mandag 17. september 2007

House Doctor

Jammen visste jeg IKKE at julen kom så tidlig i år ...
I dag fikk jeg to stooore paller med House Doctor , og mere er på vei .
Selv om varene ble "shippet" rett inn i butikken , måtte jeg jo unne meg selv noen godbiter , som denne nydelige lille telyse- staken.
House Doctor vil bli å få kjøpt i både klær , tilbehør og interiør i vår butikk på Langenes , Søgne .
(Foto: Anniche)

28 kommentarer:

Emmeline sa...

Spennende.... blir så nysgjerrig. Vis oss mer da Anniche!

LantlivsAnette sa...

Åhh vilken fin blogg du har fixat !Förstår att den fina ljuslyktan fick åka med hem...när man har butik så åker det hem lite då o då eller hur ?någon fördel ska man väl ha då man har butik...
Kram Anette

Ida sa...

Flott lysestake som gir god stemning i stua.
Det er vel fint når varene ankommer.
Litt som ett barn på julaften da ja.... ;)
Vet du at da jeg jobbet på hagesenter, så gikk nesten hele lønna opp i blomster.... ;)
Hehe. Fin tirsdag til deg. :)
Klem.

BO sa...

Heldig du, som kan pakka ut på kjekke ting om dagane! Kos deg oppi esker og papir! :-)

Beathe sa...

Langenes, er det der kystlink går over til Danmark?
House doctor har jo så masse fint, klart du må unne deg noe selv;)
Nå må du ikke slite deg ut;)
Ønsker deg en herlig tirsdag!

Inger sa...

Hei Anniche!

Du har sannelig fått tak i mye fint. Og den nye bloggen din var lekker. Jeg har også disse telysestakene! De er jeg kjempeglad i. Kjøpte dem på en utrolig fin butikk her i Trondheim. Porthuset.

Ønsker deg en fin dag!

christinasinteriør sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
christinasinteriør sa...

Hei!! Jo det går bare bra her..Diller og daller i den butikken hele tiden!!Så gøy! Gleder meg med varer fra House Doctor jeg også men må nok vente en liten stund til! Skal bli gledelig å se butikken din! klem;)

Anonym sa...

Den lykten så nydelig ut - gleder meg til å se mer i nettbutikken din :-)
Skal ikke se bort ifra at det kommer en bestilling etterhvert!!
Hilsener fra Therese

Anniche sa...

Hei igjen Therese :))

Dessverre vil House Doctor bare å få tak i gjennom butikken min her i Søgne føreløpig .

A

Olstad sa...

Så inmari spennende. Nydelig stemningsfulle lykter. Håper på flere bilder fra varelager/butikk fremover.

Ha en fin dag.

elisabethj sa...

ÅÅÅÅÅ; så nydelig!!! Ser ut som snøen har samlet seg som et teppe på materialet:)Kjenner liksom julestemningen komme snikende, heh....Hvis du ikke har vært borti det før kan jeg skrive under på at jeg er selverklært "julehjerte:)" Det betyr i praksis at når høstfølelsen kommer, begynner tankene mine å surre rundt "hva jeg skal lage og kjøpe av julegaver dette året?" Hehe, ser visst ut til at jeg er kommet til riktig forum-prøver dog å vente med julemusikken til 1.Desember-Juletreet derimo, kan jeg også tenke meg å invitere inn i stua i adventstida-som jo egentlig er virkelig julestemning.....

Flower Power sa...

Så spennende med nye varer Anniche! Det må være som julaften ja....
Ser ut som du har fått inn utrolig mye fint! Det blir spennende framover med butikken da....du har sikkert litt å stå i med nå! Varene hopper jo ikke akkurat inn i hyllene sine av seg selv....det vet jeg veldig av erfaring *fnis*...de priser ikke seg selv heller....hihi:))
Stå på Anniche:)...du er så flink!
Klem:))

johanna sa...

Hej...åh vilka fina lyktor..Hoppas allt är bra med dig
kraam

petra sa...

Åh så underbar! Den skulle inte jag heller säga nej till. Hoppas att det går bra med din butik.

Valdemarsro.dk sa...

Den er rigtig fin, jeg glæder mig til at se flere billeder :-) jeg glæder mig allerede lidt til jul, selv om det altså er for tidligt...

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh..så utruleg fint lys det vart i den telysestaken!! Spørs om ikkje eg må lokke mann og barn med på ferie til Søgne til sommaren for å nyyyte den flotte butikken din ;o) Tenker du er spent og ivrig når du jobbar me å få klar butikken din..kos deg med arbeidet,men husk å ta pausar så du ikkje slit deg alldeles ut ;o)

moderncountry sa...

Hællæ snuppa!
Så du lever du og ja? Hehe..
Ja, jeg prøvde å ringe deg ett par ganger i går tror jeg det var, men du fant vel ikke telefonen i alt rotet, hihi..Synes jeg ser gangen din full med pappesker på pappeesker av varer. Du skulle hatt hjelp av meg vettu!!
Nydelig telysholder og ikke minst helt skjønne gamle ting under her du har funnet!! Ja både veska og pilledåsa hadde vært en skatt for mitt skap :) Håper ellers at det går som du vil i butikken og at ideene i hodet kommer riktig frem. Her er det rolig i dag. Har hatt en fridag begge to og har handlet litt klær og sko til meg. Fant noen kjempefine støvletter til den nette sum av 800, ops..ja, det er veldig dyrt til å være Nederlandsk. Men de sitter som støpt på føttene og jeg smiler bredere enn jokeren ;) Deilig med noe nytt!! Ja, glemmer jo helt meg selv, bare Interiør for alle penga..Jeg får prøve igjen om noen dager Anniche, hadde vært kos å oppdateres litt igjen. Take care!
Klem Aina (",)

Krabat sa...

Åh, så fint, fint, fint! Blir det ikke lagt ut for salg på nettbutikken din også? Nydelige små esker og veske i forrige innlegg. Håper du får en kreativ og spennende uke!

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fin lysestake :-)

Timotei sa...

Så stemningsfullt!
Må være spennende når det kommer nye varer i hus. Skjønner godt at du unner deg noen godbiter selv også. Det blir litt som om jeg skulle hatt egen stoffbutikk. (Hadde vel gått amok oppi alle stoffrullene...)

Helene, Sørlandet, Norway sa...

Hei
Var i Søgne i dag, og måtte selvfølgelig myse litt rundt for å se om jeg kunne finne ut hvor butikken din skal åpnes. Du vet føre var..
Gjelder å ha full kontroll slik at ingen tid går til spille neste gang jeg skal bortover.
MEN jeg fant altså ikke ut hvor det var enda jeg var helt ute i Høllen. Rett å slett for lite kjent så jeg håper du legger ut god veibeskrivelse fra E-39 og innover når du åpner

Kreoline sa...

Så nydelige disse var, synd du ikke skal ha HD i nettbutikken din. Det er nok jul og litt til for deg om dagen, kos deg.
Klem fra Mona.

elin1976 sa...

Hallo der!
Sitter å leser bloggen din mens den første jule thildaen tar form. he he. Er alltid ute i god tid og juelen er ikke noe p kimse med. Jeg elsker jo denne årstiden så jeg sitter her i september og planlegger julen for fullt. Gleder meg til å se hva du har kjøpt av julesaker. Ha en fin kveld, vennen. Klem fra Elin:O)

Mor Grethe sa...

Hallo Anniche. Takk for at du stikker innom bloggen min, selv om jeg har vært borte en tid. Prøver å få litt mere energi om dagen, det har nok vært litt for mye på programmet etter sommeren. Men det kommer seg....:-)Gratulerer med butikk, så spennende da. Tvi tvi

Ellie sa...

Spennende! Skulle gjerne sett mer av julesakene fra HD :-). Ha en god natt!

Mia sa...

Å vilken vacker lykta..

sexy sa...

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區A片,視訊聊天室,情色,AV,視訊交友網,情色視訊,成人,色情,做愛,免費A片,A片下載,色情影片,成人影片,SEX,情色電影,成人電影,UT聊天室,聊天室,免費視訊,做愛影片

Seriale