mandag 15. februar 2010

Hei....

Føler ofte jeg gjentar meg selv i både ord og bilder på denne bloggen , og et av de som går igjen er ; Oj , der gikk nå dagene... Slik er det med butikk & familie....
Og det rare er jo at jo flere dager det går siden man blogget , jo vanskeligere er det å finne inspirasjon til noe nytt å blogge om ...rart!
I går haddde vi gjester på middag , 3 retters meny . Jeg elsker å stå på kjøkkenet og kokkelere :) Superhyggelig kveld sammen med gode venner , på menyen var kamskjell , hjort & pannacotta .

 
Litt femenin bordpynt , men med valentine etter midnatt måtte det jo være lov;)


Venter på nytt spisebord fra Jeanne Darc denne uken , det blir spennende ! Men først må vi få ut dette bordet på sikkert 200 kilo .....Vi prøver å gi det vekk til noen som kan løfte det ut ;)
  
Og her ser dere min lille søtmoms som spiser rester av dessert til forkost ;) 


Og dette er mine hjertestener , og jeg er er så heldig og har fått feire morsdag i dag , elsker dere gullene mine ! Dere betyr alt for mamma:)

Ønsker dere alle sammen en flott uke , så skal jeg prøve å være litt mere aktiv ...iallefall masse som skjer på jobben , der raser varene inn!

4 kommentarer:

Ida sa...

Herlige gutter med liv og glimt i øynene! :)

God ny uke ønskes deg! :)

Minka sa...

Heisann herlgig kvinne..Den middagen hørtes utrolig god ut, hjort er kjempe godt da...Tror nok de fleste skjønner at man ikke rekker alt i hverdagen, butikk og familie er jo mer enn fulltidsjobb...Klems...

JULIE K sa...

De er jo så nydelig de gutta dine altså..... : )

Almas Hus sa...

Heisann, takk for koselige hilsener inne hos meg :)
For noen herlige bilder av guttene dine !!
Ønsker deg en strålende uke.
Klem

Seriale