onsdag 7. desember 2011

Luke 8 ...og som tiden flyr!

Allerede luke 8 , skjønner jammen ikke hvor dagene blir av! Torsdag 8.desember vil vi gi dere hele 50 % på alle smykker , ringer & armbånd fra Nora Norway !! Dette er midt i blinken for årets julebord - og nyttårssesong. Vi håper dette er et tilbud dere kan få glede av. Annas jentane skal faktisk også ut å kose oss på julebord til helgen, og vi gleder oss masse :) 

Under: Her et eksempel på et flott NORA Norway smykke: 


Fikk tatt en del bilder i butikken i dag også , så deler her noen med dere !


Vi har masse deilige duftlys fra Love is Green , Yankee Candle, Durance. 
Snart kommer også det anerkjente merket Voluspa til Annas Rom igjen . Mange fine hjerter , kranser etc som du kan lage dekorasjoner av ! 
Nostalgisk rød Jul blir vi aldri lei av! og midt i trendbildet fremdeles. 
Den hvite kroken:) 


Efferve brus er på lager igjen , dekorativ på julebordet & himla gode!Tøffe kopper fra Bruka & Make! Bestselgere!

Tilslutt et lite stemningsbilde fra mitt hjem i kveld . De fine julesokkene kjøpte jeg fra ei herlig bloggvenninne for MANGE år siden ....den gang vi var ca 6 - 7 interiørbloggere . Tidene endrer seg , og interiørbloggere har nå blitt "hverdags". Det er så mange flinke av dere der ute , og jeg bøyer meg virkelig i støvet . Ikke er dere bare flinke med interiør, men noen av dere er jo rene profesjonelle fotografer :)

Her blir de fleste bildene tatt med iPhone 4, da det er veldig praktisk i en svært travel hverdag med god butikkdrift og mann/2 små barn. Men håper dere ser forbi de litt kornete bildene, og at dere får 
en superduper fin 8. desember. Klem fra ho Anna mor :) 2 kommentarer:

Mor og datter sa...

Åh så mye fint;)

salige lavendel sa...

Her du de hvite koppene fra Bruka med en annen tekst og helst i sort skrift???

Seriale