søndag 25. november 2007

Ønsker dere en god uke

Tusen hjertlig takk for alle de utrolig søte kommentarne dere gav meg på forrige innlegg!

Det setter jeg masse pris på :))


Har et lite spørsmål , som kanskje noen av dere erfarene blogspot brukere kan svare meg på , hvorfor kan jeg ikke legge inn bilder i heading eller i siden min lenger ?
Det er klin umulig !! HJÆLP ",


Ser endel av dere spør etter disse hvite stenene- de har jeg i butikken min(men ikke på internett.....) , så om noen gjerne vil ha ....så kan jeg saktens være behjelpelig der ;O)
Har de i forskjellige tekster ...Legger ved et lite stillebenbilde fra butikken. Var så heldig å få tak i et gammelt vindu , det er så fint å bruke i dekor . Ha en koselig uke alle sammen , og nyt denne herlige årstiden med barn , familie eller kun deg selv!! Tenn et lys(eller ti) drikk kakao , lag julegaver, spis god mat ....en liten marsipan og topp det med en velduftende mandarin!


44 kommentarer:

elin1976 sa...

HA!
Endelig kan jeg svare det på et fornuftig spørsmål.....forde blogspot suger....(som prinsessa ville si det)
Har det slik jeg også men Hulda( min egen lille moderator) har forklart meg hvordan jeg skal få det til alikevel.

Med dette opplegget kan du kun legge inn bilder som du har hatt på nettet eller som ligger ute på nettet. Bedre enn ingen bildler
Finn det bilde du vil ha i sidemenyen din....høyreklikk og gå inn på egenskaper. Da kommer det opp en grå boks med onfo om bildet.
Der står internett adressen eller koden som mange sier, til bildet.

Marker og kopier denne.
Så går du inn i tilpass og velg der det står HTML eller noe slik. Lim inn koden der og lagre og WOALA.....bildet er på bloggen. Nice hva?
Flinke Elin;O)
Må inn å sjekke stenene
( den kan tålkes litt perverst) på Annas rom. Snakkes snuppa mi:O)

Hulda sa...

Ser at Elin allerede har svart deg på spørsmålet. :) Du legger altså inn bildeadressen der det står hentes fra internett, i steden for fra datamaskinen. Håper du får det til!

Jeg er også veldig interessert i steinene, har sett flere ganger på slike. Likte også så godt de hvite burene, hva er prisen på de?

Nette sa...

Så bra du spurte om dette, har styra masse med å få lagt inn bilder selv...kanskje det går nå?
Ellers var det nydelige ting du viser frem her...burene var knallfine ja! Ha en kjempefin uke du også, kjære vakre!

Gunhild sa...

Hmmm... jeg bruker også blogspot. Men bruker ikke den fremgangsmåten. Jeg lagrer først bildet fra internett jeg vil bruke. Havner da i "mine bilder" mappa. Da velger jeg bare bilde fra denne mappa enten det er fra internett eller eget. Ikke noe innliming av kode og sånt. Det er på samme måte som når jeg legger til bilder i innleggene...
Anniche håper du koser deg i de fine omgivelsene dine!!

Norah sa...

Ja nå er det heeeeeelt vilt her! Jeg ringer deg en kveld jeg føler jeg har hue på skuldra...God klem

Elaine sa...

Har inte haft tid att titta in på några dagar men nu har jag kosat mig med alla fina bilder frå Annas rom. Vilken härlig butik du har, fantastisk!
Jag har fått mig ny header men som den totalt tekniskt handikappade jag är, har jag fått hjälp av min dotter. Hon går media på videregående och gör såna saker på ett blunk.....och tycker att jag borde ha lärt mig lite vid det här laget.........NOT!!!!
Ha en fin start på en alldeles ny och härlig vecka!
Klem!

Connemara sa...

Hej där borta!

En blåsig hälsning från Sverige kommer här! Jag är på väg att starta egen verksamhet och drömmen sedan många år tillbara är en heminredningsbutik i lantlivsanda här i Visby innerstad på Gotland. Just nu är det mycket budgetar och letande efter rätt lokal på rätt plats (ett kapiter för sig...). Jag har en tydlig bild av hur det skall se ut och har knutit kontakt med ett flertal leverantörer när det gäller inredningsdetaljerna som skall saluföras. Problemet är möblerna! Har du tips på möbelleverantörer att ge mig skulle jag värdera det enormt högt! Vilka nyttjar du själv t.ex.? Skriv gärna några rader när du får tid :) Mvh/Malin i Visby, arkeologen@hotmail.com

:) sa...

Jeg vet ikke hva som kvalifiserer til A-menneske, men jeg våkner alltid tidlig (ikke 5, men ...). Var kronisk B, trodde jeg, men så plutselig ble jeg litt mer A omtrent over natten! Tror hemmeligheten bare er å stå opp tidlig, så blir man trøtt til kvelden også... Men det er jo litt håpløst å være på besøk og sitte og gjespe kl 21:30... :O Blir alltid mobbet for at jeg sovner når jeg er på besøk ;) men så våkner jeg tidlig og uten hodepine (som regel) dagen etter også da! Ettersom jeg har prøvd begge deler kan jeg si at jeg liker A bedre enn B - får mer utbytte av dagen, men at det ikke skal mye til før jeg messer opp rytmen min (en liten sommerferie f.eks...).

ChatrinesLiving sa...

Heisann! Hadde problemer jeg også med side-bildene. Har lastet ned mozilla, og åpner bloggen gjennom den. Der kan du legge inn side-bilder uten problemer! Lykke til!
Så flott butikken din har blitt!!!
Ha en super dag!
Klem:)

Jorunn sa...

så bra du har fått svar på spm ditt Anniche, for det kunne ikke jeg svare på tror jeg. mannen min som er datadude hos oss ;o)
men ÅH for noen lekre bilder du viser!! kunne tilbrakt en hel dag eller to i din lekre butikk jeg - uten problemer!! håper du får anledning til å kose deg litt i adventstida også kjære Anniche. at butikken ikke tar all tid. vet jo at du koser deg gløgg med butikken altså, men unner deg gode stunder med dine to små også vet du. ha en superkoselig adventstid!! klemmer fra jorunn

Verkstedet sa...

hei kjære deg. skulle gjerne vært i butikken din......
var det forresten på søgne du bor? ylvis gutta var på besøk hos en artig tights mann der....så du det?
de stenene....hvor ser vi de/ får de om du ikke selger de i nettbutikken....hvilken tekster kan jeg få? har du eksempler på hvordan du pynter med de, eller er det mer at man kjøper en passende tekst i gave til en person? likte de godt!!! klem fra Karoline

mimmi sa...

Hei hei Anniche..

Det ser ut som det går veldig bra med den lille butikken din. Jeg har nettopp kommet hjem fra en deilig, liten uke i Amsterdam med ei venninne, og gjett om vi har shoppet :), moro. Jeg håper jeg får till en tur ut til deg nå før jul. men jøss så mye som skal gjøres overalt :). Har vært endel på lysstøperiet i Randesund, du burde ta deg en tur dit også. Er vakkert der ute nå.
Du legger ut så koselige råd i inlegget ditt, håper du finner tid til og følge dem du også.
Jeg kommer snart og henter et slikt bur hos deg :), nyyyydelig vindu forresten.

Ha en fin uke :)

Hem och Lycka sa...

Å vad mycket fint du visar! Har tyvärr inte svar på varför det inte funkar med bilderna men hoppas att det löser sig! kram

Albertines verden sa...

Kjære, kjære hemlige venn! Det er jo helt pinlig, er bare 21 dager på etterskudd. Har ikke hatt tid til å gå inn på bloggen til gavealongen før i dag. Ja, du vet jo at gaven falt i smak, men det blir jo ekstra koslig når man vet hvem som har sendt den. Ting tar tid, og nå har jeg også skjønt at lysene skal sitte på rosene. Himmel, hvor mye man lærer! he-he. Funderer på hvor jeg skal sette dem, slik at de kommer til sin rett. Butikker ser bare så lekker ut, stemningsfull og fristende. Ha en super uke, og beklager at jeg ikke har fått takket deg før. :0)

Albertines verden sa...

Humor. Vi har jo sittet her og skrevet til hverandre, samtidig!
;0)

Helene sa...

Hei Anniche
Som vanlig viser du så mye fint fra butikken din.
Lurer på om du har bry (les TID )til å si hva stenene koster og hva slags tekst som det er å velge i.
Lurer også på prisen på det store hvite buret. Så et slikt pyntet med (juletre-)fugler på utsiden. Det var så lekkert:0)
Skjønner du har travle dager etter at du åpnet butikken (mindre tid på blogen)
Håper du ikke sliter deg helt ut nå i førjulstiden.

FO - 2 sa...

Nydelige bilder! :)
Jeg har lett etter steinene med skrift på i nettbutikken din.
Finner de ikke...
Hvilken kategori ligger de under?

Kos deg litt du også, midt oppi all travelheten.
Håper at du trives! :)
Klem.

Bestefars Verksted. sa...

Heisann ;) Her lærer man forskjellig ser jeg,plages nemlig med de hersens bildene,jeg også.....men vips,så er det mange flinke damer som vet råd !!! Så fine stener med tekst,vil også gjerne ha en sånn,slik som mange andre ytrer ønske om her......og de burene var nydelige,kommer nok til å selge som "hakka møkk" !!!!! Den som kunne bodd litt nærmere deg.....så mye fint i den butikken din,det må være helt toppers å jobbe innimellom allt det lekre....tror nok du koser deg,ja !!! Du får nyte allt,og ta deg noen "pusterom" når det behøves,selv om det sikkert er lite med tid,noen ganger må man bare TA seg tid,vet du ;)

Emmeline sa...

Heisann... Jeg hadde også de samme problemer med siden min som du hadde med din. Det viste seg at det var blitt noe kluss med å lese URL i Internett Explorer, og da får man disse problemene. Dermed lastet jeg ned Mozilla Firefox og med den nettleseren har jeg INGEN problemer med å legge inn ny overskrift eller med å legge inn bilder i kanten av siden:)
Kanskje dette kan være til hjelp? Det hjalp iallefall meg. Nå har jeg gjort det sånn at jeg bruker vanlig Internett Explorer når jeg leser internett, men når jeg skal redigere siden min så åpner jeg siden i Mozilla... Lykke til med det tipset. Ja..Jeg har lurt litt på hvor man får tak i de vakre steinene med ord på...men du har de altså!! -- og i tillegg har du noen skjønne små fuglehus ser jeg. Hmm... kanskje jeg må sende deg en epost? Må jo høre hva som står på steinene osv... De er helt lekre!
Lykke til med siden din Anniche og håper ellers det går bra med butikken og alt:0)

Grip dagen sa...

Ser de fleste kommentarene handler om blogspot og bilder...
Da skriver jeg heller om kakao, marsipan og mandariner... He, he...
Får INSPIRASJON av å se på bloggen din. Og føler nesten DESPERASJON av å se bilder fra butikken din! Har så lyst å kommme meg dit!!!

Ha en deilig uke i denne søte førjulstid!
Mange hilsner Marit

Olstad sa...

åhhh jeg har hatt samme trøbbel som deg og jeg er virkelig oppgitt... Jeg har også fått det til slik som Hulda og Elin beskriver.

De stenene er så fine. Jeg underer meg litt over hvordan de får produsert dem. De ser jo ut som virkelig stener men er det virkelig mulig å finne så mange like... Nei her har nok teknologien gått forbi min forstand.

Anne sa...

Ser du har fått mange svar på din spørsmål, så nøyer meg med å si *god uke til deg også snuppa*

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Har du det travelt-håper da det!! Rolig dag hos meg her på landet men det har vært bra til nå!! Håper du har det bra og at det går så det suser!! Klem!:0)

johanna sa...

Hej
Vad länge sen jag var inne här...guud så mysig din butik ser ut!!!(Såg våra saker oxå=) ..)Synd att man bor så långt i från.
kraaaam

Sol sa...

Heisann. Jeg hadde det samme problemet, og min enda mer enn meg datakyndige sønn, logget på Firefox i stedet,og da gikk det som bare det. Skulle skifte banner, og det gikk ikke i Explorer...uvisst av hvilken grunn...
Ser at det går bra med din vakre butikk. Det er flott! Stor klem.

Silkeline sa...

Heisan Anniche!
Er det travle tider i butikken om dagen?....jeg tenker det:)Vinduet du har funnet er kjempefint, og de hvite lyktene likeså....

Kjempeflotte bilder fra butikken din på forrige innlegg!! Der skulle jeg likt å kommet på besøk....nydelig!
Lykke til videre med julesalget, og ikke slit deg helt ut...
Klem:)

Karna sa...

Steinene mine kom med posten på lørdag, og de var like fine alle sammen!! Bra du har fått fatt i slike Anniche!

Kjempe fint med gammelt vindu til dekorasjon, veldig koselig...

Merete sa...

Åhh...eg Må ha meg ein tur til butikken din, Anniche!!!! fantastisk mykje fint du har der..vis fleire bilder!!! Dei kvite bura var flotte, og eg kunne godt tenkt meg eit slikt..og dei steinane med tekst på...nydelege! Kos deg med butikkjobbing i førjulstida! det går vel som det susar, tenker eg :o) klemmmmm

Norah sa...

Hei du...
Tunikaen...har du den i hvit også?
Om du har den så MÅ jeg bare ha den! Hører fra deg :-) klem

Anonym sa...

Det er bare så morro å se på saker og ting fra butikken din. Du setter ting så fint sammen.
Håper alt er bra med deg, og a du ikke sliter deg ut før jul (som vi alle som regel gjør...hi hi)Med 2 jobber er jeg allerede igang!
Ha en hyggelig kveld. Klem.

Donnas Verden sa...

hei

Nydelige bilder du har tatt, likte veldig det søte rødrutete barne forkle. Likte ogå vinduet med den rustikke madonnaen foran. Ønsker meg begge deler til jul, he he. Må få mannen min til å handle på nettet i år skjønner jeg. Lykke til med førjulssalget.

Mvh Elisabeth

Lille Trille sa...

Såå søte de steinene var. Gammelt vindu er bare kjempe dekorativt. Hadde et slikt i boden for noen år siden som jeg skulle lage om til speil....helt til min bedre (?) halvdel fant ut at det var ingen god ide og kastet hele vinduet :-O HRMMPFF sånn kan det gå av og til...hi,hi.
Ha en kjempefin dag!

Line sa...

Ser ut som du har fått mange svar på blogspot spørsmålet ditt men jeg kan jo dele min erfaring for det...Jeg hadde samme problemet forrige uke og lastet ned Mozilla Firefox, et voila...no more problem (¨,)

n o r d i n g å r d e n sa...

Anniche, fantastiskt vacker butik med vackra ting och ljuvliga foton!! Ha en bra vecka, jag förstår du har mycket att göra i butiken nu innan jul! Mari.

Mia sa...

Såååå lekre bilder fra butikken din, Anniche! Den er jo bare en drøm! Og den herlige julestemningen som råder der allerede. Du må da kose deg masse med alt det vakre rundt deg, og selvfølgelig også med familien din da, i denne søte førjulstid. Ønsker deg en herlig helg og koselig 1. advent.

Jorunn sa...

Må bare inn til deg og se på de lekre bildene :) Så vil jeg ønske deg ei riktig god helj Anniche! Håper du får tid til skikkelig adventskos! Klem fra Jorunn

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte bilder fra din butikk - igjen...
De steinene er jo bare supersøte da...
Kommer på at jeg har et fuglebur... bruker det til pynt ute på sommeren,men jammen skal det få komme fram nå, kan jo sette en nisse i det jeg da...he,he...

Ha en koselig kveld og helg...

elin1976 sa...

Se, der om du ikke fikk det til. Flott Anniche:O)

IngersATELIER sa...

Bloggen, har blitt litt mere din igjen vennen... Tusen takk for nydelig blomst! Klem mamma!

Garden Angel sa...

Nydelige bilder du viser Anniche!
De stenene er så vakre!!!
Kunne egentlig tenkt meg en akkurat maken til den du har bilde av. Kanskje du har de i nettbutikken din?
Ønsker deg en riktig koselig adventstid!
Klem fra meg:)

♥ Pia... sa...

hej så fint du skriver....låter så mysigt.....affärern är en dröm:)...och nu ska jag drömma vidare....PIA

Albertines verden sa...

Hei og hopp. Er bare innom og gjør ett lite stopp. Ha en fortreffelig uke!
Klem fra meg!

Huset i Hagen sa...

Hei på deg Anniche! Jeg må få gratulere deg med den nydelige butikken din! Jeg har hatt en veeeeldig lang bloggpause, men nå er jeg på plass igjen. :o) Nå i disse førjulstider er det vanskelig å holde seg vekke fra bloggingen ;0) Har tittet litt gjennom bloggen din nå, og det er jo såååå mange herlige og lekre bilder. Kjempefint med det gamle vinduet som dekor! Ønsker deg en fin adventstid! :o)

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Ville bara önska dig en trevlig advent!
/S

Seriale