mandag 28. april 2008

Blomster -lykke

Endelig !
-endelig kan vi omgi oss med blomster utendørs igjen , det er så herlig:)
Og Endelig har jeg fått blomster for vidresalg hos Annas Rom.
Som dere ser ut fra bildene her så har vi ikke fått stylet så mye , men de er tatt rett etter blomerna er i hus , hehe , eller utenomhus iallefall.


33 kommentarer:

Unknown sa...

Ååå sukk, peoner og oliventrær, to av mine favoritter har du fått ser jeg... De kommer nok til å gå unna fra den fine butikken din tenker jeg :) Ønsker deg en trivelig uke! Synnøve

Emmeline sa...

Du verden...Dette blir sørlandets nye perle av en butikk:) Så flink du er til å finne på nye ting, kjekt å se. Gleder meg til å besøke Annas rom i Søgne i sommer:)

Tiril sa...

Du så trivelig du hadde det utenfor din butikk, det betyr ganske mye det, det er alltid hyggelig å gå inn når det ser så innbydene ut.
Stor nattiklem.

Helene sa...

Så gøy at du skal selge blomster.
Flott for kundene, men også flott og dekorativt utenfor butikken:0)
Peoner, ja de er jo bare skjønne. De går nok fort unna :0)

Ha en flott uke!
( Håper dere har bedre vær i Søgne/Langenes,enn her hos meg, for her høljer det ned...igjen)

Prinsesse Elin sa...

Hvem kan leve uten blomster??? ikke jeg iallefall. Jeg trenger blomster. Peoner er en favoritt som mange har i blogglandia...deilige flotte peoner. Å en hver interiørbutikk med respekt for seg selv bør selge blomster. BRA, ANNICHE....dette liker vi. Brelett klem fra Elin:O)

Hilde sa...

OjOj.. Så hærlig!! Koselig å omgi seg med blomster og planter på jobb også, tenker jeg..
Kos deg!!

Huset i Hagen sa...

Å dette så lekkert ut Anniche! Jeg er også så glad i både peoner og oliventrær. Interiørting. klær og blomster hører jo så fint sammen. Dette så skikkelig innbydende ut. Fint å kunne pynte litt utenfor også nå om våren. :0) Lykke til også med blomstersalget! PS! Husk å vanne! :0)

Karna sa...

Så smart, nå kan kundene få fatt i alt i samme butikk!

Og å ha butikken full av peoner og oliventrær er jo heller ikke å forakte!

Lekkert!

☆Therese sa...

Åååå butikken din ser så herlig ut.
Kjempefint utenfor også!!
Så flott at du har begynt å selge blomster også (også så nydelige blomster). Trenger jo bare å besøke en butikk de som skal ha litt nytt til huset, i området hos deg da - supert!!

MODERN COUNTRY sa...

Ååå så mye vakkert å se her inne siden sist!!
Fy så heldig du er som får bo sånn, med fjær og vakre hvite Sørlandshus. Som en herlig drøm!
Å så mange flotte bilder du viser fra butikken, stylinga er fin den! Sånn tilfeldig er jo det fineste :) Så herlig med planter i butikken da, du er så utrolig flink du. Det går vel så det suser om dagen?

Håper du føler deg bedre i ryggen, har tenkt mye på deg. Ønsker deg uansett God Bedring og ha en riktig så god og fin uke!
Gode klemmer til deg min venn!

Aina

IngersATELIER sa...

Kunne ikke blitt bedre jenta mi:) Vinduet med barnetøy ble kjempekoselig også!!!
Klem mamma!

borghild sa...

Hei snuppa!
Så koselig at du har fått blomster, pynt og blomster er jo så fint ute langs butikkfasadene!;-) (Hi hi, tog du'an?)
Og så har du jo favoritten, peoner, sukk... Hadde lyst til å ha det i brudebuketten min, gikk inn til blomster-Camilla med et bilde jeg hadde av en fantastisk bukett, men da kunne hun fortelle meg at det var ranunkler, ikke små peoner som jeg trodde...:-) Og det var litt vanskelig å få tak i i midten av juli, så da får vi nyte de når de er på topp!!
Ja, var ikke skapet fint, er såå fornøyd:-)
Ha en finfin dag! Klem B:-)

Anonym sa...

så koselig den butikken din ser ut. Lurt å ta inn friske blomser også. Deilige peoner og oliventre (sukk) Nå må jeg virkelig snart få tatt meg en tur å ta hele herliheden i nærmere øyesyn. Er jo bare borti høgget.

Nydelige bilder fra skjærgården du viste tidligere. Så heldig du er som bor på sånnt et skjønt sted. Tror jeg selger leiligheten i gislemyrvn, kjøper en seilbåt og ankrer opp i ny hellesund for resten av livet :D
Ha ei fin uke.
Klems Miriam

ChatrinesLiving sa...

Så nydelig!
Tror ikke det er en eneste som klarer å gå forbi butikken din, uten å ta en titt innafor:)
Ha en fin dag!
Klem fra chatrine:)

Olstad sa...

Åhhh hadde ikke søgne vært så langt unna skulle jeg tatt en tur sporenstriks.

Det ser så lekkert ut i butikken din.

Men blomster ute.. Det er dersverre ikke her enda. Vi har fortsatt snø:-( Himmel nå er jeg lei. Men nå ser det ut som den forsvinner fort.

liven sa...

Så herlig å kunne pynte med blomster ute igjen!!!
Peonene er jo så fine!!
Ser så fint og innbydende ut foran butikken din!!
Ha en fin dag:O)

Magdalena sa...

min datter bor i Kr.sand, var på tur forbi Søgne, sier til meg på sms på kvelden,- mamma jeg må bare til søgne etterhvert ,der er så nydelig hagene så velstelte osv...
Butikken din ryktes omkring, skulle ønske jeg bare kunne stikke innom... Og peoner,- de gjør noe med hjertet mitt, de rører meg virkelig. Har eg fortalt deg at peoner ble kalt fattigmannsrose i gamle dager?? Ekte rose var så dyrt,- men peoner er bare vakrere for meg! Som sølv og fattigmannssølv, det siste er best...

Magdalena sa...

min datter bor i Kr.sand, var på tur forbi Søgne, sier til meg på sms på kvelden,- mamma jeg må bare til søgne etterhvert ,der er så nydelig hagene så velstelte osv...
Butikken din ryktes omkring, skulle ønske jeg bare kunne stikke innom... Og peoner,- de gjør noe med hjertet mitt, de rører meg virkelig. Har eg fortalt deg at peoner ble kalt fattigmannsrose i gamle dager?? Ekte rose var så dyrt,- men peoner er bare vakrere for meg! Som sølv og fattigmannssølv, det siste er best...

Tee of Vinnord Cottage sa...

Det beste med våren MÅ vel være blomster og grønt på trærne, og lysere dager!!! Ser så koselig ut i butikken! Håper jeg får tatt en titt en gang!

Anne sa...

Å så trivelig. Den som hadde kunne gått inn døra du...

Fine vårdager til deg.

Merete sa...

Så søte blomar du har fått inn til butikken!! Peoner er ein klar favoritt her :o) og er det oliventre eg ser på einebildet?? knallfine på stamme.. Ønsker deg ein herleg tirsdagskveld!! klemm:o)

Katarina sa...

Oi,kor lekkert det er utenfor butikken din!Super pent. Dette kan du Anniche!

irina sa...

så korslig du..... peoner er vakkre og butikken din like så...

Lenge siden jeg har hørt fra deg :)

Har du det bra ?

stor klem

Bestefars Verksted. sa...

Hei,så koselig det var utenfor butikken din !!!! Virkelig kos å bli møtt av dette :O) Koselig inne også,selvsagt ! Så herlig å selge blomster også,da blir jo stemningen komplett,ikke sant.....bare så utrolig synd at man bor på andre siden av kloden......nesten,iallefall....hihiiiii :) Kos deg da,og ha en fortsatt flott uke !!

Gunhild sa...

Så fine blomster!! Håper bare regnet stopper og vi får noen dager med sol igjen her.
Har ikke glemt deg og butikken din :)
Som sagt, kanskje jeg skal lokke mannen min innom. Han er jo i Søgne hver dag.

Heidi og Cathrine sa...

Ååå så herlig det ser ut! Og de peonene da - min favoritt. Gleder meg til de blomstrer i hagen min:o)
Det er bare et must med blomster, en blir så glad av å ha de mange vakre blomstene rundt seg. Dersom jeg skal til sørlandet en gang, er det bombesikkert at jeg må en tur innom Annas rom... Bare synd at ferien skjelden legges den veien. Når man har to aktive orienteringbarn i huset og i tillegg driver gård, blir de 10 dagene vi har mulighet til å ta ferie på sommeren brukt på o-løp i Sverige. Ferie forresten...?, jo da, men mors interesse for interiør og div. blir ikke akkurat prioritert da.. ;o)
Ha en fortsatt fin dag!!

organic-lizzi sa...

Åhhh!Så vakkert:-)
Lengter så tilbake...
Fortsatt deilig kveld til deg.
Stooor klem fra Randi

MeyBiMe sa...

Å, skulle ønske at denne butikken lå like om hjørnet her......
Når jeg ser på disse bildene, så kjenner jeg at jeg har såååå lyst å gå inn her og kikke...OG KJØPE :-D
Det ser skikkelig spennende og koselig ut :-)
Du er flink :-)
Ha en fortryllende fin Helg :-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du kan friste du..Skaaaal innom i sommer, bare må! Du så skjønt det ser ut, og blomster utenfor til salgs er bare prikken over ièn
Ha en flott1.mai.
Klem

Silkeline sa...

Oj, så koselig det var med blomster utenfor butikken!! Det skaper en innbydende ramme rundt en allerede knallfin butikk. Hadde jeg gått forbi Annas rom, så hadde jeg definitivt blitt "sugd inn" her.....og jeg hadde blitt lennnnge der inne, for jammen har du mye fristende varer! Håper du har masse koselige kunder som setter pris på deg og butikken. Ønsker deg et riktig godt vår/sommer salg:)

Takk for omtenksomme ord:)))....jeg blir alltid så glad når jeg ser hilsen fra deg inne hos meg. Jeg setter så pris på å ha deg som venn her i blogglandia, du er god:)))

Klem.

FO - 2 sa...

Koselig! :)
Mye fint både ute og inne i butikken din.
Du har virkelig blikket for det som er vakkert. :)

tinemor sa...

Herlig med blomster!
Så utrolig flott butikk du har!!!!!
Skikkelig etter min smak.
Klem

Hem och Lycka sa...

Åå, så fint.. Så mycket att sukta efter.. kram!

Seriale