tirsdag 29. november 2011

Vi deler : ELSE HEGE sine favoritter

Som fortalt i ett tidligere innlegg ønsker vi å dele Annasjentene sine favoritter fra butikken akkurat nå :) Denne gangen er det Else Hege som plukker ut sine favoritter. Vi er nå 10 jenter som jobber hos Annas Rom, og derav med god bredde i bakgrunn, designretninger og naturligvis har vi alle "litt" forskjellig smak. Vi håper at vi med dette kan få vist våre lesere ett større utvalg av alt vi har i vår butikk på over 200m2 !!


Else Heges første favoritt er våre fantastiske TOLIX - stoler. Her ser du en råkul modell med armer og som i tilegg er galvanisert! Da har du et møbel som tåler alt i evig tid. Hun sier at denne er det umulig å bli lei av, og fremhever at den kan man bruke over alt. Til og med kan du ta den med i hagen/terrassen i alt slags vær, altså helt perfekt for vår "hobby"gartner ;) 


"Hobbygartneren " snek faktisk med en ekstra favoritt i disse juletider , og det er denne supersøte stuegrana , helt perfekt til dekor i hjemmet - akkurat nå!


Else Hege er ofte høyt & lavt på jobben og dekorerer med ett stort smil om munnen ! 


ByNord sin julepynt er bare så ny og tøff, og et must denne julen, sier Else Hege og utnevner det som en ny STOR favoritt ! 


- jeg er så glad i Jiedle lampene , og spesielt denne sier hun og peker på denne ynglingslampen! 




Dette flotte skapet fra House Doctor står HØYT på ønskelisten til Jul !



Tilsutt må "æ" jo ha med Maileg avslutter Else Hege . De er jo så skjønne , og perfekt å dekorere store & små sine rom med :) 


3 kommentarer:

Nin sa...

Så mye fint og gode tips. Tror jeg må ta meg en tur i løpet av uka. Hvor mye koster den lille stuegrana? Så skjønn :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Tusen takk Nin ! Hyggelig å høre :) Den lille stuegrana koster kun 139 ,- Hyggelig om du tar en liten tur ut til oss , klem :)

*Veilchengarten* sa...

VERY nice pictures!!!! :o)
Greetings from Germany,
Juliane

Seriale