torsdag 25. februar 2010

Takk !

Jeg er helt overveldet - må bare få takke dere alle sammen som har brydd dere og ikke minst tatt dere tid til å skrive om dere og deres erfaringer ! Ja, faktisk - jeg er helt rørt jeg :) Jeg har så dårlig samvitighet , for jeg ville så ha takket dere alle og en personlig , og det kommer , men det har bare ikke vært rom for det de siste dagene her i huset . Ha en riktig flott dag i morgen , klem fra alle oss her hjemme !!!

8 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...
leste ditt forrige innlegg....nei det er ikke godt for mammaer når barna sliter.....og ikke godt for barna heller...har desverre ingen råd ang astma....
klemmer på vei:)

huset ved elva-elin sa...

Heisann :)
Takk for titten på bloggen din :)
Jeg må nok snart ta meg en tur til
Søgne igjenn å besøke den kjempe
fine butikken din :)
Hilsen Elin

Snuskefrua sa...

Hei på deg.
Følte litt for å svare deg ang ditt forrige innlegg. Vår minste jente fikk astma bare 4mnd gammel, og vi håpte at hun vokste det av seg. Hun fikk Flutide daglig, og ved 4 års alder fikk jeg kranglet til meg en tyggetbl som heter Singulair. Den hjelper til med å forberede bronkiene på å ta bedre imot Flutide. Hun fikk en helt annen hverdag med denne. For 2,5 år siden ble jeg anbefalt av en biopat å fjerne melk og hvete fra kosten hennes. Vi gikk over til spelt (det inneholder mindre gluten) og erstattet melk med vann som drikke,og soya og rismelk til mat. Vi gjorde ett par forsøk på å slutte med tbl, men uten hell. Så gjorde vi ett nytt forsøk sist sommer. Og gjett hva? Siden da har hun kun brukt Flutide i 3 dager!!!
Håper dette kan være noe å forsøke. Astma hos barn er helt forferdelig. Det vet vi alt om.
Klem fra Tina

Fiolkransen sa...

Uff ikke lett når barna blir syke. Hadde selv astma i noen år, men ble frisk ved akupunktur...da var jeg rundt 20 år..jeg fikk det i 12 års alderen så jeg var jo litt eldre.

Håper du har fått noen nyttige tips som kan være nyttige for barnet ditt. Håper han vokser det av seg.

Lykke til videre!

Klem fra Thea

JULIE K sa...

Heia.
Uff det der er ikke lett nei. Ekstra ille for mor å se sine små slite. Håper du har fått noen gode råd. Virker som mange sitter med egne erfaringer rundt dette. Lykke til. Klem

Oleiv Lene sa...

Hei!
Vi bare støtte innlegget til Snuskefrua ang melkeprodukter. Vi har i utgangspunktet lite melk i maten vår da jeg er allergisk mot det, men minstemann fikk etterhvert melk og youghurt i en periode. Dette forverret hostingen og slimproduksjon samt at det gikk utover fordøyelsen. Nå har vi kuttet ut all melk til han, og erstattet med rismelk til drikke (finnes også med kalsium) og litt soyamelk (skal være litt forsiktig med det til små barn) til middagsmatlaging. Dette fungerer veldig bra, samt at fordøyelsen er normal igjen:o)
Er barnet ditt glad i melkeprodukter kan det være en ide å forsøke å begrense inntaket en periode for å se om ting blir bedre...
Jeg føler sånn med deg! Lykke til

Det lille ekstra sa...

Hei Anniche.

Kom innom din blogg via Kristin :o)
Ville bare si at jeg synse butikken din var kjempe fin.
De mohair jakkene så kjempe fine ut. Hvor kommer de i fra ?
Ha en super helg.

Vennlig hilsen
Lisa

Henriette S. sa...

Hei!Flott blogg som er spennende å følge med på!Kjempefine interiørting. Astmaproblemet er kjedelig. Jeg har selv vokst opp med det, og det gjelder å finne ut hva som er best for hvert enkelt barn. Jeg støtter innlegget om Jonas-maske. Dette hjelper, og de har kommet med mange fine som det ikke gjør noe at man går med. Det ser ut som en lang hals man har dratt opp over munnen. Hold ut, eller kanskje hold dere mer inne på ekstra kalde og vindige dager;-) Håper jeg får besøkt butikken snart!

Seriale