søndag 17. februar 2008

Noen nye bilder

Her kommer noen få nye butikkbilder!
Venter STORE paller denne uken fra både Bloomingville, House Doctor og Udesen -så skal nok ikke bli arbeidsledig",
Viser dere noen bilder fra klær som er kommet også....i påvente på at vi skal bygge ut butikken hoper dette seg litt opp. I mnd skifte skal vi nemlig få egen klesavdeling hos Annas , det blir spennende :)
Ønsker dere alle en formidabel uke!!!

34 kommentarer:

Tonje sa...

for en lekker butikk du har lagd Anniche...bildene lyser atmosfære og hygge...så spennende det blir med egen klesdel i butikken...Gleder meg til å se hvilke nyheter du får inn i løpet av uken=)

Tiril sa...

Ser kjempekoselig ut på butikken din Anniche, kjenner jeg blir stiv når du nevner pallevis med varer, nå har det ramla inn med varer så å si hver dag, og selv om butikken er stor er det dårligere med lagerplass,nå fikk vi rydda opp i helga, men ennå ventes mer... masse fine klær ser det og ut at du har fått.

Cecilie sa...

Tusen takk Anniche!

Ååh.. for noen fantastiske bilder! Sommerklær >3 Gleder meg virkelig til å bytte ut mørke farger med lyse romantiske klær. Har allerede vært og snoket rundt forbi, og det er vel snart på tide å handle litt igjen. Tror jeg vil ha mye hvitt og lin til sommeren:o) Og så får jeg så lyst til å rydde, vaske og pynte når jeg ser bilder fra butikken din:o) Ikke så rart det nei, du har så mye fint der!

Mita`s hjørne sa...

WoW... her var det masse flott du... Og de klærne er jo bare helt meg da...
Gratulerer med utbygging, det vil jo si at butikken din går godt det... stå på...
De påske-eggene du har på bildet er jo bare helt skjønne...

Ha en koselig dag...

Karna sa...

Flotte bilder fra butikken Anniche, så spennende med egen avdeling med klær...kjempe gøy!

Hilde sa...

OjjOjj..
Blir jo helt dårlig her, jeg..
Så mye flotte, vakre, nydelig ting du har i butikken, a gett..

christinasinteriør sa...

Heisann! Ser du har fått ett sånn skap fra Nomi. Det er så fint. Masse fint hos deg nå ser jeg. skulle sett nærmmere på disse klærne;) Ha en flott dag!

christinasinteriør sa...

Fr.Bouqet har hatt en strålende helg! De eggene fra Jeanne dàrc living-selger du de hver for seg?? Eller sett? De er så LEKKER!!!

chatrine sa...

WOW så masse fint Anniche!
Så skal butikke bli større allerede(!) Her går det så det suser! Så kjempeflott!!
Ha en strålende uke!
Klem fra chatrine:)

Emmeline sa...

Her skjer det gøye ting skjønner jeg:) blir spennende å se denne flotte butikken din etterhvert.
Jeg bryr meg ikke så mye om klær, men du har jo utrolig mye mer enn det på Langenes. Skal du ha åpent noen av dagene i påsken eller blir det stengt hele påskeuken??
Du skal vel kanskje ha ferie selv??
Jeg skal nemlig på sørlandet og Langenes og Anniche frister:)
Ha en fin uke! Her i Bergen er det vinterferie men jeg har ikke fri, og da er det unger og barn som styrer hjemme mens jeg er på jobb..Like greit å være LENGE på jobb med andre ord!!! Komme hjem til duk og dekket bord istedet!

M&Co sa...

oj oj sååå mye lekkert!! Kjempesøte de påske eggene på det lag fatet!

Randi sa...

Så mye spennende du får inn. Gleder meg virkelig til og rote rundt i nettbutikken og se på alt det fine du får inn etter hvert.

Heioghå klem fra Randi!!:))

Anonym sa...

Så flott butikk du har. Jeg er veldig glad i sånne butikker men man kommer ikke over dem så ofte. Det ser veldig koselig ut der, å det betviles ikke at du kan trives der.
-ine

Hobbyhuset-Merete sa...

Så kjekt med egen klesavdeling i butikken din :o) lekkert det du viser av kler på bildene..sølv og grått m.m
Mykje fint av interiør og..ei stor flott lykt der eg skulle hatt, ser eg!! blir spennande med utbygging av butikken :o) ha ein fin mandag, Anniche :o)

Miss.T sa...

Lekre bilder..å for noen flotte klær !!! Superfin butikk du har fått deg, heldigen !!!! Hadde nok blitt min favorittbutikk hadde den ligget i mitt nabolag : ) ønsker deg en go uke.

Olstad sa...

For en utrolig hyggelig butikk du har. Jeg er litt glad for det er såpass langt ellers hadde jeg vært hos deg hele tiden og handlet... Dyrt hadde det blitt... Så mye fint og så morsomt med klær da.

Gleder meg til å følge med videre her på nett jeg.

Mia sa...

Oi oi, sååå masse lekkert, Anniche! kan tenke meg at du koser deg nå du pakker opp den ene esken etter den andre, full av alskens herligheter. Det må være fryktelig fristende å la en del av dette bli med hjem også...?

Lovise sa...

Å, det ser så så morsomt ut å jobbe på st sånt sted. Kanskje jeg kommer og tar en sommerjobb så jeg kan få sett slt du har, he he.

Annettenett sa...

Guri, så lekkert! Virkelig en drømmebutikk du har asså!

borghild sa...

Såååå mye fint!! Og så sier du at du får en god del denne uka også! Jeg har bare avventet litt nå, slik at du skal ha mest mulig i butikken når jeg kommer, må ha oversikten.. he he... Men nå spørs det hvor lenge jeg kan klare å vente... Kos deg med utpakkingen, jeg digger at du allerede skal bygge ut:-)
Vi ses, klem B:-)

HildeS. sa...

Det ser så lekkert ut i denne butikken din, og eg skulle ønske eg hadde min eigen butikk *drømme-drømme*
Så spennande at du skal lage ein eigen avdeling for klær.Klærne ser skikkeleg flotte ut, får heilt sommarkjensle av å sjå på dei:)

Huset i Hagen sa...

Kjempefine bilder du viser fra butikken din! :0) Så kjekt med egen avdeling med klær da. :0)

Kreoline sa...

Ser du har det spennede og koselig for tiden, det er jo sååå kjekt å pakke ut esker. Så spennende med egen avdeling for klær, sikker mye lekkert. Tror nesten jeg søker en utlyste stillingen hos deg, bare synd det er såååå veldig lang vei til jobben. En dag Anniche når jeg er på dine kanter da skal jeg komme innom og se på den flotte butikken din. Ha en kjempefin uke, kos deg med utpakking. Klem fra meg.

Aina sa...

Fristelser på det ene bildet til det andre, jeg også synes de påske eggene var skjønne. Det må være gøy å jobbe i butikk med så mye flott:0)
Ha en trivelig tirsdag!

Anonym sa...

Hei Anniche ! Så rå lekkert, og ikke minst herlig at du skal få en egen klesavdeling ! Jeg gleder meg enormt til pakken du sendte meg i går :)))) Anne Linn og jeg må få komme en tur til våren og bare nyte butikken din:)) Vi må jo ha noe nytt til sydenturen vår ! Klem Liv Hilde

Hespe sa...

Heisann..
Det er med den største GLEDE jeg har logoen til AnnasRom på siden min. Flotte nettbutikker reklamerer jeg gjerne for - og din er en av dem :O) Blir nok mere shopping derifra....

Ha en strålende dag!

Klem
Hildegunn

Hulda sa...

Så hyggelig det ser ut i butikken din, masse lekre ting også. :) Gleder meg til alt det nye som kommer. Boka mi er kommet til postkontoret i dag. :)

Ida sa...

Takk for titten. Det er såååå fint der! :)
Kos deg og ha ei fin fin uke. :)
Klem.

Anita sa...

Såå masse lekkert du har i butikken din!! Må nok innom og sjekke litt bare ferien er over;o)!
Ha en koselig uke videre!

Lisbeth sa...

Wow så lekkert. Butikken er super delikat. Må vist spore den opp til sommeren, fniis.¨
Klem

Anonym sa...

ÅÅÅ for en lekker butikk du har,mye flott tøy har du tatt inn også.Synd at det er litt langt å reise,men kansje en dag havner jeg i din butikk.
Jeg ønsker deg lykke til,og håper at du selger godt av alt det lekre du har Tanis

Anemone sa...

Hei og hopp.
Må innom for å se hva du pusler med, og det er jo faktisk litt av hvert som vanlig.
ser du har vært på messe og funnet mye fint som skal friskte utover våren. Jeg gleder meg, men ikke visa kortet...

Sylvia sa...

Herlige butikken din, Anniche. Sååå mye lekkert og du stiller det så flott ut. Føler at jeg allerede har vært innom der ligsom....men det MÅ jeg jo snart.
Klemmer!

Bettina sa...

Jeg har for meg at jeg har sett disse skålene med blått mønster også, nå i dagene. Vet du noe om det, får du inn disse i så fall?

Seriale