onsdag 14. oktober 2009

Oktober Gave - helt unikt !


Denne gangen er det en litt spesiell gave som er månedens gave hos Annas Rom !
Vi er så heldige å være en av få utvalgte butikker som selger den fantastiske parfymen "KRISTIANSAND NEW YORK"
Denne nydelige duften , som forøvrig er en herreduft kan du nå vinne her på bloggen!
Dette må jo være en super mulighet til å vinne en unik julegave til mannen , god venn, bror , pappa, svigerfar etc. Parfymen har en veil. pris på 495,-

Her er historien bak parfymen ( informasjon hentet fra nettsiden http://www.kristiansandnewyork.com/ )
Bakgrunn:

Ideen bak duften Kristiansand ble til da to nordmenn, Britt Hovde Ross og Elisabeth Steen traff hverandre på Manhattan i New York City. De kom begge til USA med intensjoner om å sette sitt preg på og etablere seg i storbyen. Det var naturlig for dem å gå sammen for å realisere drømmen om å starte sitt eget selskap innenfor kosmetikkindustrien. Begge kunne de tilby unike egenskaper og erfaringer til prosjektet, alt fra barndomsdrømmer til artistisk lidenskap. Målet var å skape et produkt av høy kvalitet og resultatet er en moderne herreduft med et unikt særpreg, som formidler et tydelig og sterkt image.

Både Britt og Elisabeth har sterke bånd til Norge, og er stolte av sin bakgrunn. På tross av den lange avstanden over Atlanteren, har de begge en sterk tilknytning til hjemlandet. Produktet har de derfor valgt å oppkalle etter en av Norges vakreste byer; Kristiansand. Kystbyen er en av Sørlandets perler og hjembyen til Britt.

Selve produksjonen av produktet og selskapet har fast base i New York, det var derfor naturlig og tilføye navnet på byen til det offisielle navnet på produktlinjen. Dette er også en evig påminnelse om hvor drømmen startet og hvor den ble til virkelighet.
Produkt: Kristiansand er en unik duft som er sammensatt av flere nyanser, inspirert av norsk skjønnhet og nordiske natur. Nordmenn er kjent for sin klassiske stil og personlig image. Den rene norske stilen har vi forsøkt å gjenskape i Kristiansand, samtidig som duften er inspirert av New York City.. Byen som til enhver tid har hatt en unik evne til å berøre mennesker og deres liv.

Lette grønne toner, hint av mandarin og eksotisk krydder, dufter som frister til reise mot et ukjent sted.. Oppdag den nye duften for men. Bli utfordret av sansene dine med hvit lavendel og duggfrisk salvie som blander seg med varmen fra gylden amber. Sensuelle toner fra sandeltre, et hint av tobakk og skog, skaper en duft med kraftig tekstur. Kristiansand har en aura av natur, sensualitet og maskulinitet.

Har du lyst å vinne ?

Skriv en kommentar på dette innlegget - Anonyme kan også delta . I tilegg kan du få 5 ekstra lodd ved å legge bilde på bloggen din !! Vi kommer til å trekke en vinner 10 november . Lykke til!!!

75 kommentarer:

Ingunn gompi81@hotmail.com sa...

Oi, så spennende og eksotisk! Hadde vøri kjempearti å ha vønni dænni, fordi je er halvt fra Søgne. Dermed kunne samoberen min ha fått denni i julegave, slik at je kæn tenkje på Søgne/Kristiansand hår gong hæn bruke dænni parfymen. Skar forresten nerover om et par helger, så da står sjølsagt et besøk åt Annas Rom på planen --> glær meg!

Anonym sa...

Fantastisk bra Anniche.Vi damer kan takke for at disse damen traff hverandre,så kan vi snuse inn den herlige duften på våre menn;).....snuse på andres menn er vl også lov;;))) Min sønn på 13 år fikk prøve den i dag,lukter helt nydelig.Hadde vært kjempe fint i vinne den til han!!!! Takk for at du hjelper oss å følge md i tia,på ALLE områder,Anniche.Klem Tone Nordahl

Minka sa...

Dette er en kjekk gave, den lukter veldig godt husker jeg.Og hadde vært en kjekk gave til mannen, vi ska kjøpe tv så gaver utenom blir det labert med,hehe
Klem Kristin

Prinsessen paa erten sa...

Ååååå, så gøy. Satser på at jeg vinner ;)
Legger også ut bilde på bloggen min :) Klemmer

Linn sa...

wow! kjempeflott gave :)
Moro med en parfyme med røtter hjemmefra og jeg skryter fælt av Britt (og parfymen) hver gang jeg har muligheten. :)

Bilde og skryt kan ses i bloggen min :)

Anonym sa...

Så flott en konkurranse! jeg bor på Sørlandet og det hadde vært kjempefint å kunne gi denne parfymen til mannen til jul!
Jeg har også lagt bildet på bloggen min!

Klem Kristine

Bless by Tone sa...

Den parfymen lukter bare kjempegodt. HAdde vært koselig å vinne en sånn en. Hilsen Tone

IngJoh sa...

Å for en artig parfyme, den ønsker jeg meg til min kjære.

Sylvia sa...

Hm......jeg tror jammen mannen min blir råkjekk med denne duften. Utrulig mue de har puttet i denne flaska!!! Ha ha...... har nemlig en venninne som lurte på hvorfor de puttet både aske, lakris og lær i rødvinen!! (hun leste om vin) Da har hun ikke mye greie på det, iallefall!!!!! Klem

Besta sa...

Ja, det hadde vært moro å vinne denne. Særlig siden trekningen er på gebursdagen min:))
Jeg legger ut en link på sida mi også.
Ha en fin helg.
Klem fra Marilyn

Tanja Eikemo Vågen sa...

Hei... Eg var innom Annas rom denne veka. Når eg skulle betale såg eg denne hærlige parfymen på disken. Det førte til at eg delte min begeistring til dei to vennene eg hadde med meg...og vips så vart det solgt 3 Kr.sandNewYork parfymer...!! Så om eg vinn har eg ein nyforelska bror som skal få den i bursdag gave :)

Maria ( Idekroken ) sa...

Ja det er klart jeg vil vinne! hehe.
Spennende! Vi har nok kjørt oss litt fast i et par faste parfymer til min kjære, så hadde vært spennende å prøve en ny nå. :)

Klemmer Maria fra Idekroken

HVITE ENGLER sa...

hei. så flott gave. min kjære fyller år snart, så det hadde vært en perfekt gave til han,som elsker parfymer.
bor i kr.sand, og haqr ofte vært innom butikken deres. så mye flott dere alltid har.
mvh hege.

Christinas låvebutikk sa...

Hmmm hadde sikkertpasset til Johne mannen!
Hiver meg på!
Ha en fin dag min venn!

Minka sa...

Helt ok, takker for at du legger meg som venn.
Kos deg resten av kvelden
Klem Kristin

Fire Hjerter sa...

Som utflytta sørlending blir jeg gjerne med på denne konkurransen. Så artig med en parfyme med Kristiansand navnet i.

Legger til bilde i bloggen min

Margrethes hus og hage sa...

Så morsomt med konkurranse. Jeg blir med og tar et lodd :)

Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

Anne Lise sa...

Spennende..aldri hørt om den parfymen før.....mannen min trenger noe godlukt og jeg noe "nytt"å lukte på:-))Høst hilsen fra Anne Lise

Little Miss Norway sa...

Hei hei!

My name is Marie and I live in the UK, and I have Norwegian heritage, but it going back a few generations.

The first time I visited Norway back in 2006, my first port of call was Kristiansand and I fell completely in love with the Southern coast of Norway immediately.

I have been back to Norway many times since and visited many other places, but for me, there is something about the Sorlandet that captures my heart - I still think that perhaps my Gt Grandfather came from around here rather than Bergen!

If I were to win, that would be nice, but either way, it was just so lovely to find your blog and I look forward to visiting you here in the future!

Ha det bra!

Klem

Marie
xx

Daniel sa...

Super idè! Gleder meg til å teste parfymen! Håper det går bra! :)

Elin Sundstøl sa...

Ohh det hadde vært moro å vinne :) Var i New Hampshire og Boston i 3 uker,, var overalt for å se om noen solgte den der,, men nei.. Kun i New York, Oslo og Kristiansand er den å få kjøpt.. satser på at jentene får selge den overalt etterhvert :))
Hadde vært moro å gi den til min Engelske kjæreste som jeg møtte i Kristiansand :))

Anonym sa...

Hei! Bor i ett hus sammen men fire gutter/menn i alderen 7 til 43...Bare meg og katten som er hunkjønn:).Da min eldste sønn nettopp fylte 12 år,så har interessen for å lukte og se godt ut virkelig våknet...Hadde derfor vært helt topp å prøve denne parfymen med det eksotiske navnet...:)

Anonym sa...

Hei Anniche. Hadde vært supert å vinne en parfyme til min bedre halvdel. Han har bursdag i midten av november, og hvis jeg slipper å kjøpe presang til ham kan jeg bruke mer penger hos Annas rom. Ha en fin søndag.

Kirsti Berge

lavendel mio sa...

Dette ser bra ut!!
Smart å tenke på karana... min mann hadde helt sikkert hvert glad for en slik:)
Ønsker deg en fin uke,klem Hanne:)

PIONPIA sa...

Høres spennende ut den parfymen!
Vinner den gjerne;-)
Legger link til siden min så da har jeg maaange lodd!!
Heidi ;-)

kirsti sa...

At det finnes en parfyme som faktisk heter Kristiansand varmer mitt hjerte, håper å kunne lukte på min kjære og minnes min hjemby!
Skal definitivt legge ut bilde med link og reklame for godlukten:-)

Anonym sa...

Hei. Er ikke spes. teknisk begava,men nå har jeg iallfall klart og legge en link på sida mi og da er jeg kanskje den heldige vinneren??Håper det.

Bolettes hus sa...

Kult! Har hørt om denne parfymen for første gang i dag! Legger bildet med link på siden min...

Loccitane sa...

Hei :)
Jeg vil veldig gjerne være med.
Linker med bilde på blogge min også, selvfølgelig.

Ønsker deg en strålende dag, uansett vær.

Klemmer fra Line

Lille My sa...

Åå det hadde vært en flott gave til min kjære som fyller 40 i år :))
Legger også bilde på bloggen min :)
Håper jeg vinner!!
Spennans!

Emmeline sa...

Jeg vil gjerne gjerne være med i trekningen:) Siden mannen min er fra Kristiansand!!! Dermed er loddet nå bestilt fra denne damen... Spennende!

Anonym sa...

Ville så gjerne vunnet denne parfymen.Hadde vært en fin presang til mannen min.vi forlovet oss i kr.sand så da kan vi tenke på det hver gang han bruker den.Så har vi snart forlovelsesdag:-)da passer det ekstra fint.

Elisabeth sa...

Jeg må jo prøve vinnerlykken min :)

Anonym sa...

Lukta på den da jeg var innom butikken din en søndag..mhmmm god duft <3. Passer bra til Kr.sand ang tobakk og skogsduft...et lite hint av hav også kanskje...?;)
Flott oktobergave var d jaffal:) Irene B. Vidringstad

Lenemora sa...

Hei, jeg vil gjerne være med på konkurransen! Flott julegave!!
linker med bilde til bloggen min også.

Klem Lenemora

Fido sa...

Ojsann denne gaven kunne jeg ikke la være å ta et lodd på . Kjekk gave til sønnen på 16 år - han har feriert flere år i Søgne. Forresten en kjempe fin butikkk . Er innom av og til.sees.

Perlehvit sa...

Så spennende med en Kristiansandsparfyme!! Også så mange fine bilder fra butikken, mye som frister der ja!!!

Lykkeliten sa...

Om jeg har lyst til å vinne?

Selvfølgelig ;-)

Linker med bilde på min blogg.

Bente sa...

Selvsagt vil jeg med på konkurransen :) og alltid like koselig å lese om nyhetene her!! Snart på tide å innom butikken igjen!
KLEM

My home is my Castle sa...

Åhh, de smykkene var nydelige !!!!

jeg blir gjerne med på trekning jeg ;9 Vistte ikke at det fantes en parfyme som hadde dette vakre velklingende navnet jeg ;)
Klart jeg linker til deg :)

Klem,Kari

Lenas lille blogg sa...

Hei. Så kjekt.Jeg er helt ny på bloggingen, så dette er jo kjempespennende.

Jeg legger ut bilde på bloggen min:-)

Syersken sa...

Dette var da spennende, klart en må bli med på noe slikt. Alltid godt med mannfolk som lukter deilig:-))

HildeP. sa...

Hei på deg!
Svingte innom den flotte bloggen din og hiver meg selvfølgelig med på konkurransen din! En spennende og unik gave, moro! : ))

Jeg lenker med bilde såklart på bloggen min!

Ha en flott høstkveld!

- Hilde

Unknown sa...

Her er jeg gjerne med. Flott gave da =)

Jeg linker bildet på bloggen min, helt klart =)

Håper på å vinne =)

Klem fra meg

Mari sa...

Dette er jo en snasen gave! Jeg linker selvfølgelig på bloggen min!

Anonym sa...

Denne har jeg aldri vært borti, men synes parfymen hørtes spennende ut! Så festlig navn da. Jeg er selv fra det blide sørland, men bor der ikke lenger desverre. Synes derfor det var et ekstra festlig og eksotisk navn. Ha en fin helg!
Hilsen fra Hilde Ø.

plumsing sa...

Mannen min ønsker seg den parfymen:) Men jeg er syk og han studerer, så det blir ikke så mye ekstra.. Fantastisk side det her, må nok ta meg en tur til andre siden av byen å handle litt ser jeg! Ha en fabelaktig dag videre;)
Klem Tone

Hildes Scrappeunivers sa...

Spennende parfyme, som hadde vært interessann å prøve på min kjære som har bursdag i morgen, så håper jeg kan vinne den til han!

Jeanette sa...

Spennende! Man kan nesten se på flaska at duften er god. Perfekt gave til min mann. Jeg legger bilde på bloggen min å håper at den julegaven er i boks:-)
Klem J

monica k sa...

høres ut som det er en god lukt. satser på å kunne gi denne til fattern.
lagt deg til på sida mi. tvi tvi

Anne sa...

Så spanande! Denne vil eg gjerne vinne til min kjære:D
Nydeleg nettbutikk du har:)
Klem Anne!

Anonym sa...

Jeg blir så nysgjerrig på butikken din, det spørs om jeg må legge ferieturen om den. De smykkene du har lagt ut bilde av er helt etter min smak. Kommer snart tilbake!

Men nå var det konkurranse, jeg vil gjerne vøre med, men har ingen blogg..Flott premie, spennende!cation

hilder
mari_gull(ætt)yahoo.no

Lill Therese sa...

Jeg blir gjerne med i konkurransen! Jeg har lagt bilde inn på bloggen min. Håper på vinnerlykke! :)

//Lill Therese

Synnøve sa...

Så morsom historie. Har ikke hørt om de før. Morsoomt når noen greier og skape noe nytt.
Har sett på nettbutikken din. Skal få svigerdattera til og innom deg og handle litt for meg.

Klem

Mor og datter sa...

Hei hei!
Jeg vil å være med:) Og jeg legger ut bilde/link på bloggen min!

Krysser fingrene mine..
klem

Hege sa...

Spennende med noe nytt, så jeg kaster meg med på trekningen :)
Ha en fortsatt fin dag!
Klem Hege

Anna-Lena sa...

Hej!
Länkade i min blogg för att öka chansen att vinna,
http://blogg.passagen.se/bloggamer/entry/vinn_en_parfym
Mvh/Anna-Lena
annalena@gmail.com

Mariann Louise sa...

Hei, jeg er en fersking her, jeg, og når jeg ser denne bloggen og den skjønne butikken, går jeg helt i spinn:))

VAKKERT, er vel ikke mer å si om den saken!

Selvsagt med på konkurranse, har aldri hatt vinnerlykke, men blir man ikke med, så...

Du har jo så mange følgere at jeg ikke regner med besøk fra deg på min beskjedne blogg, men tusen takk for titten!

Koselig kveld videre!

Mariann

cccc sa...

Konkurranser er alltid gøy! Hadde vært stas å ha denne under juletreet til min kjære!

Beste hilsen cccc

Kathrine H sa...

Så spennende - parfymen høres herlig ut, så den kunne blitt en flott presang til min kjære snille samboer. :o)

Jeg har selvsagt også linket, så 6 lodd til meg.

Ønsker deg og dine en riktig flott helg!

Refleksjon på livsvegen sa...

Oj så spennende...
Og bloggen og produkta er kjempefine...

Anonym sa...

Denne hadde fått minn mann til å minnes sørlandet,sol,sommer,båtliv,bad,
reker,vin,øl,barnelatter,
sene kvelder og varme!
Kunne drømme seg til sommervarmen nå som vinteren snart setter inn å tenke på sørlandet hvor vi har hytten vår;-)

høsthilsen jeanette(jeanbrus@online.no)

salige lavendel sa...

Oj, her var det MANGE kommentarer. Jeg blir gjerne med på trekningen. Jeg har en så UTROLIG grei mann, at han fortjener en flaske med unik lukt. (Jeg har ikke luktet på denne parfymen selv, men du har så god stil at jeg tror deg på ditt ord!)Håper du har det bra og at du ikke stresser altfor mye. Og takk for disse gavene du gir vekk hver måned, det er snillt og gavmildt av deg :)

ANNIKA sa...

Jag är med och tävlar..
gustafsson.57@hotmail.com

Mira sa...

Ja, det hadde vert noe å vinne du.
Følger deg og har linka med bilde inne hos meg.
Det er ein liten Give away hos meg også.
Klem,

Anonym sa...

Er vinneren trukket eller ? ;) hehe! Hadde vært toppers å vunnet denne til min kjære mann <3 Luktet nettop på de, kjempe god!!!!! Men tror jeg er for sent ute :o) Klem fra Marianne

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Marianne

Nei , ingen vinner trukket ennå!
Vi trekker vinner 10 nov.

mvh a

tinemor sa...

Henger meg med!
Klem

Mariann sa...

Hoppe på eg å!! God helg :D

Anonym sa...

Sååå fantastisk flott premie da Anniche..Håper å bli den heldig utvalgte, da blir mannen kjempeglad. Takk for en inspirerende og koselig blogg:) God førjulstid til deg og dine...klem ann kristin

Anonym sa...

Så spennende konkurranse.
Jeg har hørt om parfymen tidligere, men ikke hørt historien bak den, det var moro :)
Hadde vært moro å vinne denne, siden jeg bor i Kristiansand :D

anneleneboe@gmail.com

Siri sa...

Vil selvsagt være med på denne!

jan erik sa...

Ja den så jo flott ut. Åssen den lukter vett æ lite om, men ja ja. Kansje fruen like ann?

Unknown sa...

Hei:-))

Vil gjerne prøve denne parfymen,
klem fra Line T

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Seriale