mandag 6. februar 2012

Helt ko:ko !

Ja, det ble plutselig veldig stille fra meg her . Har gått så i ett i det siste med vareinnkjøp & messer.
Og det er jo heller ingen hemmelighet at jeg har tenkt hytte 24 / 7 ....Og i helgen hadde vi endelig første camping der oppe ....veldig enkelt da , senger og nesten ingen møbler var på plass . Men digg alikavel !!!


Må skjerpe meg å komme i gang igjen med bloggingen , er jo så masse jeg vil dele med dere i disse dager . Hytte & ikke minst alle de lekre varene som ramler over dørstokken hos ho Anna. Det har virkelig kommet utrolig mye fint i det siste , og er du på jakt etter ett nytt antrekk så har vi masse å by på ! Vi har fått nyheter fra : Cream , Minus, Worn Pretty , Kristine Vikse, Mos Mosh mm. Men i dag kom siste medlem i Annas familien hjem , og det er de norske kjolene fra ko:ko. Ja, rett og slett til å bli litt koko av - Superherlig design , rett & slett .


Lekent og artig design !


På dette bildet er det kjolen til vesnte vi har "nina". Superfin!


Her er close up !


Beklager dårlig bilde på denne skjønnheten , men måtte ta det med mobilen . Men dette er også ett smykke av en herlig kjole :) 


Skjønne Lena i ko:ko kjole , har du lyst har du lov !! 

Klem A

3 kommentarer:

Hjertelill sa...

Nydelig alt sammen! Fikk veldig lyst på både hytte og kjole:) Kos deg med hyttedrømmen! Hilsen fra Lill

Bolettes hus sa...

Gratulerer med hytte!!! Den så kjempefin ut! Såååå gøy!!!! De KoKo -kjolene var lekre!! Må få ut en baby + litt trim og en kraftig "hold inn", så er jeg råklar for en av disse!

Natti natt :-)
Kari

Lalique sa...

very sympatic photos

greetings

http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

Seriale