onsdag 6. februar 2008

Lufta ute av ballongen ..

Ja, dagene de flyr avgårde ! Merkelig hvor ofte det er mandag ...",
Etter den "lille, lange messeturen har jeg vært litt treg ...skulle ha vært innom bloggene deres, dvs jeg har vært litt innom litt her og der , men har ikke rukket så mye kommentering - beklager !!

Jeg lover å vise litt bilder etc. snart :)
I dag vil jeg derimot viser dere et av mine kjøp fra en antikkhandler. Skapet kjøpte jeg i fjor sommer. Men det har stått i boden , for så å bli tatt inn i gangen her tidligere ...Hadde tenkt å male det hvitt å ha det på soverommet med lintøy i.

Meeeen man kan jo forandre mening ,(og det gjør jeg OFTE) så nå står det her i stuen , med div "dill dall" i . Har tenkt å ha endel av bøkene mine i (nå er det kun noen kokebøker her ...kun for å vise) Ble i grunnen veldig fornøyd jeg :)) Og det blir nok heller ikke hvitt -liker jo så godt å kombinere brunt og hvitt også jeg da ....!!
Ha en god dag i morgen , klem fra meg:)

27 kommentarer:

Tonje sa...

for ett flott skap du har fått deg...ja noen ganger lønner det seg å vente litt før man maler...man kan jo forrandre mening.. Det skapet syns jeg var superfint akkurat som det var=)

Aina sa...

Alt for interiøret, hørtes ut som deg ja, ble visst litt av en tur! Det var vel verd turen også forstår jeg:0)
Gleder meg til å se nyhetene.

Skapet var fint, skjønner du er fornøyd med det ja, det passet flott i brun "drakt"
Og bøker er dekorativt, hadde jeg hatt bare bittelitt større hus(300 kvadrat er ikke nok!!) skulle jeg hatt bibliotek;-D
Men da hadde jeg vel bare sittet der med nesen i en bok*drømme*

Håper du får slappet av litt, spart opp ny energi og får en super torsdag!

Klem fra Aina

Evelinas hus sa...

Vilket jättefint skåp.
Fint med skedarna där i.
Kram Caroline

christinasinteriør sa...

Hei! Er du der da?? Hi hi!! Kjempe fint skap! Håper du har det bra og husk i morra!! Klem!

organic-lizzi sa...

Det er jo perfekt der det står,og sånn det er!!
Tiden går fortere og fortere(følelsen av tid,for tid er jo menneskeskapt..)
Vi hverken kan eller skal rekke alt..
Nyyyt dagen:-))& Stoor klem fra Randi

Randi sa...

Ja det skapet der kan jo ikke stå bortgjemt på ett soverom. Det var jo alt for flott til det. Jeg liker også å blande brunt og hvitt.
Jeg har ett smalt hylle skap stående rett utenfor kjøkkenet. Kanskje jeg skulle satt bøker inne i det....hmm det må jeg jo teste ut i løpet av dage. Det er så høyt og smalt at jeg syns det er vanskelig og finne noe fornuftig og plassere inni det.

Ha en finfin dag

Annettenett sa...

Enig, ikke alt trenger å males:) Nydelig skap, så artig med de skjeene...

ALIN sa...

Wow, så fint det skapet var! Passet kjempefint i stua di:)
Klem*

Landlig sa...

Helt enig! Det er jo det som gjør et interiør spennende! Er veldig glad i bruntoner/hvitt jeg også!! Skapet var bare helt utrolig flott der det står:-) Ha en flott bloggdag!!

lottens vita och gröna sa...

underbart vackert, det står så bra där, ett sådant vackert skåp ska ha en plats där man ser det hela tiden. kram lotten

lottens vita och gröna sa...

underbart vackert, det står så bra där, ett sådant vackert skåp ska ha en plats där man ser det hela tiden. kram lotten

mona sa...

Oiiii,så vakkert et skap,enda godt du ikke tok frem malingen!!!! Dette var jo helt rett patina,så det hadde jeg aldri malt :) Fint stylet også,godt du ikke ser bokhylla mi....hahahaaa ! Kos deg i butikken ;) ~klem fra meg !

Dinah sa...

å for et flott skap! Kult med de skjeene som kan henge på kanten!
Gleder meg til å se nyhetene som kommer. og godt at dere er vel hjemme igjen!

Anna Lisa sa...

Koselige bilder du viser. Ha en kjempe flott dag. Klem

Mita`s hjørne sa...

Nydelig skap... er jo så nydelig med brunt og hvitt...
Godt at turen over dammen gikk bra da, og jeg er sikker på at du har fått tak i masse fint - det er vel bare å følge med i butikken...
Har blitt bare sånn litt her og litt der med kommentarer er også, men, men... det blir nok roligere tider - så en får "gått på besøk hos alle"...

Ha en koselig helg...

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

Hei på deg min venn!
Så godt du kom deg gjennom helgen helskinnet og at turen ble en suksess. Ja sånn bør vi vel se på det selv om både vær og forsinkelser lagde noen humper i veien for dere. Skal bli interessant å se mer av det du har fått bestillt/kjøpt.

Vakkert skap Anniche!! Jeg ville beholdt det sånn jeg og, liker også å kombinere det lyse med det mørke. Ellers blir det for meg for flatt og upersonlig med altfor lite kontraster. Ombestemmer meg hele tiden jeg også, så derfor ser huset mitt annerledes ut fra uke til uke, hihi...Men det er jo så moro da og flytte på ting og ordne rundt omkring.
Du, har du funnet telefonen?
Maser og maser :))))
Har jo bare såååå mye å fortelle deg!

Gode klemmer!

Alex sa...

Heia :) Jeg har greid å få innfluensa etter at vi kom hjem...så har ikke vært på nett. Måtte holde stengt i går....klarte ikke å stå opp.
NYDELIG skap ett slik ett leter jef også etter.

Stor klem til deg med ønske om mer piff for oss alle :)

Lene sa...

Åå, det var min første tanke og - knallfint i brunt, det skapet der :)

Selvfølgelig skal vi ha fastelavensboller og - det hører jo med i pysjamaskneipkallas, hehe :) Duuu og duuu som jeg gleder meg :))

Ha en fin kveld, Anniche - slapp av og kos deg litt med god samvittighet :)

Klem :))

Bo med barn sa...

Hei.

Jeg synes du skal beholde skapet som det er jeg. Det er kjempeflott og gir en fin kontrast til det hvite. Jeg er også veldig glad i å blande hvitt med beige/bruntoner.

Ha en avslappende kveld (så kanskje du kommer deg fra Danmarks-turen). Sette deg ned med et pledd og en deilig kopp te. Det gjør susen:)

Klem Lena :)

borghild sa...

For et nydelig gammelt skap, trenger ikke male, du heller...:-)
Gleder meg til messebilder!!
Klem B:-)

Lene sa...

Duuuu - jeg er en kløpper på drinker. Mynte er en selvfølge ute i urtekassene mine om sommeren. Mangler bare limetreet, hihi. Du skjønner kanskje at Mojito er sommerfavoritt nummer en!

Hehe.. Nå begynte der en sang å surre i hodet : Først kom et lass med lisser - et lass med lakrislisser....... Ååååå, det fine kneiptøffellisser, hihi!!

Lille Maison sa...

Nydelig skap, bra at du ventet med å male det tror jeg... Ha en fin helg! Synnøve :)

Gunhild, NO sa...

Skapet var veldig fint det. Passer fint inn hos deg. Ja det ble jo litt av en rundreise du fikk for å komme på messe, men det var nok verdt det. Blir spennende å se hva du har valgt ut. Du har en helt nydelig butikk, har veldig lyst til å komme innom igjen.

Tea sa...

Så fint skap du har kjøpt deg!! :)

Gunhild, NO sa...

Var akkurat inne og kikket på nettbutikken. Bla. annet på butikkbildene. Jeg lurer litt på om det salongbordet og det bordet som står i vinduet er til salgs. Jeg liker møbler uten dilldall og med rette ben.

Thalia`s-sjelerom sa...

Skapet er så flott som det er vennen min. Synes skjeene skal henge som de er ment for å henge, slik de gjorde det på 1800 tallet:) Det er jo lagd til det. Du må aldri finne på å male dette skapet hvitt. det er malt i "marmorering" ikke mange som kan det lengre, din farfar kunne... Mesteren "him self" men mye av det er gått i glemmeboka! Ta vare på det som det er du:) Natta-klem ... mamma!

Seriale