tirsdag 22. november 2011

Lenas Favoritter .

Heretter vil vi presentere våre favoritter fra butikken noen ganger i uken. Vi er i dag 10 jenter som jobber i butikken, og vi har jo alle ulik smak som gjenspeiler bredden hos våre kunder. Derfor er det ekstra gøy å kunne presentere våre absolutte favoritter. Håper det vil være til inspirasjon for deg også.

I dag presenterer jeg Lena sine favoritter akkurat NÅ:


Bildene viser : Lena er ei skikkelig vasedame ! Derfor er det ikke så rart at endel av hennes favoritter inneholder akkuart det . Lilla vase er fra House Doctor .

Mathilde M er fantastiske duftprodukter fra Frankrike. Mange av dere kjenner lukten Marquise, og kanskje har noen av dere en dufte-sten i denne herlige lukten. Nytt av året er at den også er kommet i eau de toilette, og jeg tror Lena ønsker seg denne til Jul. Uansett en fantastisk god duft!

Stor Lykt fra Udesen. Vi har fått inn noen superflotte & digre lykter fra Udesen. Pris fra 700 til 749 kr . Virkelig vakre !!

Anne Black : Dansk kunster som lager den vakreste porselen i enkel og flott design. Vasene er jo "sjokkerende" nok Lena sine favoritter.

Gamle eplekasser , fordi de er bare så kule og kan virkelig brukes til alt , avslutter Lena.

Neste gang er det Else Hege sin tur. Følg med på vår blogg & facebook side.

2 kommentarer:

anita knutsen sa...

Hei Lena! Føler jeg ble litt mer kjent med deg bare med dette blogginnlegget. Utrolig god smak du har!!! Den marquiseduften er bare såååååååå fantastisk deilig !!!

Olstad sa...

Så mye fint. Anne Black er veldig fint må jeg si:-)

Seriale