fredag 21. mars 2008

Snø.....?

Måtte visst bare klatre ned fra denne tronen hvor jeg brilijerte over godt vær her i sør ..
For her snør det...og ikke rent lite , ÆSJ , sier nå jeg !

Jeg liker overhode ikke snø, og det stemmer ikke overens med mine planer nå(hagearbeid, kaffe i hagen , sol og kos......) Her er det strømbrudd flere steder , og kaos som vanlig når det kommer slike mengder .
Min mann inviterte endel venner som er hjemme i påsken på afterski og tapas i morgen -(det var mens det ennå så ut som Paradis her...) Det har nok gått troll i ord !!!
Når vi snakker om tapas , hva er deres favoritt?

Ha en hvit aften ....og for og kompansere alt dette snøpratet legger jeg inn et bilde av en badedame fra Annas Rom . Vi venter flere inn i denne serien , store som små. Fortsatt God Påske alle sammen .

46 kommentarer:

Tiril sa...

Ja det må jeg si... så nettopp på T.V hvordan det lavet ned hos dere, uff håper vi slipper det, ja ja, våren er vel snart hos dere igjen. Forsatt fin påske Anniche

[morgrethe] sa...

Usj.... slik er det her også. Den ene dagen fant jeg hestehov, og neste dag var det hvitt. Ja ja.... en må vel bare se på kalenderen og forstå at mars fortsatt er en snømåned.

Tapas.... elsker marinerte krepsehaler og kylling, og så liker jeg godt kjøttbollene. Og ovnsbakte salte småpoteter.... nammi. Ble sannelig sulten her jeg nå.

Vi har hjemmepåske. Svigermor er i Østerdalen....og der var det 22 minus. Da er jeg glad vi ikke reiste på hytta med utedo.... brrrr. Vi valgte hjemmepåske etter å ha studert værmeldingen en tid.

Nå har kjæresten satt på film, så nå må jeg finne fram strikketøyet.

Ha en fortsatt fin påske Anniche. Kos deg på after-ski!

Garden Angel sa...

Akkurat samme her på østlandet Anniche! Dårlig trøst, men. . .
Ser lysere ut i morgen, har jeg hørt... Da skulle det nemlig bli en nydelig dag, med sol!!! Håper det gjelder for dere også!

Nå har vi akkurat hatt gjester, og spist lammelår og fløtegratinerte poteter..mmmm..er mett ennå.
Håper dere også har hatt/har en fin aften! Fortsatt God Påske til deg og dine:)
God klem fra meg(",)

Tiril sa...

Glemte å nevne tapas favorittene mine, øverst er kjøttboller, marinerte scampi,små festpoteter med krydderie mmm, kjempe mat. Ha en god natt.
Klem Tiril

borghild sa...

Ja, er det mulig!!? Var sikker på at snø fikk vi ikke mer av i år, så vi hadde satt ut hagemøblene og sandkassa og alt... Kunne godt spart meg for dette!!
Men dere får kose dere i morra, og mine tapasfavoritter er marinerte scampi og sånne lefseruller med div innhold, nam...:-) Klem B:-)

Garden Angel sa...

Hei igjen!
Takk for koselig hilsen:)
Ja, jeg skal også jobbe imorgen..og søndag og mandag...Men så blir det litt ekstra penger i potten også nå da. Kjekt med helligdagstillegget..

Men det blir vel ikke helligdagstillegg for deg. Får håpe det er mange shoppelystne som er ute på tur imorgen da:)
God klem fra meg

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Snø dere å ja! Her er det -10 grader i kveld! Kom hjem nå i sted. Tapas har ikke jeg smakt enda jeg da! Bade damen fikk meg på sommerlige tanker, gleder meg til sommer! Ha ei fin kveld videre!:0)

elin1976 sa...

Ønsker deg en fortsatt fin påske. Å ja jeg er i Vest agder.....men i rogaland er det visst også kommet en del snø. Nå skinner sola så nå skal solbrillene på og jeg skal panikk sole meg:O)

Nette sa...

Æsj, så kjedelig med snø ja...
men det blir vel kjekt å kose seg inne med tapas da:) Den badedamen der var vannvittig fin!

lily-g sa...

hello from Australia, I just found your blog do you own that beautiful shop i would love to browse through it? I have a shop in Australia called lily-g named after my 3 year old little girl (www.lily-g.com.au)anyway love you blog
Happy Easter
Judy

Photo-Me-Life sa...

Håper snøen smelter hos dere snart. Jeg er ikke vant til at den smelter før i april-mai jeg, omså juni:) MEN jeg har litt vår følelse allerde, inni hodet mitt om ikke annet.

Ha en fortsatt fin fin påske Anniche.

Helene sa...

Hei og god påske Anniche.
Håper solen skinner i Søgne i dag. Hos meg er det supert påskevær i dag. Deiligt etter den kalde vinden vi hadde i går.
Så på nyhetene at dere hadde fått DET snøfallet. Heldigvis fikk vi bare et par centimeter, men for meg var det et par for mye!
Trodde egentlig våren hadde kommet her sør, så jeg hadde mer vårlige planer enn å sitte inne og hutre forran peisen. Dermed ble det sying på meg istedenfor planting ute, men nå må det jo gå mot varmere tider I hope!!!

Linda sa...

Hei!Vi har det nå flott her sør i dag?Selv om det er kommet snø.
Tror det nesten blir fregner på nesen til kvelden.
Nydelig badedame hos deg.Hun venter nok spent på å prøve Paradisbukta.God påskeaften.
Hilsen Linda :))

krinkelkroken sa...

Er snø her også, men i dag har vi hatt en nydelig dag med sol fra klar himmel, herlig!
Har hatt årets første grillings i hagen med svidde pølser:)
Kos deg og nyt de siste påskedagene:)

Hulda sa...

Hei! Riktig så søt badedame :) Ja, jeg så nettopp på nyhetene at det var dårlig vær der sør. Her har vi hatt det stille og rolig, sol med noe overskya vær. Men, ikke mer snø. ;)

Bo med Lena sa...

Du slapp ikke unna du heller nei:) Jeg har måkt snø i 2 dager nå (sånn er det når mannen er på fjellet), og nå er jeg helt mørbanka i hele kroppen:) Skikkelig trim!

Kos dere med afterski (det stemmer jo helt perfekt nå) og tapas. Det høres kjempedeilig ut!! Har egentlig ikke noen klar favoritt. Liker så og si ALT på et tapasbord:) Så mye deilig smaker. Mmm...love it:)) Tror kanskje marinerte scampi og marinert kongekrabbe skårer høyest.

Lena :)

Merete sa...

Huff..det er vel ikkje akkurat snø ein vil ha på denne tida av året, nei.. tenkte på deg der nede i sør når eg såg på nyhetene om et fæle snøværet med strømbrudd og det heile :o( Satsar på at åren snart er hos deg og, Anniche :o) herleg badedame du har i butikken din! får oss iallefall til å lengte til sommaren..
Kos deg vidare i påska! klem...

Elaine sa...

Har en dotter som tillbringat påsken i Kragerø. Hon ringde hem på långfredag och berättade att det var så mycket snö att de inte nästan fått upp hyttedörren. De enda skor hon hade med sig var ett par tygskor!!!!!!
Kan tänka mig att det har varit både en, två och tre par våta strumpor under helgen........
Ha en fortsatt trevlig påsk!
Klem!

organic-lizzi sa...

Fy søren så "deppa"jeg ble ja..Nå vil vi ha våååår:-))
Steinkaldt med minus 10 i natt!!!
Håper du har kost deg uansett,og at dere slapp og miste strømmen.
Fortsatt deilig påske & stooor klem fra Randi

Anonym sa...

Nei snø er pyton :(

min tapas favoritt er små poteter som er kokt veldig salte med dip av salsa og mojo til. Dessuten er jeg veldig glad i små kjøttboller som er utrolig godt krydret. Liker også djevelegg og tigerreker

MODERN COUNTRY sa...

Hihi, fint med snø vel! :))
Her kom det også snø, masse faktisk. Men jeg tviler på at den blir liggendes. Allikvel er det koselig å sitte inne og titte ut på snøen som daler. Det er første gangen vi har hatt ordentelig snø i år, så det måtte jeg ta bilde av.

Tusen takk kjære venn for hyggelig telefonhilsen! Det hadde jeg aldri trodd du skulle huske :))
I dag føler jeg meg 100% bedre og det er herlig! Sorry hvis jeg hørtes litt mutt ut i tlf. Dte var ikke meningen.

Håper du koser deg og får slappet skikkelig av. Besøket er vel hyggelig?
Ha forstatt fin Påske min venn!!

Varm klem fra meg

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken läcker badbrud! Fortsatt God påske! Mari.

GundaM sa...

Nydelig,klassisk badedame;)
Og så flott at dere endelig fikk litt snø da;)))Hi,hi

Her er det kjempevær men ikke kjempeform så det er innepåske...

Tapasfavoritt? Scampi,sterkt krydret!Nam,nam;)

Anonym sa...

He he......været vettu, kan vi ikke gjøre noe med. Men jeg er like sur på dette været, jeg, som du er, Anniche. Men nå skinner jo solen om dagen, så det smelter vel bort....

TAPAS....ja, det elsker jeg, vettu. Er jo ikke spansk mat/tilbehør for ingen ting, heller. Jeg elsker Albondigas(kjøttboller) digre oliven og favoritten er vel Choritzo (sterk pølse) som kan brukes til alt!!

Er som deg jeg....fjellet, ski og hytte er ligsom ikke meg. derfor koser jeg meg når jeg får være hjemme og drive med det jeg liker, sammen med ungene. Vi har både ridd, strikka og malt og bakt...og alle er fornøyde!!!!!!
Og endelig er snart påsken over for denne gang!!

Mita`s hjørne sa...

Huff da, noe så kjedelig som snø NÅ når vi venter på våren...
de bildene du hadde i forrige innlegg var jammen mye koseligere, så jo på tv at dere i sør hadde fått masse snø...

Du får nyyyte siste påskedagen, og at våren igjen er like om hjørnet...

My little footprints sa...

Hei!
Fysj og fy, masse snø? Ja jeg er enig med deg, jeg sier æsj ;) Hadde håpet på det samme som deg! Jeg har til og med tatt fram hagemøblene og satt dem på verandaen jeg! hihi ;) Jaja, man får nok bare finne seg i det tror jeg! Litt sol har vi iallefall fått, men det har vært så fryktelig kaldt, så verandaen min har stått i fred ;)
I dag skal jeg på deilig påskemiddag til et vennepar av oss og spise lammelår.. gleder meg! ;) En fortsatt god påske ønskes til deg!
Klemmer fra Beth

Lena sa...

Her SNØR det også! Og jeg sier som deg - jeg er IKKE skapt for slikt vær.. Huff...
;o)

JULIEK sa...

Hei vennen min. Ja ser at dere har snø ja. Vi har litt vi og, så nå gleder jeg meg bare til våren. Har sendt deg en sms. Måtte bruke nr jeg fant på Annas rom siden, vet ikke om det er din private. Min mobil gikk i stykker for litt siden og da mista jeg en del nr, deriblant ditt. Skal sende mail snart. Har vært en slitsom tid her, men håper ting blir litt bedre etterhvert. Dere får kose dere med gjester. Stor klem fra meg : )

Anonym sa...

Pyton denne snøen altså!! Det ble ikke mye hage arbeid på meg i Påsken ;-) Tapas er godt! Min favoritt er scampi eller kanskje grillet paprika med ost inni... Nam nam!! Håper du har kost deg masse i Påsken :-) Klem Monica

Mia sa...

Huff, ja, for en påske vi har hatt! Kaldt som bare det, og så snø da... Hvor ble det av den deilige milde påsken, med sol, lunch ute på terrassen og fregner på nesen, som jeg bestilte...? Istedet har vi fått mer vinter enn noen gang i år. Håper inderlig at for alt dette, får vi en deilig og tidlig vår i april da...

Tulipaner og krystaller sa...

Hei. Ny blogger her:-)
Her på nordmøre har vi fått litt snø også nå:-)men ikke på langt nær så mye som dere. Etter hva jeg har sett på tv.
Men det hjelper å se en slik lekker badedame, så vet man at sommeren ikke er så veldig langt unna:-)Elsker bildene dine. Lyse rom og lekkert interiør. Er ofte innom Annas Rom. Der er det mye fint. Skriver ønskeliste. Ha en fin uke. Hilsen Marit.

Emmeline sa...

Heisann Anniche:) Ser du har vært på visitt hos meg, så kjekt!! Ja det var jammen varierende vær på sørlandet denne påsken, men jeg er kjempefornøyd likevel..

Det ble ingen tur til Søgne eller Kristiansand denne påsken, ergo ikke noe besøk til Annas Rom heller.
Jeg tenker at jeg tar det igjen til sommeren når jeg har bedre tid og slipper å dra på mann og mange barn i samme slengen.... Det er på en måte litt kjekkere å gå på et sånt butikkbesøk uten å ha et haleheng på fem stykker med seg;)

Jeg har faktisk hatt meg over en uke uten blogg, og har kjempegodt av det!! Samtidig er det jammen gøy å være tilbake i Bloglandia igjen;) Flott badedame hos Anna, nå skal jeg ta meg en tur innom nettbutikken din og snuse litt rundt der inne... Alltid like spennende!

FO - 2 sa...

Her er det kaldt også. Brrrr....! Noen - grader og snø. I fjor på denne tiden var det nesten sommertemperaturer.... ;)
Håper du har hatt en fin påske. Ha ei fin uke Anniche! :)

organic-lizzi sa...

En pris venter på deg:-)
Ha en strålende dag & stooor klem fra Randi

h.espe sa...

Ja, er akkurat kommet tilbake fra Nordfjord, og der holdt vi faktisk på å snø ned....

Snøet sort sett i ett fra søndag til mandag (bortsett fra om natta - ironisk nok - da var det måneskin og flott..), og la ned bortimot 80 cm. Bedre ble det ikke da jeg kom tilbake til Oslo i går tidlig - snø her og gitt... Uffa meg, nå er jeg faktisk klar for VÅR...

Ha en superfin uke Anniche!

Klemmer :o)

Randi sa...

Vi fikk ca 50-70 nysnø på hytta vår.....det er ikke langt fra rekord. Vi bor jo midt i landet og forventer litt snø...men ikke i sånne mengder på noen døgn.Men her hjemme er det heldigvis litt grønt innimellom.

Tapas ja....hmm...jeg spiser omtrent alt. Men liker veldig godt sånn kjøttboller med Tsika Masala...å de er bare såååå gode. Små tortilla lefser med pesto og italiensk skinke av noe slag.
Små paier med gogonzola ost og litt spekeskinke....nå fikk jeg lyst på alt....sukk.

Ha en strålende fin dag.

psst de badedamene var skjønne!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Fint å ha en drømmende badedame på hytta!
:O)

Christinas låvebutikk sa...

Hellu! Travelt hos deg for tiden.. Aldri mere msn heller?? Hmm... Savner deg vettu! Håper det går så det suser i butikken din. Her ramler det varer inn nesten hver dag og med 16 kvm blir man litt stresset..Hi hi..Kos deg!

Klem fra P`kaillen!:0)

Nina i Paradiset sa...

Liker ikke engang å se snøkledde vidder på TV heller jeg! Så glad er jeg i vinteren!
Jeg er på jakt etter ett sånt ovalt speil som du har på det andre bildet i kollonnen til høyre i bloggen din! I mitt nye hus (som forøvrig ligger i Paradiset! ;) ) har skråtak over vasken, så jeg MÅ ha ett ovalt speil ellers treffer det taket! ;) (badet i andre etg.)
Kan du hjelpe meg??
Klem fra Nina

Lene sa...

Heeei, Anniche - og så sååå kos at du tok deg turen innom slagene :)Og så såå fine ord - tuusen takk :)

Å, duuu - som jeg likte badedamen din her. Jaaa, jeg er sommer - sommer mennekse, jeg og. Har bare måttet lære meg å også se det positive og fine med vinteren - men det er vår og sommer som er den ultimale blomstringstid :) Jeg eeelsker!!!! Vi blir visst alle en smule sessongforvirrete her - iom at påsken kom så tidlig i år. Men fortvil ikke - det er fortsatt håp om vår, sommer og nye badesko av kneiploff - forhåpentligvis snaaaaaart :)

Du, på tapasfronten er det beste jeg har smakt noe så makabert som sprøstekte, hvitløksmarinerte babyblekkspruter. Hadde heeelt vondt i hjertet første gangen jeg puttet en slik liten baby i munnen - men mmmmmmm, så godt :)

Ha ei god natt, Anniche :)

Good klem fra meg :)

Christinas låvebutikk sa...

Hei!
Fikk palle fra krasilnikoff i går jeg også!! Masse fint! Skal ut å ta litt bilder nå!! Artig.. Salget er ikke å klage på!! Er fornøyd hver en vare som går ut av denne strapp fulle "lille" butikken min!! Meldt varmere her nå og solen skiner.. DEILIG!!!

Ha en fin dag! Nyt solen..

Klemmer fra meg!:0)

Hilde sa...

Koselig at du er tilbake ;-)
Jepp, vi var på sørlandet hos noen venner i påsken..
Jada, der kom vinteren, for fullt..
Det bare lavet ned med snø og vi måtte koke mat på primus pga. strømmen forsvant, telefonen ble borte, måtte hente vann fra brønnen osv.osv.
Føltes som vi var på hyttetur i påsken, men det var vi jo ikke..
Så nå får vi bare vente på våren IGJEN.. Kommer nok snart, tenker jeg!!
Tapas er skikkelig snadder, det er jo så masse å velge i, så hva jeg liker best er jeg ikke sikker på..
Ønsker deg en flott dag videre!!

☆Therese sa...

Håper du har hatt en fin påske til tross for snøen :o)
Nå skinner solen her og noe snøen smelter - håper den snart er borte hos deg også. Er klare for våren nå :o)
Ha det godt så lenge.

Hem och Lycka sa...

*fniss* Vågar knappt viska att jag älskar snön som fallit de senaste dagarna.. ;-) Men en söt badflicka du har! Kram!

Anja Holt sa...

Tapas kommer jeg rett fra nå. Nystekt foccacia brød, hjemmelaget aioli og kjøttboller, serranoskinke... det var mine favoritter i kveld!

Anja Holt sa...

P.S Vi har også altfor mye snø....

Seriale