...uansett hvor godt man passer på så blir noen tatt.

Klem til deg og dine

Annettenett sa...

Så koselig med pappabesøk da, og nydelige roser ja! Vegglysestaken var også skjønn. Ha ei fin uke!

tinemor sa...

Så kozt med besøk av pappa da!
Og rosene var aldelses skjønne. For å bevare dem akkurat slik de er nå, må du tørke dem i blomstersand i ovnen, før de begynner å henge for mye med hodet. Denne sanden er blå og jeg er ganske sikker på at du får kjøpt den hos Panduro.
Jeg brukte dette mye på 90-tallet ,da det var så populært med tørkeblomster og opsattser. Gjerne Lakke dem etterpå, med lakk på spray.
Tragisk med Engla. At noen kan gjøre slikt med et lite uskyldig barn. Og stakkars foreldre.

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig at din far har vært hos deg da!! Alltid kjekt med familie besøk!
Denne lysestaken er nok inne hos meg også! Nydelig!
Ekkelt dette med Engla! Vondt at det finnes sånne som skader barn!
Ha en fin ettermiddag!

Hobbyhuset-Merete sa...

så utruleg fin tanke å tenne lys for vesle Engla...eg får heilt vondt når eg tenkjer på det..maren er jo akkurat på samme alder.. må vera det mest grusomme som kan skje!
Så koseleg med pappan din på besøk :o) og rosene han hadde med er alldeles nydelege! lurer på om det går an å tørke dei i steikeovnen, på 150 grader med døra på gløtt..?.. har høyrt at det skal funke bra ;o)
lekker lysestake du har kjøpt deg..pasar nok perfekt inn hos deg!
Ha ein fin tirsdag, Anniche!

Karoline sa...

ja, et lys til engla må tennes!!! jeg blir så kvalm, det går bare ikke an!!!!!!
nydelige roser du har fått, jeg leverte inn min brudebukett, ble jo fin, men etter en del år ser den egentlig ut som en vanlig tørket bukett. så kanskej bare tørke og spraye de med lakk??
skjønner det med familie!!!
har du ikke bursdag nå snart?? jeg har om 13 dager, og er da ikke 29 lengre, får nyte disse ukene maks....gruer meg merkelig nok litt...men i anledning dagen skla det skje masse kjekt!!
håper du har det bra.
klem

Lena sa...

For en nydelig veggstake - og ikke minst - VAKRE blomster! Jeg har dessverre heller ingen tips å gi ang. tørking (mine ble jo bare i gamle dager hengt rett opp og ned...)
Jeg har fått med meg engla-saken når jeg var i Thailand, det var helt tragisk! Enda mer tragisk var det når den svenske jenta døde av manet-angrep der nede. Det attpåtil når foreldrene nettopp hadde giftet seg... Det skjer så mange triste ting, så vi skal kanskje ikke klage om vi er litt slitne en dag eller to???
Uansett - jeg er til stadighet innom og glaner på bloggen din, det er så koselig atte!
;o)

Anemone sa...

Nydelig innlegg. Og Engla saken ryster også her. Må være en mors værste mareritt !! Tross alt godt hun ble funnet da, og uvisset hadde faktisk vært mye verre.

Nydlige lys.

Therese sa...

Å så fint gjort å tenne lys for Engla og familien hennes... Det skal jeg gjøre om litt.
Skjønner ikke at folk kan få seg til å gjøre sånt - helt ufattelig.

Rosene dine er nydelige, jeg tørket roser litt før, men da hang jeg dem bare opp ned. Det gikk fint det, men fargen ble nok ikke like fin.
Ha en fin kveld og uke :o)

Anita sa...

Såå fantastisk nydelige roser, håper du får noen tørketips og kan dele de med oss!!??
Mine tanker går til Engla's familie og miljø!!! Grusomt umenneskelig å måtte oppleve noe sånt!

Bo med barn sa...

Hei.

Så koselig med familiebesøk. Det er allttid noe spesielt. Jeg bor også også et annet sted enn familien min, og familiekjær som jeg er føles det noen ganger som om de er altfor langt unna (anda det ikke er så langt) Ja, ja...

Rosene var helt nydelige! Og plantebordet ditt likte jeg veldig godt.

Idag får du sette deg litt utenfor butikken din...hvis du har tid... for idag er det meldt knallvær!! Jeg skal pusle litt hjemme idag, kanskje bake litt, og kose meg med en tekopp i solveggen :) Livet er herlig!

Ha en strålende dag, Anniche!

Magny sa...

Et vakkert innleg... :)

Synnøve sa...

Så koselig med besøk av pappan din :) Jeg har også flyttet fra nordvestlandet, så det er ekstra koselig med besøk. Skulle helst hatt alle i nærheten ja... :) Fine lysestaker! Koselig å ha sånne på veggen. Ha en fin dag! Synnøve

Guldkant På Livet sa...

Å en sån avcker ljuslampette och vackra blommor från din pappa! Ditt porslin där , så romantiskt och fint! Ja fallet Engla är så hemskt för hennes anhöriga, men jag tänker också på de två små barn som gick samma öde tillmötes i Arboga i Sverige häromveckan...Världen är grym.

Mari.

Grip dagen sa...

Pappaen din har god smak. Rosene var jo nydelige!
Håper du fikk satt han i arbeid i butikken. Du får flere og flere rom å fylle med varer! Fint det!

Den minste tippa mi, som jeg hadde med i butikken, er velig fornøyd med handelen! Spesiellt imponert er ho over alle de fine hjertene som havna i posen hennes...
Ho vurderer å ta bilde av det å legge det ut på bloggen min... (Tro hvor ho har den tankegangen fra?)
Ha en god kveld - og takk for fine ord på bloggen min! Slikt varmer!

Klem Marit

Ida sa...

Det er sikkert gode stunder når dere treffes, siden avstanden er stor i det daglige.
Og jeg vet hva du mener. Jeg bor langt unna mine folk.
Skjønner og håper at dere fikk kost dere masse.
Jeg tenker på foreldrene og andre som sto Engla nær om dagene også ja. En stor tragedie!
Rosene blir veldig fine og bevarer fargen godt ved å tørke den i Silica gel (sand). Det får du sikkert kjøpt i hobbybutikker.
Jeg har en boks og den er gammel... Har arvet den etter en venninne, som ble lei hobbyen sin (lage dekorasjoner osv., dessuten er det vel ikke tidsriktig ;). Jeg varmer sanden i ovnen og legger deretter rosene i den, i en tett boks. De tøker fint etter noen dager og bevarer fargen. Men, dette ble kanskje omfattende. ;)
Uansett, fin torsdag til deg! :)

Making it lovely (SP) sa...

Så många fina bilder du visar för oss! Jag älskar rosor, särskilt rosa!

Ha en fin dag.
Gunilla i Singapore

borghild sa...

Heia!!
Så koselig med besøk av pappa, og rosene var sjelden fine!!:-)
Jeg skulle også gjerne hatt min familie litt nærmere, men en kan vel ikke få alt... Godt de har tid til å komme på besøk litt oftere nå enn før.
Nydelig lysestake du hadde unnet deg!
Kjøpte forresten Rom 123 i går, og da var Annas Rom nevnt som et tips hvor man kunne finne pynt som engler og religiøse motiver. Det var en leser som lurte på hvor hun kunne handle sånne ting (under Post-spalten):-)
Ha en fin kveld! Klem B:-)

Tiril sa...

Jeg drar i morgen...håper det går bra,jeg får bare ta det rolig, slit med foten og det kan ta tid. Du må ha en fin fødselsdag imorgen. hipp hipp for bursdagbarnet.
klem Tiril

cecilie sa...

For en flott dag å ha fødselsdag på! Nå har vel våren kommet? Gratulerer så masse til deg! Og god god helg..
Klem fra Cecilie

christinasinteriør sa...

Gratulere med dagen snuppa! Håper du får en nydelig dag! KLEM!!
God helg også!

Hespe sa...

Heisann!
Svipper bare innom en tur for å ønske deg en riktig herlig helg!

Klem :o)

Atelier-Thalia sa...

Gratulerer med dagen jenta mi!:) Tenk at det har gått 32 år siden du kom til verden, den søteste lille jente jeg noengang har sett:) Var så utrolig stolt den gang, og jeg er like stolt av deg i dag! Håper dagen har vært fin, og at kvelden blir kos!
Mange klemmer fra mamma!!!

Karoline sa...

Kjære søte anniche.
gratulerer hjerteligs med dagen din i dag!!!! håper du koser deg med barna, mannen, og kanskej familie og venenr i dag. noe fint har det vel også blitt på deg. regner med dere også har nydelgi vårvær, og da vet jeg ut fra mange bilder at du har det som plommen i egget som vi sier i bergen, på terrassen din!!kos deg.
klem fra Karoline

silje-sin sa...

Nydelig vegglysestake og nydelige roser! Og så flott at dere har tent et lys for Engla.. Det skal jeg gjøre akkurat nå faktisk! God helg! klem fra silje.

Storeflittig sa...

Hei igjen:)

Jeg har lagt deg til på norskeinteriorblogger.blogspot.com og oppfordrer alle som har lagt seg til å linke på bloggen sin:):)

Takk for at du er med, jeg har allerede oppdaget flere nye blogger, så dette blir bra!

Seriale