tirsdag 8. april 2008

Hemmelige vennen min ...

Tusen takk for nydelig pakke !!!

Fikk pakken på lørdag - og det var litt vemodig også, for dette var min siste pakke i gavealongen . Jeg har valgt å melde meg ut , for tiden strekker så lite til.

Men iallefall så var det en kjempekoslig pakke å få , og ikke minst et "kort" som jeg holdt på å knekke meg i latter av , og tårene trilla ....men det av andre grunner , hahaha.

Forklaring etterpå...
Små hjelpere må til når man får pakke !!

I den ene pakken lå søte rose-flytelys og skjønne vårlige servietter med sommerfugler.I den andre pakken var det et kjempesøtt te-krus med sil og lokk , og en velduftende tepakke med "jorbær-kyss" Helt i min smak , tusen takk Hemmelige Venn

Min venn hadde visstnok lagt igjen et lite spor , hahahaha...må si jeg lo godt da jeg så dette brevet. Måtte jo studere hvor pakken var stemplet henne også. Disse sjarmerende hårene stammer nok ikke fra et menneskene , men mest sannsynlig fra noe med fire bein , ---og sannsynligvis fra en hund jeg ville ha vært veldig allergisk mot , hehehehe....

Så atsjoooo , lurer på om min venn er PRINSESSE ELIN jeg . Får det ikke helt til å stemme , da jeg synes jeg så en gave her tidligere som så så henne ut . Men i følge hårhumor og stempel - så kan det være henne ........?

15 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

ha ha ha eeeh.....Marit fortalte etterpå om at hun trodde du var alergisk....shit. Så det var ikke meningen. God rebus iallefall. Dinahund gikk så beleilig forbi så derfor....Ha en fin fin dag. :O)

Koselig koselig sa...

Hahahaha så artig :)))) koselig med pakke ja!

Aina sa...

Den var festlig:-D
Og pakken flott, likte de roselysene.
Klem!

Lene sa...

Hahahaha.... Ja, det måtte vel bare være Elin ;) Kjempekoselig presang :)

Og lekkert bilde nedenunder av nye gardiner.

Ha en finfin kveld, Anniche :)

Goood klem :)

Mona. sa...

Hahahaaaaa,så morsomt et spor...hadde nok gjettet på det samme,jeg. Det lå ikke en liten flik av Jesus også,oppi der.....hihiii,da hadde jeg iallefall vært heeeelt sikker !!! Elin er en luring,vettu.....Flott pakke,var det !!! Kos deg med butikken ;O)

tinemor sa...

Den var god..... he,he
Håper ikke alergien ble for ille da.
Gøy med gaver uansett!!

christinasinteriør sa...

Heldig du er da! Artig med disse hårene!! Ha ha!
Har dere det bare bra?
Klem!

Landstil sa...

Hei hei :)
Ja her slutter aldri planleggingen for å føre det vider :) Har såå masse å gjøre! Men det er jo så gøy! Er det ikke deilig å jobbe med hobbyen sin??

Ja jeg skriver under på at livet er hektisk med små unger :) Han er jo overalt for tiden ! En herlig, men samtidig litt slitsom alder :) Det skal jo skje noe HELE tiden!
I tilleg så var han for noen uker siden syk med Bronkitt, var syk i nesten 3 uker, så har han vært frisk i ca 2 uker nå og i natt så ble han syk igjen :( Våknet hele natten, var tett i nesen og hostet som en gal stakkars! Er så forferdelig når de små er syke og en ikke kan gjøre noe for de... Også vil han jo bare ut stakkars..
Føler han har hatt nok nå jeg...

ja ja.. nok klaging :)

Ha en flott dag videre!
Klem Anette

liven sa...

Hihi.....artig hun der damen!!
Fine ting du fikk utenom hundehårene!!
Ha en fin dag:O)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så mange fine ting du har i butikken!
Er så gøy når det kommer flotte vår og sommervarer.
:O)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så fin pakke du fekk frå Elin!! eg har og meldt meg ut av interiøralongen... greitt å la andre få sleppe til og ;o)

Moderncountry sa...

Haha, den var god! Jo, det var vel kanskje henne. Gaven var søt den, heldige deg :)Mye søtt var det også under her, rosa er jo fargen vår.

Håper du har gode dager vennen! Her har det blitt tatt bilder, de blir lagt ut på Lørdag. Så er det bare å vente.Det går så utrolig fort!!

Gode klemmer

Moderncountry sa...

Oja, du, når var dagen din!! Jeg gikk gjennom arkivet ditt her om dagen, men jeg kunne ikke finne noen markering på bloggen. Bare et innlegg noen dager etter om gaver fra familie og venner. PLEASE gi meg et hint!!

Du som var så snill og ringte meg..

Klem igjen!

Klarafina sa...

Morsomt kort! Er nok en kreativ sjel som har laget det. Finfin pakke!

Sylvia sa...

Hei Anniche! Så morsomt påfunn da!!! Veldig fin pakke du fikk.
Bursdagsbarn nå du, ikke sant?
Grattis, og stor klem.

Seriale