fredag 26. februar 2010

Spisebord gjennom en snørstorm ......

Juhu! Så var det jammen fredag igjen ! Dagene flyr - og det er bra - for da er det sikkert snart vår også! I begynnelsen av mars i fjor synes jeg å huske at jeg kjøpte stemor og satte ut ....ser nok for meg at det kan ta noen uker før det blir aktuelt ennå , haha!! Men vi koser oss inne - og har i kveld fått innviet vårt nye spisebord fra Jeanne D`Arc Living . 
 Bordplaten er laget på 100 år gamle planker - det er bare så stilig! Røft og unikt . Det jeg liker aller best er at det er heltre , og tungt ! Verste jeg vet er slike bord som flytter seg bare du setter ned glasset . Apropo det da , med hundre år gamle planker som bordplate hører det med til historien at bordet er "passe" ujevnt ...hehe, men det er jo endel av sjarmen det!
Her ser dere litt mere av bordplaten . Dessverre litt dårlige kveldsbilder , skal heller få tatt noen i bedre dagslys . Mannen i heimen er også fornøyd med det nye bordet .....men jeg har fått streng beskjed om at det er siste gang jeg bytter ut møbler midt på verste vinteren . Det kan ha en sammenheng med at han måtte bære et par tresetere Ektorp , opp og ned noen trapper hit og dit i går -og bære dette "lette" bordet opp og ned noen nedsnødde såpeglatte trapper. Det å kjøre henger på igjensnødde trange veier var visst heller ikke poppis .....men han var enig i at det ble fint da ;)  Ja , jeg må vel også sende en stor takk til borderen i samme innlegg!!

Det er kommet så masse flotte nyheter på jobben - og jeg er rett og slett bare nødt å slenge inn litt bilder her.

   
 Min kjære gode fotografvenn Anita Knutsen har startet Studio i Gyldenløvsgate 22 - Hun tar virkelig de nydeligste bilder - Nå har hun igjen tatt noen flotte bilder for Annas Rom og nyheter på klær & sko . 
Nettsiden hennes finner du HER 

 
 
Avoca Tunika i bomull , lin og silke 1199,- og lange skinnstøvletter 1499,-

 
Nyyyydelig Container skjørt med de flotteste detaljer 999,- , singlett topp fra Avova  med blondekant og sløyfe 549,- og rosa sko 499,-

 
Superflott Container kjole 999,- og lekre rosa sko 499,-

 
Dette er min favoritt - retro kjole med prikke og et fantastisk snitt . Roberts Radio fra 50 tallet og denne kjolen ....riktig nostalgi! :) Kjolen koster 1099 ,- 

Med disse bildene ønsker jeg dere alle en super helg ! Klem Anniche .

14 kommentarer:

Ninja sa...

Jag bara kikade in...

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Nydeleg bord! Skjønt! Og så mykje fint i butikken! Herleg inspirasjon!

Ha ei flott helg!
Klem frå Elin :)

Minka sa...

Heldig du..det bordet er bare sååå så lekkert...Og masse fint var komt inn og ser jeg, fått vekk det meste av salgsvarene nå..Ha en fin helg, klems...

Olstad sa...

Fantastisk fin kjole den røde du viser nederst er nå litt lei meg for at jeg veier omtrent 1000 kg for øyeblikket.... Gleder meg voldsomt til den store magen er borte.

Flott bord. Jeg er også på jakt etter ett stort solid bord men tror som deg at jeg skal fikse dette når det er noe mindre snø. Vi holder på å forgå i snø. I går kom nye 20 cm....

God helg Anniche!

Christinas låvebutikk sa...

Dette bodet var vakkert!! Masse fine klær her hos deg!!
Klem fra meg;))

huset ved elva-elin sa...

Hei.Det var et veldig fint bord:)
Fine klær du har fått inn i butikken din. Takk for titten hilsen Elin :)

Janne Lillian ♥ sa...

Så flott bord!! Og så masse fint i butikken ♥ De lampene var nydelige!! Gleder meg til å ta turen snart :)

Ha en fin lørdag!

Janne Lillian

Fru Glitters Hus sa...

Bordet var bare helt nydelig. Og som alltid viser du bare helt lekre bilder fra butikken:-) Er veldig glad for at jeg kan besøke den både titt og ofte.:-) Ha en strålende helg.
Klem

Mokki sa...

Den røde kjolen var bare lekker - er den også fra Container?

Anonym sa...

Takk for herlig inspirasjon! Jeg bor på vestlandet (Karmøy), med svensk kjæreste, og reiser titt og ofte over fjellet! I løpet av våren planlegger jeg å reise via sørlandet, for å få en tur innom butikken din!

Mitt hvite hus sa...

Nydelig bord du har fått deg.. et bord med masse sjarme...

Flotte ting du har fått inn...

klem Kerstin

Kristin sa...

Kjempeflott bord Anniche :-) Virkslig stilig. Hilsen Kristin

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så flott eit spisebord! :) Og så mange andre lekre bilder :) synest dei fuglene var skjønne :)

Håper du nyter søndagen i fulle drag :) Godklem

Behindabluedoor sa...

Hei...Likte kjempegodt spisebordet. Hva er prisen på det? Og evnt stoler i samme?? Hilsen Mona

Seriale