mandag 5. januar 2009

Fra mobil- telle telle . . .


Her står jeg innimellom lys og nips og teller.. Til tross for påklistret smil så er det noe jeg hater å gjøre,men digger å bli ferdig- så da er det ok, he he:) klem klem

19 kommentarer:

Lene sa...

Heeeelt enig - tellingen er noe herk!! Håper du har fått tømt godt i forkant, og at det går fort unna. Masse lykke til, Anniche :)

Trøsteklem fra iskalde øst :)

tinemor sa...

Kjedelige greier ja.
Men det må jo gjøres.
Bit tenna sammen, og trøsten er vel at deter såååå deilig når du er ferdig..
Lykke til
Klem

Anniche ♥ sa...

Takk jenter :)))

Anonym sa...

Og når du er ferdig der, kan du komme hit;o))

Kos dæ.

Bette sa...

Uff,ja det er ikke det gøyeste man kan finne på på en mandag!! Men jeg kan trøste deg med at i min butikk må vi ha varetelling HVER MÅNED!!! Kan ikke si at jeg har savnet det nå når jeg er i permisjon=)
Lykke til og kos deg litt ekstra når du er ferdig!

-Bette-

H elle K sa...

Hei, hei, jeg er heldivis ferdig... Stå på.. Klem Kristin

HildeS. sa...

Godt nytt år til deg også:)
Godt å vere ferdig med tellinga ja.
Det var berre til å bite tenna sammen og gyve laus...
Ha ein finfin kveld.
Klem H.

Emmas Verden sa...

Hei på deg :)
Jeg driver også å teller for harde livet..Ikke noe særlig..MEN det blir i hvert fall ryddig og jeg får oversikten igjen :)
Lykke til... ;)
Klem Anne ;)

Mads sa...

det er grusomt å telle, men gir jo ett godt utgangspungt for det nye året og en totalt oversikt. jeg har vert syk og hjemme fra jobben i dag jeg, lurer på om jeg skal en extra dag hjemme i morgen for å forsikre meg om at jeg er helt frisk. klem

Therese sa...

Lykke til med tellingen ;o)
Når du er ferdig for du feire med et glass vin!
Klem

Kerstin sa...

Masse lykke til med tellingen=)

Klem kerstin

Ida sa...

Bare du ikke må begynne på nytt og på nytt igjen så.... ;)
Lykke til! :)

Bo med barn sa...

Lykke til. Her sto jeg på huet i esker igår og telte så krampa tok meg. Men nå er jeg ferdig og det er deilig:)

Skal du til Danmark på messe snart? Jeg tror ikke jeg får det til.. Grrr!

Nå lengter jeg etter pasteller og vår. Tudelu...

Lena :)

Guttemamma sa...

Morsom du da...stå på!!

Tove sa...

Er nettopp ferdig:) Med å regne sammen og alt, så i morgen bærer det av sted til regnskapskontoret.. Veldig deilig å være ferdig.
Lykke til, håper det går fort unna!!

klem

Olstad sa...

Her var det mange i samme båt. Litt felles trøst føler jeg. Jeg begynte i dag og er halvferdig. Sukk. Jeg virkelig hater den jobben. Ikke nok med at det er grusomt kjedelig så er jeg i år trukket ut til gjennomgang av revisor(Har jo AS) så Revisor kommer onsdag og skal kontroll telle ett par vareslag.Er faktisk litt nærvøs for er litt surrete av meg...

borghild sa...

Halloen snuppa!
Telling er jo kjempegøy, he he... not!! Du, jeg var faktisk ute hos deg på mandag, sa til R at da SKULLE jeg ut!!! Det blir jo ellers aldri noe av det! Men så var du ikke der, bare en annen koselig jente:-) Fikk kjøpt litt forskjellig, to puter og en løper på 70% også, var jo dødsbillig!! Håper ellers du har det bare fint, skal prøve å ikke bli så lenge til neste gang jeg tar turen:-)
På jobb ja, vi har bare fått nye eiere, noen synes det ser litt 'drastisk' ut, men det er det altså ikke, vi fortsetter som før:-) Ha en super uke!! Klem B:-)

silje-sin sa...

Hei anniche:) Jeg sitter og kikker etter sydentur på nettet, og plutselig kjente jeg igjen bilder fra hotellet dere var på i høst! Hvordan var det der da? Ser det er litt langt fra byen? klem fra silje:)

Bo med barn sa...

Hi..hi..da er vi to. Jeg har panikk for båttur i dårlig vær, så jeg svinger en tur innom messen på Lillestrøm isteden(bor hos mine foreldre så blir det ikke så langt å dra), ellers satser jeg på å kjøpe direkte. Er i gang allerede. Juhuu...så gøy!!

Tar du en tur til Lillestrøm?

Klem til deg fra meg:)

Seriale