tirsdag 29. november 2011

Vi deler : ELSE HEGE sine favoritter

Som fortalt i ett tidligere innlegg ønsker vi å dele Annasjentene sine favoritter fra butikken akkurat nå :) Denne gangen er det Else Hege som plukker ut sine favoritter. Vi er nå 10 jenter som jobber hos Annas Rom, og derav med god bredde i bakgrunn, designretninger og naturligvis har vi alle "litt" forskjellig smak. Vi håper at vi med dette kan få vist våre lesere ett større utvalg av alt vi har i vår butikk på over 200m2 !!


Else Heges første favoritt er våre fantastiske TOLIX - stoler. Her ser du en råkul modell med armer og som i tilegg er galvanisert! Da har du et møbel som tåler alt i evig tid. Hun sier at denne er det umulig å bli lei av, og fremhever at den kan man bruke over alt. Til og med kan du ta den med i hagen/terrassen i alt slags vær, altså helt perfekt for vår "hobby"gartner ;) 


"Hobbygartneren " snek faktisk med en ekstra favoritt i disse juletider , og det er denne supersøte stuegrana , helt perfekt til dekor i hjemmet - akkurat nå!


Else Hege er ofte høyt & lavt på jobben og dekorerer med ett stort smil om munnen ! 


ByNord sin julepynt er bare så ny og tøff, og et must denne julen, sier Else Hege og utnevner det som en ny STOR favoritt ! 


- jeg er så glad i Jiedle lampene , og spesielt denne sier hun og peker på denne ynglingslampen! 
Dette flotte skapet fra House Doctor står HØYT på ønskelisten til Jul !Tilsutt må "æ" jo ha med Maileg avslutter Else Hege . De er jo så skjønne , og perfekt å dekorere store & små sine rom med :) 


3 kommentarer:

Nin sa...

Så mye fint og gode tips. Tror jeg må ta meg en tur i løpet av uka. Hvor mye koster den lille stuegrana? Så skjønn :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Tusen takk Nin ! Hyggelig å høre :) Den lille stuegrana koster kun 139 ,- Hyggelig om du tar en liten tur ut til oss , klem :)

*Veilchengarten* sa...

VERY nice pictures!!!! :o)
Greetings from Germany,
Juliane

Seriale