fredag 18. april 2008

Solskinnshelg

Her er endelig solen tittet ordentlig frem og jeg har bestemt meg for å nyte med fulle drag!!!
I morgen er det først jobb , men etter det så blir det uteliv og planting .

Satte ned peoner i fjor , og ser allerde at de er på vei opp , JIPPI! Håper bare jeg kan være så heldig at det kommer et par blomster på de også.

Har pakket opp masse nyheter i butikken de siste dagene også - i går fikk jeg en palle med forkjellige nye Madonnafigurer , blant annet en som er hele 120 høy , NYDELIG :)Den lurte jeg rett og slett på om skulle blir bursdagsgave til meg selv .

Vel med disse bildene av nyheter og litt annet fra butikken ønsker jeg dere GOD HELG!

34 kommentarer:

Karoline sa...

hei.
skrev akkurat en bursdaghilsen på forrige innlegg. kommer ikke inn på butikken din, har du ikke nettbutikk lenger kanskje???

Karoline sa...

hei igjen, og igjen...;)men er jo så hyggelig å "prate" med deg!!!
jeg prøver igjen i morgen, var en klarafina blogg som viste noen kopperet eller annet garden??? du og gros hage?? skulle føre de?? og da vil jo jeg gjerne kjøpe fra deg, vettu!pluss en sånn foccacia oppskrift til veggen, du hadde en igjen??
ja, verkstedet går som det suser, de selger seg selv gjennom kundene, en ser en som har, og kjøper den og så den osv, virker det som, og så er det noen som googler noe og havner tilfeldig innpå sien og noen via bloggene våre. det er kjempegøy å se det vokse slik, men samtidig lurer jeg på hva vi gjør om det blir veldig mye tørre, for døgner har bare de timene det har...kanskje vi må ansette folk?? neida...;) vi koser oss og synes det er kjekt, så får vi se hvordan det gå etterhvert, vi kommer gjennom nå ihvertfall.
fått masse fint??

Tonje sa...

Grattis med overstått dag!
Nydelige bilder du viser av nyhetene i butikken=)

Lovise sa...

Hei hei. Håper du får ei kjempefin helg.
Spennende å se hva det blir til av frø og løker framover:)
God helg.

Gunhild, NO sa...

Mye fint nytt hos deg ser jeg. Må jo snart ta turen igjen. Men det er ikke interiørting som har høyest prioritet for tida, selv om jeg stadig belønner meg selv med litt ekstra. God helg og god jobbedag i morgen!!

prinsessa1976 sa...

Ønsker deg en fin fin lørdag. Kos deg masse i vårsola. For en gang skyld så har vi samme vær! Det pleier å gå en vær grense i MOI....noe som irriterer jæveligt!!! Det er slettes ikke hyggelig å høre at mamma og de har strålende som og over 20 grader mens jeg har 12 og duskregn. Kos deg:O)

christinasinteriør sa...

Hei! GRATULERER MED DAGEN I GÅR!!!! Håper du fikk en fin dag med masse gaver!
Madonna figurene var nydelig! Gleder meg masse til å besøke deg. Ser ut som at det blir siste uka i juni!!
Klem!!

Tea sa...

MASSE fint! Men hva er de glassgreien på det øverste bildet?? Ser veldig fine ut... :P

Karoline sa...

hei.
i dag kom jeg inn. men har du de koppene?? sånne med hagemotiv, tekst garden..og et lokk å sette oppå for å holde dyrene unna og holde på varmen. stot på en blogg at du og gros hage førte de.
kos deg i solen, det gjør vi:)

Karoline sa...

hei.
i dag kom jeg inn. men har du de koppene?? sånne med hagemotiv, tekst garden..og et lokk å sette oppå for å holde dyrene unna og holde på varmen. stot på en blogg at du og gros hage førte de.
kos deg i solen, det gjør vi:)

tulipanerogkrystaller sa...

Gratulerer med vel overstått.
Mange fine bilder.
Liker spesielt godt karaflene. Lekker med anheng på.
Her i Kristiansund har vi sånn passe fint vær idag. Solen har faktisk tittet frem:-)
Ønsker deg en fortsatt fin helg.
Hilsen Marit.

Koselig koselig sa...

Jeg har fått sååå sansen for slike små flasker/flakonger på sølvfat / fat jeg. Det er så lækkert. I svenske Lantlivs siste nr (påskenr) så er det bilde av en litt enkel, gammeldags sak til å henge opp øredobber/ringer på. Har du noe sånt?? Jeg ønsker meg det ...

lottens vita och gröna sa...

hallå! så underbara bilder, madonnerna är bedårande! och korgen i trä med penseer mmmmmm!

ha en go söndag! kram lotten

Alex sa...

Heisann kjære venn:)

Ser du har fått inn masse fint !!

Peoner er min favoritt blomst...nydelig !!
Jeg er ikke så veldig flink i hagen...eller er det for att jeg aldi har prøvd. Inne i huset er min grei...men merker at jeg har lyst å prve meg ute ;)

Ha en fin helg med familien din

Klem

MeyBiMe sa...

Her var det masse flotte varer!!!!
Skulle ha tatt meg en tur innom...kanskje i sommer???
Nyyydelige roser du hadde fått av pappaen din!!!
Ha en fin helg i vårsolen :-)

tinemor sa...

Masse flotte ting du har fått inn!!
Ønsker deg fortsatt en strålende søndag!

Anna Lisa sa...

Flotte bilder med flotte ting:) Der var det masse flott man kan ønske seg. Herlig at våren er komt. Nyter sola her også. Kos deg. Klem

Hulda sa...

Veldig flotte ting du viser, Anniche! :) Alltid masse fint å hvile øyan på hos deg.

chatrine sa...

Heisann Anniche!
Gurimalla du har mye fint i din butikk! Og selve butikken er jo bare nydelig da!!
Er ikke egentlig noen madonna "fan" med dine var jo nydelige da, det må jo sies:)
Du må bare sende noen solstråler til meg, om du skulle få det for varmt;) For solen vet ikke hvor nord er... Her har det nå snedd ustoppelig i flere dager, tror det kan være minst en halvmeter nå. Ikke spesielt oppløftende, men på kjøkkenet er det vår;) Mine frø spirer som bare det!! Å det ser ut som mine fingre har blitt ganske grønne dette året;)
Ha en kjempefin søndagskveld, og nyt våren!
Klem fra chatrine:)

Sylvia sa...

Skjønne ting i butikken din, Anniche. Du er så flink til å vise dem frem.
Jeg har vært kakemonster i dag, dvs baka villt og levd på kaker hele dagen. Men du, så deilig!!!
Vi har fått masse hvit og naturfarget lintøy i butikken. Men nå er jeg blakk, så det er visst kjøpestopp, hi hi......!
Har fått full stilling til høsten, så da kan jeg handle villt, vettu ;)
Håper du har kost deg i helgen med det deilige været vi har hatt! Klem.

Anonym sa...

Så my lekkert! De glass flaskene var bare skjønne! Ha en koselig uke, og la oss håpe den blir like deilig som helgen :-)

Hege sa...

Hei :)
Har slevet litt over putene i kjøkkenbenken til Karna, og ble kjempe glad når eg såg du hadde de i butikken din. Så no har eg bestilt to, og gleder meg til å pynte opp i hagemøblene på min nye terrasse med de.
Mvh Hege :)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Mye herlige nyheter hos deg.
Flotte dager her sør.Du må nok smøre deg med tolmodighet ang.Pionen.Det er vanlig at den blomstrer det tredje året du har den.Lykke til med dagen og Pionen.
Ha en strålende uke!Hilsen Linda :))

Notebooks sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

Monitor de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

TV de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Tove sa...

Så utrolig masse fint du har i butikken altså!! Kjenner jeg klør i fingrene etter å begynne selv:)

Og de madonnafigurene...kjempenydelige!

klem

Karna sa...

Det er noen herlige dager, vi fortjener noen uker med sol nå...håper det varer leeeeenge!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så masse flott du har fått i butikken, nydelig de små flaskene...
Grattis med vel overstått bursdag...
Peoner er jo bare så nydelig da, sist sommer fikk jeg ikke sett våre i blomst - men år skal jeg være hjemme - de er jo bare så nydelige...

Ha en koselig dag og uke...

My little footprints sa...

Hei Anniche!
Lenge siden sist nå ;) Jeg har måtte lagt fra meg hele bloggingen for å bli ferig med oppussingen, som tok laaaang tid ;) Men endelig er vi ferdige da, og godt er det! Nå har jeg kost meg her nedover på bloggen din siden det er en stund siden jeg var innom ;) For å bli ferdig med å besøke alle bloggene kommer det sikkert til å ta en uke.. hihi.. Jeg må jo lese igjennom alt jeg ikke har fått med meg! ;) Den madonnaen du viste på bildet her, var jo bare kjempeskjønn! Jeg har faktisk ikke en eneste en madonna, men jeg vurderer sterkt å kjøpe en ;)
Ønsker deg en kjempefin og vårlig uke! Her er det rene sommeren, helt utrolig nydelig! Skikkelig deilig å kunne ta i bruk verandaen ;)
Klemmer fra Beth

Små Gleder sa...

Heisann Anniche!
Gratulerer med vel overstått!
Håper du får kost deg masse i vårsola, måtte det vare leeenge.:-)
Lekre bilder fra butikken. Må inn og titte litt der nå..

Ha en fin uke!

Albertines verden sa...

Heisan. Ja, det er vel mildt nok til at du kan begynne å plante i hagen. Her er det deilig om dagen, men frosten biter ennå om natta. Har planer om å få raket plenen, slik at jeg raskt kan kaste på gjødsel når regnet igjen kommer (i morgen i følge værmeldingen på Frokost-TV) Mye fine varer ankommet, ser jeg. Spesielt den grønne trekassa. Fortsatt fin uke til deg fra meg. Klem!

borghild sa...

Heia!
Jeg skjønner jo at du har hatt bursdag, så her kommer en veeldig forsinket bursdagshilsen fra meg, gratulerer på etterskudd!! Håper og tror at H stelte godt med deg!:-)
Peoner har jeg også lyst til å sette ned, det er nok min favorittblomst. Vi hadde noen i den gamle hagen, og det var jo nesten sommerens høydepunkt når de foldet seg ut...:-)
Kos deg med vareflommen!
Klem B:-)

Hem & Lyckas Mia sa...

Å hjälp vad mycket vackert! kram!

Seriale