søndag 4. januar 2009

Vinterdekor

Julas siste fe(S)tmiddag ble pyntet med litt mere vinterlig stemning her i heimen . Dette var vårt bord første Nyttårsdag - nå derimot er alt av julepynt ute . Og det er GODT gitt - det er er sååå kos å pynte til jul - men herlige land ( som man sier i her i sør ) så er det sabla deilig å få den Jula ut også! Tusen takk for alle tilbakemldinger på bloggkaoset mitt !! Nå må frøken lakenskrekk hoppe i køya !! natta og fin søndag !

4 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Ha..ha... Fetmiddag..den var morsom..
Jeg prøver alltids å lure meg unna å ha juletre,men i år gikk det ikke..(vi,og da særlig Mannen synes det er så fælt å ta livet av alle disse grantrærne skjønner du)..Etter noen dager begynte det å drysse litt,og siden lysene som er på også kan være ute ble det tatt ut på verandaen.Det var kooooselig det:-))
Synes det er vanskelig å stemme på hva som er best i bloggen jeg,men med en så blir det jo både butikk og privat...og det er jo bærre lekkert & deilig....Hva er greiest for deg da?...Tror jeg har bestemt meg..
Her er det 11 kulde!!!!Godt at det er ved i huset:-))Mye ute hos hest og med hundene,så da er det godt å få igjen varmen etterpå..
Verdens deiligste dag til deg & Stooor klem fra Randi

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Godt nyttår til deg! Jepp, deilig å få julen vekk og bort, vet ikke hvorfor, tror mest for min del at jeg vet det skal pakkes bort og da er det så deilig når det er unnagjort liksom. Man skal jo leve et vanlig liv på siden av all julepynten, klesvask og annet kjedelig så alle slike ekstra ting som må gjøres er bare godt å få i havn...eller i plastkassr med lokk;o)
Nydelig vakker bord du hadde dekket.
Ha det godt da så blogges vi.
Klem

GundaM sa...

Delikat bord du hadde dekket til men javisst er det deilig å få den jula UT!

Som Randis mann syns jeg degentlig det er aldeles forferdelig å hugge et tre bare for noen dager men min mann derimot...Går i dagesvis og blinker ut det beste treet og det står her i stua enda...Iår får han ta det når han selv lyster hadde det vært opp til meg hadde det treet vært ute for lengst, men mitt tre av rust ute i hagen derimot ;0) Ja jeg liker gå egne veier;)

Ha en nydelig søndag, det skal jeg!

Aunt Spicy sa...

I adore your blog, you have such a great sense of style! Though I can not read everything, I get a lot of inspiration from what you include ;) If you do go private, please add me to your list!

Seriale