onsdag 19. september 2007

Høst og hilsen fra Nederland

Hei alle søtnosar :)

Innom en liten tur i kveld også jeg . Her har det vært skikkelig høstvær i dag , og vi har hatt innekos. Begge gullene er ute for høstens første forkjølelse , og jammen har de smitta mammaen også , men er vel snart frisk og rask!

For en stund siden fikk jeg hyggelig pakke fra en god bloggvenninne i Nederland .Oppi der var blant annet dette HERLIGE nederlandske magasinet , Takk kjære Aina!!

I kurven er det lagt et flott håndlaget pledd vi fikk til bryluppet , og en av putene Aina har laget for Annas Rom . Alt i nyyyydelig høstlig kurv fra House Doctor .25 kommentarer:

Rosépikene sa...

Så mye fint og fine bilder :-) Kurven har jo alt man trenger til en liten pause i sofaen.

Mamma sa...

Så kjempefin den pilkurven var Anniche... det oppi å:) Begynner å vokse bloggen din nå!
Nattaklem til alle.

chatrine sa...

Så koselig:) Magasiner er sånn "må ha" ting. Pleddet var også bare helt lekkert.
Kos deg masse denne høstkvelden med nytt blad!
Klem:)

elin1976 sa...

Blir så godt humør av innleggene dine. Aina er bare god. Ikke mer å si om den saken. jo en ting. Tvers igjnnom god.Teppet er nydelig. Så koselig å få sånnt et. Å kurven er helt etter min smak. Putene og ikke minst hjertene skal jeg bestille hos deg. Først å fremst for at de er så fine men også for at Aina har laget dem.
Ønsker deg en fin torsdag og god bedring med prinsene. Klem fra Elin:O)

Karna sa...

Kjekt med noen nye interiørblader, den kurven har jeg også, veldig grei til blader og pledd....bare synd min er blitt litt rufsete i kantene, for den må bare Oliver bite litt i når han går forbi...

organic-lizzi sa...

Vakkert igjen:-)
Skulle også gjerne hatt den kurven,men ombestemte meg raskt når jeg tenkte på valpene:-)
Ha en super dag..og god bedring..
klem Randi

Petra sa...

Så fint du har jämt!

Sylvia sa...

Så lekkert i den kurven. Ja, jeg er inne hos Aina og ser at hun syr så mye fint!
Tenkte jeg skulle lage noen kurver igjen, og så sende til deg, for å se om du vil ha noen i butikken din......??

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydeleg teppe...fekk lyst å tulle meg inn i det på sofan med ein gong :o) flott korg og med nydelege ting oppi! Kjekt med helsing frå bloggvenner i utlandet og!

Interiørhuset sa...

for en nydelig gave du fikk av aina...hun lager jo de vakreste ting=)

Håper du blir frisk snart! God bedring=)

Interiørhuset sa...

for en nydelig gave du fikk av aina...hun lager jo de vakreste ting=)

Håper du blir frisk snart! God bedring=)

Lykke sa...

Hei Anniche.
Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Spennende med nye interiørblader; inspirasjon må til.
Ha en hyggelig høstkveld:)
Lykke

Ida sa...

Flott gave fra Aina! :)
God bedring til deg og guttene.
Håper dere blir friske i en fei. :)
Klem fra meg.

Ellie sa...

Flotte bilder! Aina lager nydelige ting, og det teppet der fikk til bryllupet var jo helt skjønt. Kjempefint med den hekleblomsten på!

Kreoline sa...

Nydelig kurv og innhold. Det er vel rette tiden for forkjølelse nå, håper ikke den sitter lenge i. Husker når barna var små, det var snue i nesen nesten alltid, følte jeg var syk konstant, men den tid er forbi. Kos deg i helgen med bladet og alt annet, klem fra Mona.

HildeS. sa...

Så koselege bilder av nydelege ting.
Det teppet såg skikkeleg herleg ut, og kurven kunne eg godt ha tenkt meg.
Interiørblader er alltid kjekt å kikke i,igjen og igjen:)

Hulda sa...

Å, så heldig du var! For en nydelig presang, kurven er virkelig lekker, og de små putene hennes med påstrøket motiv er nydelige. :)

Mia sa...

Kurven din var bare nydelig, Anniche, med alle de koselige tingene i. Blader er et "must" i hverdagen, puten til Aina er skjønn og pleddet så bare så lunt og herligt ut. Håper forkjølelsen gir seg raskt, både med tanke på deg og dine søte små. Men nå er det natta for meg...

Gunhild, NO sa...

Hei! En liten hilsen til deg. Håper du har det bra. Mye å gjøre? Er veldig spent på den butikken din...Du nevnte varer fra House Doctor. De har jo så mye fint!!!Bl. annet i flotte "retro-farger". Fortell oss litt hva du holder på med når det gjelder butikken. Har du overtatt? Driver du med oppussing? Du må uansett ha en god dag!!!

Mia sa...

Vilken alldeles underbar present! kram!

moderncountry sa...

Neimen Anniche, hva er det jeg ser her da?! Hehe, ja jeg hadde jo helt glemt bort dette jeg :) Tusen takk for en liten påminnelse om hvor fine bloggevenner man har!! Ja, fordi du er jo en selv snuppa, selv om jeg ikke ser snurten av deg om dagen, hihi...Nydelig pledd!!! SØt liten detalj :)
Håper alt går bra der borte, begynner ting å falle på plass eller? Kjempenysgjerrig kan du skjønne!! Her er det stille om dagen, føler meg litt sånn halv på tolv. Ja, jeg har ikke så mye energi, men det kommer nok opp igjen..jeg skulle egentlig ha gjordt både det ene og det andre, men kommer liksom ikke helt igang. Kanskje noe med at min venn har vært så mye borte i det siste? Ja, da fungerer jeg bare på halv maskin jeg da. Ville iallefall ønske deg god helg, klemmer fra meg (",)

Emmeline sa...

Stemningsfullt innlegg. Så kjekt å få et interiørblad fra Nederland, snille Aina...Kurven du har det hele oppi er jo superfin og pleddet var lekkert og eksklusivt. Dette borger for en deilig helg uavhengig av høstvær! Kos deg;)

sublim design sa...

Å,ja! så mycket fint du fått nu då.
Syns ju att aina lagt sin speciella hand i det hela:)
Skoj för dig.
trevlig helg
/S

Krabat sa...

Så koselig å få slike gaver! Nå kom jeg fort tilbake til høsten etter å ha skrevet litt om julen. Flott kurv og innhold. God helg!

Koselig koselig sa...

Bjuuutiful!!! Den kurven er jeg forelsket i, har du den i butikken din?????
En gang i verden så jeg kurver som var spesiallaget til å ha i trapper, det ønsker jeg meg faktisk! Hadde vært veldig praktisk til å slenge ditt og datt i...

ØNsker dere god bedring fra forkjølelsen!

Skolen er begynt og kjempemoro! Aldri vært med på at 3 skoletimer har gått så fort som disse timene på onsdagene gjør. Synes regnskap er veldig artig, samtidig litt komplisert også :) men det er bare moro (sier jeg nå hihi)

Gooood helg og stor klem!

Seriale