mandag 10. desember 2007

Pc kræsj....

Ja, så var det min tur til å oppleve at pcen takker for seg ....
Vel og merke er den "Godt brukt" men den er jo bare knappe året da ....buhu!!!I tilegg knerta minien vår, vår nye Tivoli cd spiller her om dagen.... så nå er det hverken julemusikk eller pc i hus.I og med at min kjære Per er på rep, så blir det et mimrebilde fra i fjor .

Mange av dere som leste bloggen min da , vil vel huske denne vakre posen Posidriv sydde for meg . Den er allerde oppe , og jeg er såååå glad i den !!!
(foto:anniche)

I disse dager går jeg forresten og venter på julestrømper fra den FLINKE Metteflette . De blir helt nydelige til småfolkene !! Og Mette , du er en knupp av ei toppers jente , klem til deg ;)
(foto:Metteflette)

65 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei vennen. Å var det du som skulle ha noen av disse nydelige strømpene....ja da får du iallefall noe som er flott, unikt og veldig hyggelig å ta frem år etter år.
Her blir det baking i dag mens mann og prinsesse er på skolen. Har FRI i hele dag, foruten at ejg skal passe på en liten gutt på 4 måneder i noen timer. Men det er da tråss alt bare hyggelig.
Ønsker deg en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

organic-lizzi sa...

Huff,det var da kanskje litt mye på en gang..
De posene hun lagde(lager?)er så nydelige..Strømpene...helt spesielle..
God bedring til alt mekanisk..Og du må ha en knalldag og kose deg.
Klem Randi

Thalia`s-sjelerom sa...

Morn vennen min. De julestrømpene var bare nydelige og utrolig forseggjorte! Kunne tenkt meg en av de der ja!. Klem mamma!

Guldkant På Livet sa...

Vilka gulliga julstrumpor!!! Och din entreé var så julig och välkomnade!! Hoppas datorn fixar sig snart... ; ( Mari.

Metteflette sa...

Æsj, vet hvordan det er med datakrasj ja! Skikkelig pyton! Gleder meg til du får strømpene jeg også! Er så spent på hva du syns. Takk for fine, varmende ord vennen! Håper du får kost deg litt før jul. Og pass på ryggen, hører du!!!! :-) Klem fra Mette

Krabat sa...

Åh, så fine julestrømper! Kult med monogram. Klem

Ida sa...

God bedring til alle tekninske "dingser".
I mellomtiden nyter vi dine flotte bilder likevel. :)
Mens du kanskje nynner ett par julesanger selv. ;)
Flotte julestrømper.
God onsdag til deg.
Klem fra meg. :)

My little footprints sa...

Hei!
Stakkars deg, får håpe det blir en rask løsning på pcèn din da! Er så fryktelig kjedelig når sånt hender, iallefall når man føler seg ganske "avhengig" av den. Lurer på når min skal ta kvelden.. Den er vel 6 år gammel tror jeg, og jeg som ikke har kopiert noen bilder på dataen min enda :)*panikk* hm.. det får jeg nok gjøre snart :)
Ønsker deg en god uke!
Klem fra Beth

Camilla at home sa...

Å så fine strømper!!

Anemone sa...

Hopp og sprett og tjo og hei..., men så ser jeg du har vært uheldig stakkar... :-(

Ja er det ikke f*** F*** .En kan bli så arg at det !!!

Men julestemningen vokser hjemme hos deg ser jeg. Inngangen ble fin og festen også for den sags skyld. Kunne tenkt meg en julestrømp selv jeg... (men ikke si det til noen)

Klem herfra i førjulstiden.

Pia..... sa...

Hej...åh vad längesen det var jag var här nu...har lite bråttom och för lite tid ..känns det som..men du har gjort mycket fint ser jag..ha en härlig fortsättning på veckan..snart jul och kanske mer tid för ..bloggeriet..:)..PIA

Pia..... sa...

Hej...åh vad längesen det var jag var här nu...har lite bråttom och för lite tid ..känns det som..men du har gjort mycket fint ser jag..ha en härlig fortsättning på veckan..snart jul och kanske mer tid för ..bloggeriet..:)..PIA

daria sa...

kjempefine strømper!!!

Mita`s hjørne sa...

Huff da... ikke morro med pc-kræsj nei...
De julestrømpene er flotte...

Ha en koselig dag...

Norah sa...

Et liv uten PC - nei huffameg ;-(
Jeg har gardert meg - har 3 stykker så om en låser seg så er bare å starte opp neste - hihi..Fanatisk dame? Næhæ..ikke i det hele tatt :-)
Her begynner jeg å gå i stampe. Avslutning av regnskaper, organisering av snekkere, pappesker, syke barn og huttemegtu. Heldigvis skal jeg få litt "luft" i morgen. Min barndomsvenninne fyller 40 og det MÅ jo bare feires. Selv hadde hun ingen planer om noen fest, men det har vi da satt sammen og jeg begynner å glede meg allerede nå. Gruer meg til lørdagen bare - blir jo helt satt ut av ett par glass bare - ute av trening kanskje...

Vel, du får innkalle forsterkninger til Tivoli og PC - det løser seg nok skal du se...

God klem og god helg

bagateller sa...

En ulykke skjer sjelden alene, sies det, og desverre så stemmer det også til tider:S Men får jo være grenser også til tider, skal sende noen gode tanker din vei og satser på at ting ordner seg for snille jenter;-) Har selv merket at dataen har en tendens til å streike når vi har litt yngre brukere som går inn på spillsider, da blir maskinen full av spyware og annet skitt. Siden jeg er alene har jeg pent måttet lær meg å fikse alt selv (kremt det meste da) skulle jeg ventet på hjelp hadde det nok grodd mose på meg hehe. Nydelige de julestrømpene, de må vi innom FletteMette og se nærmere på tror jeg. Lykke til med data og alt det andre, gode vibber avsendt:-D Klem

Ellie sa...

Huff, du har min fulle sympati når det gjelder dataproblemene. Slikt er så kjedelig! Adventsposen fra Posidriv er bare så nydelig, hun har funnet det perfekte sitatet til den. Håper du snart får julestrømpene fra Mette, da, de er også perfekte!

Ingrid sa...

Både juleposene til Hulda og strømpene til Mette her jo herlige!! Skjønner godt at du har falt for dem!
Håper PCen snart blir frisk.
Kos deg i adventen!

Helene S sa...

Så kjedelig med pc-din da. Ikke noe særlig å være uten den vil jeg tro.
Ellers var julestrømpene kjempeflotte og veldig forseggjorte med det flotte broderte monogramet på. Tror nok du blir fornøyd med dem :0)
Får håpe du får mulighet til å blogge hos noen gode venner da he,he

Sylvia sa...

Hallå snuppis! Måtte bare innom deg for å ønske deg en riktig god helg!
Tenker du har nok å stå i med i butikken om dagen.......du er ikke alene, vettu! Lykke til og kos deg.
Mange klemmer fra meg!

siripirisiri sa...

Hei!
Lenge siden sist!
Gratulerer så mye med butikken! Virker som det går supert!
De julestrømpene var supersøte!

God helg!

Siri:)

christinasinteriør sa...

Savner deg nå altså!! Gress enke og kjeder meg og du er ikke på msn! Hmmm.. Håper du får pc i orden for det er vel verre for deg enn for meg!! Ha ha!! Håper det går som det suser for deg i butikken og jeg venter på julestrømpene mine jeg også!! Kanskje de kommer mandag! Ha ei alle tiders god helg og jeg må si jeg kunne tenkt meg litt bilder å nyte fra butikken din nå!! Klem:0)

Moderncountry sa...

Heisann Anniche!

Åh, noe så kjedelig!! Jaja,det gjør vel kanskje ikke så mye nå som det er en haug å gjøre allikevel. Kan tenke meg du storkoser deg om dagen. Savner deg masse da! Burde vel fått til en samtale til uka kanskje? I dag har vi booket billett til Minstesøster. Og i morgen drar vi til Sør Nederland. Skal bli så kos å oppleve gamle handlegater med pynt og fin Julestemning.
Ønsker deg en riktig Koselig 3. Adventshelg!! Gode klemmer fra meg

siri.luks.us sa...

Nyyyyyyydelige strømper!
Løper inn til Metteflette og kikker...

Mia sa...

Asch vad synd, trist med datorn! Men vackra bilder i alla fall! kram

Elaine sa...

Ja det är bara att inse att tillvaron är lite fattigare utan "tekniken". Hoppas det ordnar sig......
Påsen är jättefin och strumporna du väntar på likaså. Jag har lite födelsedagspengar igen så det blir nog en tur inom Zanz eller Himmelrommet de närmaste dagarna. Finns ju extra mycket fint i butikerna nu när det är jul.......

Ha en fin adventssöndag!
Klem!

Koselig koselig sa...

åååh så kjedelig da! :(
Håper det ordner seg med pc' og mini og tivoli og alt.. er det ikke typisk at det skal gå flere på en gang da?
vi opplevde det her, først strykejernet, vaskemaskinen og så tørketrommelen blæh!

god søndag 3. advent :)

Huset i Hagen sa...

Ja datatrøbbel kjenner jeg godt til. Blir så frustrert når det ikke virker. Bildene dine var fine. :o) Posen fra Posidriv er så vakker! Husker den godt ja! Og så julesokkene fra Metteflette. Hun er så flink til å få det til helt perfekt! Nydelige var de! Ønsker deg en fin førjulsuke! :o)

Canoza sa...

Jeg er på en litem juleønskerunde. Og vil med dette ønske deg og dine en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR !!

Grip dagen sa...

Ja, elektroniske dubeditter er greiest når de virker...
Vi har en gammel CD-spiller på hytta. Den begynte å yppe seg i helga... Da er lunta kort! Ut med den!!!
Hverken min mann eller jeg har greie på slikt. Så nå står en fin, ny spiller i hylla. Og vi kan igjen høre på julesangene våre.

Der var de julestrømpene igjen... De dukker opp på mange blogger i år, har jeg sett... Men så er de jo himla fine også da!
Julehilsen fra Marit

Lina på gården sa...

En GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!! önskar lilla jag. Hoppas du mår bra och hinner njuta av julen även fast det är massor att göra i butiken.
Gå gärna in och delta i mitt lilla jul-lotteri!
En stor varm kram från Lina på gården!

Lovise sa...

Nyyyyydelige strømper. Heldige deg.

Leah sa...

Kunne tenkt meg både en sånn strømpe og en sånn pose jeg! Er så koselig med ting som er laget med tid og omtanke. Setter bare mere og mere pris på det dess eldre jeg blir. Ha en fortsatt søt førjulstid uten altfor mye stress, Anniche, klem:-)

Inredningsfanatiker sa...

Wow Vilka vackra strumpor!!!
Jag var bara inne och kika lite och tänkte faktiskt önska god jul redan nu, för jag tror inte att jag kommer hinna med bloggandet så jätte mkt mer innan jul nu! GOD JUL!!! Bamse Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

Marte sa...

Hei:) Ville bare si takk for pakken og den nydelige engelen!

Klem fra marte

Living White sa...

Nå har jeg vært så grei siden det er jul, ler, at jeg har lagt igjen en aldri så liten utfordring til deg på bloggen min;)

Mia sa...

Uff og uff, så kjedelig med pc kjæsj (og bare etter et års bruk...?) Og så Tivoli´en også da... Men jeg håper at du/dere får alikevel kost dere i denne søte førjulstid, og så er det ikke lenge til den stooore kvelden heller.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom for å ønske deg en
GOD JUL..

Guldkant På Livet sa...

Så tråkigt att din dator inte fixat sig..,. Jag ville bara kika in till dig Anniche och önska dig en riktigt GOD JUL så hoppas vi får se dig på bloggen sedan igen!! Mari.

Anonym sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min:0)

Pia..... sa...

hej vilka fina strumpor....och påsen ....Goooo jul på dej...PIA

Hulda sa...

Håper du får orden på datan din snart! Ønsker deg ei koselig og fin julehøytid, Anniche! Tusen takk for flott service i butikken din! :) Ps. har ikke fått regning på den lysestaken.. ;)

den gode feen sa...

Hei Anniche! Eg kryssar fingrane for at julenissen kjem med ny data og ny Tivoliradio til deg i år :) Håpar det går strålandes bra med butikken din. Ha ei riktig god jul!Klem frå Linda

Timotei sa...

Stikker bare innom for å ønske deg god jul!
Julestrømpene fra Mette er så fine! Håper det ordner seg med PC-en snart.
Ha en riktig fin julefeiring!

Kreoline sa...

Takk for hilsen Anniche, ser du har PC krasj, trist. En GOD JUL ønskes deg og din familie også, kos dere. Juleklem fra Mona.

Anonym sa...

Hei Anniche. Jeg blir litt nervøs for det er så lenge siden du har lagt ut noen nye innlegg og jeg er din hemmelige venn. Har du fått gaven, eller er den kanskje på ville veier? Ha en fin julehelg!

Anniche sa...

Hei min venn!!

Jeg har nok ikke motatt noen gave ennå- håper bare den ikke er "forsvunnet ",
Men det tar nok bare ekstra tid nå som det er jul !

Glder meg iallefall masse -
og skal legge igjen hilsen på gavealongen med engang

Klem a

Krabat sa...

Nå tar jeg snart en liten juleferie fra bloggen. Ønsker deg og dine en nydelig hvit jul! Klem

Flower Power sa...

Så kjedelig med pc kræsj! Jeg er bare innom deg for å ønske deg en riktig GOD JUL, og jeg håper du er fornøyd med julehandelen i butikken så langt.
Håper du får en rolig og trivelig jul så du får tatt deg inn litt etter travle tider......

Stor juleklem fra meg:)

Metteflette sa...

Hei vennen! Vet ikke om du har epost som virker nå så jeg skriver her. Vil ønske deg og dine en koselig og fredelig jul og et herlig godt nytt år!!!! Håper vi blogges snart igjen :-) Juleklem fra Mette

Elaine sa...

Vill bara önska dig en riktigt god jul med masse kos och mycket glädje.
Stora julkramar från mig!

Karna sa...

Vil bare få ønske deg og dine en kjempe fin Jul Anniche!

Ida sa...

Innom for å ønske deg og dine ei riktig god jul. :)
Juleklem fra Ida.

Moderncountry sa...

GOD JUL ANNICHE!!!

SKULLE ØNSKE JEG KUNNE HA GITT DEG EN LANG OG GOD JULEKLEM, HER FÅR DU IALLEFALL EN VIA PC`EN :))

ØNSKER DEG FINE, KOSELIGE DAGER SAMMEN MED ALLE GUTTENE DINE. VIL SAMTIDIG TAKKE FOR GODT VENNSKAP I ÅRET SOM HAR VÆRT. ER KJEMPETAKKNEMLIG FOR Å HA TRUFFET EI SÅ HERLIG JENTE HER INNE I BLOGGELAND. GLEDER MEG TIL ET NYTT ÅR MED NYE OPPLEVELSER, OG KANSJE OGSÅ SAMMEN. HA ET SPRAKENDE GODT NYTT ÅR SUNSHINE!

AINA

Gunhild, NO sa...

Håper alt er bra hos deg og dine. Ønsker deg en god jul og et godt nyttår! Det ble jo ikke flere turer til Søgne før jul med meg, men jeg skal nok komme innom igjen.

Koselig koselig sa...

23.desember
Er bare innom for å se litt og ikke minst ønske deg og dine en riktig god jul!

Juleklem fra Mette

Mia sa...

Önskar dig en riktigt god jul, kram!

Mia sa...

Länkar dig förresten, hoppas att det är ok..

Trines Hus og Hage sa...

Så nydelige kort og julestrømper! Lykke til med pcèn og ønsker deg en riktig god og velsignet jul. Kos deg med alle du er glad i! Juleklem fra Trine

Jorunn sa...

Vil ønske deg og dine en riktig god jul Anniche!! Kos dere og nyt tiden! Så glad for å ha "funnet" deg og de andre bloggejentene! Gleder meg til neste bloggeår ;o)
Juleklemmer fra Jorunn

Tilonino sa...

Er bare innom for å ønske deg og dine en riktig god jul. Klem

christinasinteriør sa...

God jul til deg og din!! Men...jeg ønsker å se DITT julehus men du har vel fortsatt problemer med pc sikkert!! Ha ei fredelig jul Anniche!! Klem:0) Snx!!!

Grip dagen sa...

Huff, enda PC kræsj hos deg?
Jeg vil bare få ønske deg og dine ei deilig juletid!
Håper nissen bringer deg ny PC til jul da, slik at vi andre får ta del i din hverdag på bloggen...!
Juleklem fra Marit

Leah sa...

Ønsker deg og dine en deilig jul, Anniche. Slapp av og kos deg, klem :-)

Line sa...

En god jul ønskes deg og dine!!! Håper det snart ordner seg med pc'n din (¨,)
juleklem fra Line

Seriale