søndag 23. januar 2011

En flott helg :)

Har hatt en en veldig fin helg . I går hadde vi skjønne gjester på besøk og jeg kosa meg på kjøkkenet stort sett hele dagen med matlaging . Jeg ELSKER å kokkelere og spesielt til gjester som er like glad i god mat som oss.
Disse nydelige rosene i dusty lilla fikk jeg av mine gjester , bare elsker de !!

Har bytta gardiner i tvstua og lurer på om jeg skal kjøpe samme til resten av stua .....

De er fra Jeanne Darc , men jeg er usikker på om jeg synes de er for dillete .....hmmm .... Vi får se hva vi ender opp med , nå er det jo messe snart og der kan det jo dukke opp noen veldig fine nyheter . Gleder meg veldig til å treffe min gode venninne Christina fra Låvebutikken . På fredagen skal vi treffe Anne fra Emmas Verden også , det blir jo bare superkos !!!

Vi har fått inn nydelige rosa hortensia i butikken - å sprite opp huset med vakre blomster etter jul er bare så deilig :)

4 kommentarer:

IngersATELIER sa...

Så vakre roser!

MissMette sa...

Hørtes ut som en kjempefin helg… og koselig å lage mat til flere. Koselige å gjøre litt ekstra, og koselig å få tilbakemeldinger… Nydelige roser ♥ og nydelige bilder her hos deg… Ble litt usikker på om at jeg har vært her hos deg før?!!! – husker ikke helt, men jeg la meg til som følger – så titter jeg nok innom igjen… Ønsker deg en fin ukestart, klem fra Mette

frk.B sa...

Så nydelie bilder!
Rosene vakre!
God uke :)

Behindabluedoor sa...

Nydelige roser!
Kose dere og shopp for livet på messen:))

ha en fin dag.
Klem

Seriale