tirsdag 13. januar 2009

Fra mobil-Vårstemning


Åh, her er det så nydelig vær, får rene vårstemningen ut av det. Har vært og hentet herlig primula og iris i dag- ja og flotte blå hortensia. Alle flotte til denne årstiden. Første natten med hunden Som er blitt omdøpt fra belina til Isabella gikk fint:) hun er så søt og snill. Herlig nytt familiemedlem. Ps tusen takk for alle hyggelige hilsner. Nå skal jeg pakke ut en palle med madam stoltz:) klem

11 kommentarer:

H elle K sa...

Hei Anniche
Høres herlig ut. Nydelig med litt vår blomster nå..Kos deg med utpakkingen.
Klem Kristin

irina /Alex sa...

OHH AKKURAT DET SAVNER JEG...NYE årstider som markeres i butikken.
En nydelig butikk har du.

Håper ikke finanskrisen ikke berører deg min venn !!

Stoooor klem

Flower Power sa...

Hei venn.

Her var det jammen innlegg jeg har gått glipp av. Ser du har fått et lite jentebarn, hehe.......såååå koselig! Det er så masse kos og selskap med en hund, så kos dere videre med Isabella:))

Nyyyydelig vårstemning utenfor butikken din.....skulle gjerne slengt en tur innom og hilst på......Deilig med fargerike blomster på denne tiden.
Her er det også go`vær i dag, sol men det blåser litt surt.

Ha en fin dag:)))))))

Mia sa...

Gratulerer med nytt familiemedlem! For en herlig liten frøken dere har fått i hus da. Det er så masse glede i å ha husdyr og Isabelle kommer helt sikkert til å bli et kjært medlem av familien..

Og så deilig det er med vårfølelesen, ikke sant? Her hos meg er det også vårlig og deilig, såpass at jeg faktisk har hold på ute i hagen, ryddet litt, og rett og slett bare gleder meg over solstrålene og det relativt milde været vi har.

Mona. sa...

Hei,og Godt Nyttår til deg og dine !! Så herlig med lille Isabella,hun er jo bare nydelig....tenker det vanker mye kos på henne,fra småguttene dine :) Godt for unger å vokse opp med dyr,lære seg respekt for dem,men også ansvar.....og masse kos og glede ! Nydelige vårbilder du frister oss med,og gid jeg hadde sittet på skulderen din,når den pallen skulle åpnes......sukk :) Vi får vel se...?? Nå må jeg en tur innom Annas,blir lite blogging nå,når min pc er død.......må liksom bestikke rørleggeren.....eller håpe at han sovner på sofaen.....hahaaa :) Ha en flott dag imorgen !

Livet er heeerlig sa...

Utrolig søt hund, med fint navn :)
Ha en super tirsdag
*Siv*

Stine ☆ sa...

Herlig vårstemning utenfor butikken! Med primula i friske farger.

Kos deg med utpakking og ha en fin uke videre!

borghild sa...

Halloen du!

Så flotte vårlige blomster hos deg! Nå er endelig jula kastet ut her også;-), så nå burde det komme noen nye blomster inn her også. Og det nye familiemedlemmet deres - nuudelig! Tenker det er stor aahhhh-faktor når hun blir presantert rundt omkring:-)
Ha en fin uke!! Klem B:-)

Guttemamma sa...

Grattis med dyret!!! Så søt!! Gleder meg til å se hva du kommer opp med i nettbutikken:-)

irina /Alex sa...

Takk kjære venn !!

du er nå så kos !!

klem

HEIDIS KLEINES PARADIES sa...

Hi Anniche,

einen süssen kleinen Hund hast du. Mir gefällt der Name Isabella sehr gut. Wie ich sehe, ist bei dir der Frühling auch schon ins Haus gezogen.
Alles Gute für Dich und Isabella

Heidi

Seriale