søndag 13. april 2008

Ny uke

Vil bare ønske dere alle en flott start på uken .

Her er mandagen kosedagen min med guttene mine , da er det alt fra maling , til baking osv. som står på tapeten ! I dag satte jeg opp mitt nye plantebord i hagen :

Så i morgen satser jeg på kjempedeilig vær her i sør , slik at vi kan rydde og kose oss litt i hagen .

19 kommentarer:

GundaM sa...

Jeg skal blåse litt sol og varme herfra og ned til dere ;)

Flotte, late dager her har det vært men imorgen settes turboen på. Igjen!

Ønsker deg og dine ei riktig fin uke Anniche ;)
Klemz

Anonym sa...

Så koselig den Mandagen hørtes ut!! Hygg dere masse, og fingrene krysses for at dere får sol :-)

tinemor sa...

Her har solen strålet idag, så det må den gjerne fortsette med i morgen!
Koz deg med guttene dine.
Klemz

Mita`s hjørne sa...

Grattis med nytt plantebord... kjekt å ha når man skal "ordne" med de små grønne babissene...
Her blir det også hagedag i dag, ser ut som været også blir flott og det liker vi jo...
Ha en koselig dag, med masse sol og kos utendørs...

Ha ei koselig uke...

Tiril sa...

Mandag morgen, ikke det store været, men brukbart til å få planta litt i krukkene på trappa. Søndag var vi på plantasjen og fikk kjøpt inn noen fioler, får begynne litt etterlitt. Jeg skal til legen, er spent om han gir lov til en Amsterdam tur fredag ,krysse fingrer,føler jeg kunne trengt å slått ut håret nå.
Ha en fin dag.

Hespe sa...

Ha en herlig dag sammen med guttene dine, og flott uke ...!!

Klem:O)

organic-lizzi sa...

Knalldag til deg og gutta:-)
Stoor klem fra Randi

Randi sa...

Ja livet er herlig om dagen...våren er den beste tiden. I dag skal vi på svensktur med brukerne jeg jobber med. Det er alltid koselig men litt slitsomt, drar klokken 10 og jeg er ikke ferdig på jobb før 22.30...laang dag.

Ha en flott vårdag

Klem

Tiril sa...

Hmmm. det er bursdager vi skal feire i Amsterdam, da er det 3 dager mellom meg og deg. enten den ene eller den andre vegen. Vi er 10 jenter (damer)som jubilerer i år , fem av oss i april, hun ene har samme dag som deg, alså avreisedagen, det må feires.

Ida sa...

God uke til deg og guttene dine også Anniche! :)
Kos dere!

Annettenett sa...

Så trivelig da, håper dagen blir perfekt:)

christinasinteriør sa...

Her har FAKTISK solen vært noen dager. Helt imponert. Gunn var hjemme fra oslo og var overveldet over været her kontra der! Men du har vel fått tlf fra øya om det! Hihi!
Ønsker deg uansett ei fin uke med eller uten sol!

christinasinteriør sa...

Ja det var det du! Har bestilt masse i dag! Skal bestille enda mere i morgen.. burde roa meg ned..Men det er jo så artig!
Klem!

borghild sa...

Det var et nydelig plantebord du hadde fått deg! Håper du har kost deg med gutta i dag, og fått vært litt ute i sola innimellom regnet og haglskurene...:-)
Jeg har vært hos svigers og hjulpet til med nedvask, de flytter snart, og da må vi jo trø til:-)
Ha en super uke! Klem B:-)

Den gode feen sa...

Så kjekt å ha kosedag med gutane :) Eg lot eldstemann vere heime frå barnehagen i dag. Ikkje er han sjuk eller noko, men det var så fælt vèr, at eg syns synd på han dersom han måtte ut å leike i øspøs og kuling. Herlig å ha anledning til å gjere slikt nå som eg har permisjon og han ikkje er byrja på skulen.

Ha ei finfinf veke, Anniche :) Skal sjå om eg ikkje får tutla meg til å sende adressa mi til deg også :)

Anemone sa...

For en sommerstemning det er hos deg da. Her er nok ikke all snøen forsvunnet ennå til tross for at det er 1. sommerdag i dag.
Men vi venter og lever i håpet da.

Det plantebordet var jo bare så lekkert da..., har brukt plattingen til nå jeg, men skal ha et bord til diverse lyslykter og pynt. Har funnet en litt tøff ide i mitt hode (her en natt) med noen jernbanesviller, men det spørs om mannen skal overtales...

Fin uke til deg også, mandagen har jo alt fløyet jo...

Atelier-Thalia sa...

Hei vennen. Fin tanke for Engla!!!
Så fint plantebordet var, det må jeg ta i nærmere øyesyn i morgen.
Natta-klem, sov godt.

hannemor sa...

Hei Anniche! Trøste og bære dere er så effektive alle her inne, jeg blir helt stum jeg!! Jobb og småbarn, håndarbeid, trening, baking, mailing, blogging, ikke minst! hehe. Og sikkert har dere store hus å gjøre rent og menn og alt!! ((:
Og her sitter jeg og syter over liten tid, jeg med mitt store hus, men lille leil, uten mann og barn, kun meg selv og min lille butikk. Jaja, det er vel alderen..hehe

Håper du har hatt en solfylt dag hos deg. Her har den vært fremme, men fyttegrisen så kaldt det er enda!
Håper det går bra med utvidelsen av butikken din også,,det blir spennende å se. Ja jeg ser virkelig hvor mye plass man trenger til klær, kan liksom ikke bare krølle de sammen og legge i en kurv på gulvet. Vet ikke hvor mange kleshengere jeg har kjøpt siste mnd! Har fått inn mesteparten hos meg nå, iallefall sånn til åpning, men ser jo fort at det er ting jeg angrer litt på. Sånn er det vel i en oppstart uansett. Ha en superduper uke, så snakkes vi! Klem

chatrine sa...

Heihei du!
Tusen takk for alle koselige kommentarer!:)
Her har jeg bare vært SÅ opptatt, med min kjøkken fornyelse. Eller det er jo ikke en fornyelse... rett å slett et halvferdig rom etter byggingen som nå skal bli ferdig, endelig:)
Så hærlig vår du har!! Jeg er stor misunnelig!!! Senest i dag var det snøstorm hos meg:( Godt jeg har vegger rundt, å kan holde meg innendørs;)
Du di resirkulerte kurvene dine var skjønne, kunne tenke meg et pat sånne til ved;) Men det må jo bli til neste høst da. Nå er det jo ikke så mye fyring lenger.
Mens jeg sitter her "ruset" på oljemaling, så ønsker jeg deg en knall uke!
Klem fra chatrine:)

Seriale