torsdag 22. november 2007

Bilder fra Annas Rom

Fikk tatt noen oversiktbilder fra butikken i kveld. Mange som har spurt , så her kommer det litt. På lager er det 4 paller med masse snacks , så jeg fyller på og fyller på!

Skjønte fra forrige innlegg at det er flere som leter etter oppskriften på A-mennsesket , takk for herlige og morsomme kommentarer",
Jeg har egentlig satt meg som mål å komme meg tidligere i seng ,så alt før 00.00 må man jo kunne være stolt av ....
God natt alle medsøstere!!!


38 kommentarer:

Kristi sa...

Kjære Anniche!!!
Har slett ikke glemt deg min venn, det er lite tid til blogging og sjekking ....
Har en ting å si til deg... VAKKERT!!
Lykke til!!
Klem fra Island
Kristi

Helene sa...

Altfor mye fint som ikke finnes i nettbutikken din. Livet er til tider urettferdig, og akkurat nå kunne jeg godt bodd enda nærmere din butikk.
I seng før 00.00 har jeg nesten gitt opp. Liker ikke senga før langt over midnatt. Koser meg rett og slett når det er stille i huset, og energien er på topp. Merkelige greie det der at vi mennesker kan være så forskjellig.
Håper du nådde ditt mål og ligger godt under dyna nå :0)

Metteflette sa...

Å herlighet, så mye vakkert!!! Var det Kristiansand butikken lå? Det er jo BARE 3 timer fra meg, ha ha! Prøver også å komme i seng før 00.00 men det er bare for å rekke å lese litt så da er vel noe av poenget vekk :-) Ha en flott helg Anniche. Klem

Anonym sa...

Åh, så fin en butikk du har fått, skulle mer enn gjerne vært der og handlet. Enig med Helene, skulle aller helst sett det i nettbutikken din, men skjønner jo at tiden ikke strekker til. Ha en fin dag og ei fin helg:-)

FO - 2 sa...

Fine bilder fra din flotte butikk! :)
Kos deg og fin fin fredag! :)
Klem.

Grip dagen sa...

Jeg får lyst å hive meg i bilen og komme ned! Butikken ser SÅÅÅ koselig ut!
Det må være deilig å omgi seg med så mye vakkert. Håper du får tid å nyte det...?
Er du alene om jobben, eller har du ansatt noen?
Regner med du holder et temmelig høyt tempo for tiden. Håper allikevel du får tid å kjenne at julen nærmer seg og at det er deilig... Kos deg så godt du kan, Anniche.
Hilsen ei som har julestemning så det rekker...
Marit

Hulda sa...

Så mye flott du har i butikken! Vakker innredning!

Nette sa...

Takk for en liten rundtur i butikken din, ser helt vidunderlig ut hos deg:)

Anonym sa...

Anniche, du herlige skapning!!! Såååå flott butikk du har. Du er superflink, alt ser jo bare helt lekkert ut, jo!!!!!
Kommer innom deg i løpet av våren, det er iallefall sikkert!!!
Ha en nydelig helg, og lykke til videre med butikken din. KLEMMER.

Tea Kristin sa...

Så mye flott du har på bloggen og i butikken din. Jeg blir i god stemning bare av å se på bildene! :)Ha en hyggelig helg!

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flott...
Tror jammen jeg skal være kartleser til sommeren når vi skal sørover (for å si det sånn - kart og jeg er ikke de beste vennene da...vi blir liksom ikke helt enig...)

Ha en koselig helg...

Anonym sa...

For en fantastisk flott butikk! Og så utrolig mye fint. :-)

Jorunn sa...

Dette kan du Anniche!! Åh, så lekker og innbydende butikken din er!! Helt fantastisk!! Skulle mer enn noen gang ønske at jeg kunne stikke innom og shoppe hos deg! Håper du fikk sove godt i natt og at du våknet frisk og uthvilt!! Nyt dagene i den herlige butikken din! Klem fra Jorunn

Linda sa...

Såmasse flotte ting du har fått inn.Koselig miljø.God helg.:))

ESMERALDAS HJERTE sa...

Anniche......Hva skal jeg si.....Er jo som å komme inn i en pyntet julestue fra 1900 tallet......Du er knalldyktig til å dekorere og sette sammen elementene til en VAKKER helhet som berører......For oss kreative kunstnere er det vakre en livsnødvendighet......Så takk for ditt vakre bidrag.....

Stooor klem og gooo helg..

Haust sa...

Butikken din er berre heilt utruleg vakker! *sukk*

Ha ei god helg!

elin1976 sa...

Endeig....Herregud Anniche.....dener jo nydelig. Nå følte jeg virkelig du fikk vist butikken skikkelig.
It`s one of the best. God klem:O)

litenIda sa...

*sukk* Butikken din er så utrolig nydelig! En drøm! Tror snart jeg må flytte litt nærmere!

Håper du har det fint! Kjenner godt til dette med døgnrytme. Er heller ikke noe A-menneske, og sliter med å komme meg i seng om kvelden. Likevel er jeg oppe kl. 0630 hver dag, helt til jeg nesten kollapser av trøtthet. Det er bra at det snart er jul! :)

God helg, anniche!

Nina i Paradiset sa...

Butikken din ser virkelig flott ut, og jeg liker veldig godt sofaen din, sånn at innpåslitne kunder som meg har muligheten til å sette seg nedpå litt når en blir sliten i beina...
Nå bor jeg litt VEL langt unna, men det er sikkert nok av sånne som meg rundt Kristiansand også ;)
Håper du får ett forrykende salg før jul!
Klem fra trøndelag!

Anonym sa...

Så koselige bilder du viser fra annas rom da!
Ha en flott helg!

organic-lizzi sa...

Fytte rakkern,så mye lekkert!!Nyyydelig butikk..
Liten mulighet for at det blir en tur til Sørlandet før jul,og da mååå jeg bare ta en tur..
Fortsatt kos helg til deg.
Klem Randi

Emmeline sa...

Aaaahhh. Lekkert lekkert.
Skjønner at vi skulle hatt en tur innom butikken for å få julestemning. SÅÅ koselig du har fått det der i Søgne, regner med at det er travle tider nå før jul.. og det er BRA!
Jeg klarer ikke å trykke bildene dine store, synd for jeg ville gjerne ha studert hver av de nydelige tingene du selger-..men når jeg trykker meg godt inni skjermen så går det bra da også, hehe! Jeg ser at du er en natterangler akkurat som meg. Det er ikke bra, men jeg har gitt opp å forandre meg...Uansett hvor trøtt jeg er så kvikner jeg til når klokken passerer ni om kvelden. Jeg er heldigvis gift med et A menneske og har fått fire A menneske barn??? Forstå det den som kan?? Så nå blogger jeg mens hele huset sover her, passer supert spør du meg! DU må ha en fin helg. Kos deg med butikk og med fri innimellom får vi håpe!

Kreoline sa...

Takk for titten i en kjempefin butikk Anniche, skulle virkelig hatt en tur ned til deg. Tenker du koser deg tross alt du har å gjøre. Ha en kjempefin helg og kos deg. Klem fra Mona.

Anonym sa...

Så fantastisk nydelig !! Blir glad til sinns bare ved å se bilder av butikken din. Du er suveren Anniche, for en design av en drømmebutikk !! Absolutt en ener !!! klem Liv Hilde

Ellie sa...

Butikken din ser kjempekoselig ut! Å komme seg i seng er en av mine store utfordringer i livet ;-). Det er jo så mye som er mer interessant å gjøre enn å sove! Håper du får en flott lørdagskveld!

Anne sa...

Ja, her tenker jeg du koser deg! Fortsatt lykke til : ) Klem

tilonino sa...

Nyyydelig butikk du har fått deg Anniche. Ha en fin helg.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Det er så vakkert i butikken din. Den er til å få skikkeleg julestemning av, akkurat nå:o)Eg skulle gjerne tatt meg ein tur, men det må nok vente til sommaren, men då kan det hende eg stikk innom:o)
Ha ein fin lørdagskveld.

Anne sa...

Sukk mitt hjerte, men brist dog ikke.......................................................................................leier snart en F16 å lander utenfor..........
men trenger vel en...........herkules for å komme seg hjem igjen................!!!

Fortsatt god helg herfra.

Ingrid sa...

Butikken ser helt fantastisk ut!!! Det må jo være en fryyd å være på jobb i slike omgivelser!! :)

Lovise sa...

Heisann.
Skulle ønske jeg hadde bodd litt nærmere. Jeg hadde besøkt deg tvert!!!!
Gog kveld til deg.

Line sa...

Butikken din ser ut som en drøm!!! Rålekker (¨,)
Ønsker deg en fin søndag!

IngersATELIER sa...

Ja, den butikken din er en drøm Anniche:)
Gleder meg veldig til før-julsmiddagen i dag!
Klem mamma!

JULIEK sa...

Å så fantastisk fint Anniche. Helt utrolig å se det slik nå. Artig at jeg fikk sett lokalene mens jeg var hos deg. Man kjenner jo ikke seg igjen. Stor klem : )

Anonym sa...

Må bøye meg i støvet og gratulere deg med en superflott butikk som jeg mer enn gjerne skulle vært innom. Så riktig så stemningsfullt ut i den. Regner med du koser deg masse der:)

Anonym sa...

Så herlig i butikken din! jeg vil så gjerne komme dit og shoppe, men jeg skal heller stikke innom på nettbutikken din jeg :)

Ønsker deg en fin søndag videre og alt mulig lykke videre med butikken. Må være veldig spennende.

Nå nærmer det seg "intern eksamen" for meg på regnskapskurset, det er nervøøøst om dagen. Mye oppgaver som må regnes fram til den 14.12, det er kompliserte greier og ikke minst MYE å sette seg inn i, Men jeg føler at det er moro og da har jeg nok skjønt det litt også :)
Kanskje jeg er i ferd med å finne rette yrkesmessige hylle nå`?? Kan gå to år til og bli autorisert regnskapsfører, så hvis dette året går bra så er det ikke umulig at jeg gjør akkurat det!

klem fra mette

MODERN COUNTRY sa...

Nyyyyydelig Anniche!! Åh, tenk å gå i sånne vakre omgivelser dagene lang da. Ikke rart du koser deg :) Flotte møbler du har fått inn. Oja, så liker jeg de fine kaminspeila dine så godt. Fant et selv på nett her om dagen,(Franskt Antikk) men vant ikke budrunden. Og jeg som allerede hadde dekorert stua med speielt i tankene allerede!!
Jaja, får lete videre.

Nå må du ikke glemme å sende meg nummera da! Så får vi kanskje orndet opp med leveransen? hihi..

Ha god bedring, ta godt vare på søvnen og ha en flott uke med Julesalg!! Varme klemmer (",)

Anonym sa...

Herliga London, butikken din er FANTASTISK. Har ikkje ord. Heilt nydeleg. Kos deg masse medan du oppfyller draumen din :) Klem

Seriale