mandag 24. mai 2010

Skulle være ett lengre innlegg .....


Her har det vært en deilig fridag for mor i huset , og mulighet til å få kjenne på dette deilige været vi har her i sør !! Det er rett og slett bare helt UTROLIG !
Her har vi kost oss med båtliv og grilling ...og det er en hel måned før St. Hans , ikke verst altså.

Dette bildet er av vårt søte engangservise fra butikken som kommer i mange fine FARGER , og muligheten er kopp, tallerken i liten & stor . Da kan grillsesongen bare begynne !

Falby krusene er en enorm suksess hos Annas Rom , og har du ikke sikret deg ett ennå , så bør du ! :)) De er så skjønne og de er artige og matche opp mot hverandre . Og det BESTE , kun 39 per stk!

Skulle lissom legge inn masse bilder i dag jeg , siden jeg endelig hadde fått ny pc og greier ...men nå var det selvsagt noe med blogger , så bildene kommer lissom ikke opp ! Jaja, siden klokken er halv to på natta og jeg begynner å bli småtrøtt , så sier vi heller , so long !Komme sterke tilbake , klem fra Langenes ;))

5 kommentarer:

rod i hob sa...

*Nydelige koppar*

Ønsker seg :-)

Guttemamma sa...

Hei du travle! Så koselig med et innlegg fra deg iallefall!!
Nattaklem♥

Berit K. Høyland sa...

er sååå fornøyd med de koppene, ja! :)

Det er deilig med sånne gode fridager og godt å se at du nytter de til noe avslappende og koselig! :)

ceciliegrut sa...

Helt nydelige farger ja! Og for et herlig sommerbilde. Vi har også fått båten på vannet. Det er så deilig!

Husker du viste noen bilder av en campingvogn engang.. Kanskje 2 år siden? Var det ei venninne som leide den ut tro? Den var så fin, og jeg skulle så gjerne sett bildene igjen, men klarer ikke å finne dem.

Sommerklem :o)

solveig sa...

hei, nydelige kopper!! hvordan kommer jeg inn på nettbutikken din så jeg får se gjennom produktene dine, og bestillt??.. er veeeldig interisert i disse her. mvh solveig
ps. finnes det skåler og evt eggglass som matcher til?

Seriale