mandag 19. november 2007

Litt Jul ....

Ja, her er det ikke mye som skjer for tiden ...(på bloggen altså.....) stikk motsatt av hva som skjer ellers...
For timene strekker liksom ikke helt til !!! Så dere bloggere som står opp klokken 5 ...etc , så , vil dere være så grei å sende meg litt slik energi , A mennseke ting ???

Jaja, dagene flyr , og jeg rekker nok ikke tenke på at julen kommer før den er forbi! Jeg håper dere koser dere masse med juleforberedelser om dagen :)

Jeg stikker nok innom litt her og der .....
Her kommer noen småbilder fra butikken -ha en god uke alle sammen! Klem

29 kommentarer:

♥bagatellar♥ sa...

Tror nok den som hadde funnet oppskriften på "hvordan bli et A-menneske" hadde blitt ganske rik *ler* Men en fordel har vi ved at når A-menneskene legger seg så holder vi det gående til de sene nattetimer, for B må jo stå for BEST vel ;-P Den bildene fra butikken din er jo særdeles forlokkende, om jeg en dag skulle befinne meg i nærheten så skal jeg garantert innom deg en tur ja. Sender noen "beams" med energi til deg, kan komme godt med i julestria. Klem

Karna sa...

Det går fort mot jul nå, og i år håper jeg på at jeg starter litt tidligere enn i fjor, for julekvelden kommer fort på denne kjerringa her...he,he....Har planer om å lage litt kranser, og pynte litt mer ute, hvis det er litt pent vær så er jo det koselig.

Flotte bilder fra butikken din, skimter jeg slike små steiner med skrift på???? Det har jeg vært på jakt etter....

Metteflette sa...

Åh, så flotte bilder!!! Håper ikke du stresser deg ihjel da! Det med energien er nok et ganske menneskelig fenomen :-) De steinene med god jul på????? Hvorfor har ikke du de i nettbutikken????? VIL HAAAAAA! Klem fra Mette

Mita`s hjørne sa...

Å... jammen flotte bilder fra butikken din her, så kom jeg på en ting - MÅ huske å kjøpe duftlys med MYRRA, den er bare helt JUL... dufter himmelsk...
Skjønner godt du har det travelt nå i denne førjulstiden... Men desverre noen A-menneske ting kan jeg ikke sende deg - er helt og ordentilig et B-menneske... så om noen har en oppskrift skulle jeg gjerne hatt den...
Men du, jul blir det uansett...

Ha en koselig dag, og ta vare på deg selv...

Anonym sa...

Så mange fine ting du har i butikken din - sukk. Ønsker meg forresten den steinen med god jul på. Jeg er så glad i stener :-)
Kan ikke hjelpe deg med det der A-menneske greine, vet ikke hvordan de fikser det...
Det blir nok jul hos deg også, bakeren har gode kaker og så får du sende mannen din ut på gaveshopping :-)
Ha det fint så lenge, kos deg i butikken din. Hilsen fra Therese

Helene sa...

Noe A-menneske blir jeg nok aldri. Har totalt lakenskrekk på kvelden, men nyter senga derimot veeeldig på morgensiden. Uff, skulle nok ha hatt en endring på det.
Jula nærmer seg med stormskritt, og tiden strekker ikke helt til. Har skaffet meg Duranse duftlys med kanel og appelsin, det gir en fantastisk flott juleduft i huset. Skal passe på å tenne det i jula, så lukter det i alle fall godt selv om jeg nok ikke har rukket å vase ned alle rommene i huset:0)
Ønsker deg en flott uke!

elin1976 sa...

Hei vennen.
Du må bare slappe helt av for jeg tror alle som kjenner deg vet at du har litt å henge fingrene i nå om dagen så jeg rekner med at du får full forståelse for det.
De stakkers timene som er igjen av dagen din skal du iallefall ikke gå rundt å føle dårlig samvittighet over å ikke ha lagt igjen en kommentar på en blogg.
Det er jo tross alt bare en blogg. Husk det. Ikke føle dårlig samvittighet. Kommentarer kommer når det er tid for det.
Masse flotte bilder fra butikken. ME LOVE. Kan ikke få sett nok bilder fra din, Lilly og Albertines butikk. TAKK SEND MERE BILDER.
Er litt rar sånn jeg. Jeg kan ikke få sett nok på inspirerende bilder og disse butikk bildene er nydelige. Ha en travel men hygggelig dag. Nyt det. Klem fra Elin:O)

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Takk for ett koslig innblikk hos deg! Så gøy med nye bilder! Hi hi! Ha ei flott uke du også!;)

Anonym sa...

Hei vennen ! Så herlige bilder fra butikken !! Nå begynner vel julehandelen for fullt hos deg. Her i lalla går det noget trått om dagen, enegien når kvelden kommer er totalt borte, er lagt igjen på jobb.Masse styr fremover, vi må flytte til andre lokaler første uken i januar, så nå skal man både pakke ned kontoret og ivareta pasienter samtidig. Hei og hå sier jeg, det er bare til å stå på ! Klem Liv Hilde

Tone sa...

Så flotte bilder fra butikken din, der skulle jeg absolutt ha vøri,ja... Ang dette A-menneske greiene, så er jeg et B-menneske som er tvunget inn i et A-menneske liv... Jeg står opp 05.30 hver morgen, og jeg hater det som pesten. Alle mine våkne og opplagte timer blir tilbragt på jobben, og på kveldstid er jeg helt død... Men i helgene derimot, er jeg et helt annet menneske. Utrolig hva noen timer søvn om morgenen kan utrette. Lykke til videre med butikkdriften og alt sammen, husk at den tyngste tiden er nå. Alt er nytt og uvant, og så er vi midt inne i mørketida. Når vi går mot lysere tider har du rutinene inne og kan bare kose deg :-) Klem :-)

organic-lizzi sa...

Ha..ha..A mennesker legger seg tidlig de vet du,og da er det klart de opplagte kl.6!!
Fint å se bilder fra butikken.. Herlig!! Ikke slit deg sønder og sammen da..
Fortsatt kos kveld til deg..
Klem Randi

Gunhild sa...

Hei! Så fint du fikk det i skapet, som du hadde strevd med å få på plass. Du må ikke slite deg ut nei. Ja håper dere fikk feiret og koblet av litt i helga. Begynner å bli litt privat her, men det skyldes jo ting jeg leste i avisa... :)
Så fin og innbydende bloggen din er!!

Anonym sa...

Så koselige bilder fra butikken din....
Ha en fin onsdag!

My little footprints sa...

Å så mye vakkert! Der var det mye jeg ville ha gett! Og et A-menneske? Det kan ikke jeg hjelpe deg med, for denne jenta liker å sove leeeeeenge :) Selv om det blir lite av det da, for klokka ringer jo som oftest 5.45 hver dag :)
Klem fra Beth

Ellie sa...

Jeg er B-menneske i ekstrem grad, så jeg kan nok ikke hjelpe deg med noen A-tips, men jeg må jo bare si at det ser flott ut i butikken din, Anniche! Du har virkelig fått det bra til!

LantlivsAnette sa...

Åhh vad vackra saker du har i din butik !!Wow..hoppas att jul handeln går bra..det tror jag nog den gör hos dig..du har ju sååå mycket fint !
Kram Anette

Anne sa...

Ikke 5 nå da, men 7... vel...
Er vel et godt tegn at det er travle tider hos deg. At tiden ikke strekker til. det tolker jeg dit hen at julehandelen er startet og at butikken går helt kjempe :-)

Og ja, det går fort mot jul, tiden bare flyr, så mange gjøremål og så mye annet som også foregår i denne førjulstiden. men litt godt også at noe skjer da.

Fin uke til deg også min venn.
Har foressten funnet siden til din mor jeg nå, og du og du ... for noen evner!

FO - 2 sa...

Kjempefine bilder fra butikken din. :)
Lykke til med salget før jul.
Så koselig det er der og med så mye fint, så tipper jeg at det går bra. Kos deg i all travelheten. :)
God klem.

Laila sa...

Å så mye fint. Nå skal jeg ut og se på juletrepynt, trenger masse nytt... Jaja, trenger og trenger fru blom. Har ihvertfall veldig lyst på når jeg ser slike flotte bilder som du legger ut på bloggen din.

Mia sa...

I butikken din er det jo jul! Og såååå masse fint som du har der... bare så synd at du og alle herlighetene der er så langt unna. Når det gjelder julen, så har jeg ikke akkurat kommet i gang selv heller, men regner da med å ha tid til det enda... Vil jo ikke begynne for tidlig heller, slik at jeg går lei før det faktisk er jul. Kos deg videre med butikken din og julen der (og så skal du se at det blir nok jul hjemme hos deg også).

Nina i Paradiset sa...

Du har gjort det jeg drømmer om, og resultatet ser kjempeflott ut!
Jeg håper virkelig at det går kjempebra med deg og butikken, men er dødelig nyskjerrig på ett par ting...
Ta kontakt om du har lyst og har tid!
Vennlig hilsen Nina, nestentrønder.
samuelsenustad@hotmail.com

Hulda sa...

Så mye fint du viser fra butikken! Jeg falt for de kulene og de gammeldagse kortene, har ikke sett de i nettbutikken enda.

Bestefars Verksted. sa...

Heisann,nå er det altfor lenge siden jeg har vært innom her !!! Sååååå masse fint du har,har helt mani (nei forresten,det heter samle på..!)hihi...fattigmannsølv..!!! Kuler,lysestaker ++++++...hadde vært direkte farlig å besøke deg,ser jeg ;) Utrolig morsomt for deg at det går så det suser om dagen,bare du nå ikke tømmer deg for energi.....travelt er det her også,men det går bare ut over meg selv....du har jo tross allt dine kjære små :) Håper du tar deg tid til litt kos også.....man kommer langt med god mat,å godt drikke,vet du...hihi... :)

Eva Agnes sa...

Vilken mild och god färg du har nu. Ovanlig och vacker.
Fina bilder från butiken också.
Förstår att du har det bra och roligt i butiken även om det är mycket att göra.
Kramar Eva Agnes

Verkstedet sa...

bare en kort beskjed...TILBAKE!!!! savnet noen for mye da vet du....;)
håper å komme inn på siden din igjen, bruker den samme bloggen som sist:)
fine bilder fra butikken, den er vel en drøm tenker jeg!
klem fra Karoline

Anonym sa...

Nydelig Anniche!


Du er virkelig flink til å få den riktige stemningen i butikken. Det ser helt magisk ut der inne :o) Håper julesalget tar helt av! Det fortjener du!!

Anonym sa...

Finner du a-menneske-oppskriften, kan du legge den ut i nettbutikken og bli rik på den tror jeg. Jeg hadde hvertfall kjøpt, nesten uavhengig av pris ;-)

Deilige bilder fra butikken!

Verkstedet sa...

hei. takk for velkomsten:) ble så glad for meldingene jeg har fått i dag!!! ja, nå håper jeg at jeg bla ser mere til deg! ønsker deg en god helg nå jeg- skal på geilo- julebord på holms! snakkes. klem

Silkeline sa...

Her var det så masse fint! Kjenner julestemningen kommer snikende....
Skjønner godt at du har mye å gjøre for tiden...jula er jo høysesong i denne brangsjen, og litt juleforberedelser skal vi jo gjerne rekke hjemme også. Jeg synes også det høres så effektivt ut å være A menneske, men vi rekker jo kanskje ting på kveldene som de ikke gjør(?)...(prøver å overbevise meg selv om det i hvertfall...hihi:)
Lykke til videre, og jeg sender deg en sekk full av energi og pågangsmot:))

Seriale