mandag 31. mai 2010

Bryan & gp helg ..

Heisann alle sammen -

håper dere har hatt en flott helg .

Her har det vært en helskjønn helg med Bryan Adams konsert på fredagen og rolig avsalppet liv på lørdagen med årets gp på tven lørdagen . Moro underholdning er det iallefall :)
Pga streik er det litt stille med varelev. om dagen og det er mye vi venter på - men det er også veldig deilig å få rydde litt opp i butikken . Utvalget skal det iallefall ikke stå på , nå er det utrolig masse flott hos Annas .
Nytt nå er at vi får inn KLÆR FRA CREAM -CLOTHING , og tiltross for streik har de lovet at det skal komme i løpet av noen dager , så vi krysser fingre for det .
Sommerkolleksjonen fra Container har vært veldig godt motatt , og her er ett antrekk jeg selv bare digger :)
Virkelig kule detaljer og fresht design !!

 Jeg er særdeles svak for gamle stoler , boden er full og huset likeså...men altså , de er bare så fine . Denne fant jeg i helgen på låvesalg her i Søgne . Nydelig gammel turkis farge !!
 ( Foto på dette bildet : Anita Knutsen http://fotografspiren.blogspot.com )
Må igjen bare nevne vår utrolig flotte sommerbok "udsigt til sommer " Den er virkelig bare så vakker , og vil grantert gi deg den riktige sommerfeelingen !! Jeg kan iallefall bare drømme helt vekk i denne .
 ( Foto av boken her : Anita Knutsen )
 Det er bare så deilig å kjenne duften av sommer , nå må dere alle sammen ha en fin uke og til lykke med sommeren som står for døren !! Stor klem fra Anniche:)

8 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Det er nesten som om jeg hører måkeskrikene helt hit til Ålgård, når jeg kikker innom bloggen din ;-)
Nydelige bilder! Stolen var kanonflott! Ser frem til sommerferie i Kristiansand, blir mange turer til Høllen, og da er det obligatorisk å ha noen besøk i butikken. :-)
Klem fra Liv

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ for en herlig stemning du klarte å gi meg i dette innlegget...

nydleige bilder...og virkleig sommerlig...

fantastisk... og nå må en bare nyte hver dag ...

=)

Martilie sa...

Nyyyydelige bilder med masse deilig sommerstemning!!

Flott antrekk også!

Ha en flott ny uke!

Tove

Nina B. sa...

Så herlige bilder - passer perfekt til sommerværet vi endelig har fått i dag ☺

Kjempestilige klær, så en annonse i KK (?) i går, og at dere var forhandlere. Må sjekke de klærne ja, men blir nok litt nærmere her.

Nydelig stol med en lekker farge!
klem nina

Fruen sa...

ÅÅÅ...ja så flott var innom butikken din i går og kjøpte meg en knebukse :) kommer nok inn i morgen for jeg bar usikker på toppen :):) Og butikken vrimlet av folk som hadde tenkt samme tanke som meg... SØNDAG er en spennende dag for den handle- glade..hi hi.. Jentene var super sure da mor kom hjemm med Annas rom pose,uten at de hadde fått bli med he he ...og den ene sa i min lommebok ligger det 500 kr som brenner mamma.. he he Hvor har de det fra ...tenkte jeg ...litt flau. Tenk slike vibber sender jeg kanskje ut til mine små... :):)
Godt de har lært ,og legge bort de fleste pengene på sparegrisen :):)

Klems

Hulda sa...

Boka anbefales på det VARMESTE! En nydelig bok med masse inspirasjon. :) Flotte bilder fra deg, Anniche, sommerlig og fint!

Lena Celine sa...

Så mange fine bilder. Deilige sommmer. Jeg var også på konserten på fredag!!!!

Klemmer fra Lena

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Disse koppene deres var rett og slett bare utrolig skjønne og til å bli glad av. Skal definitivt ta en nærmere titt på både dem og boka.

Ha en fin tirsdag :)

Seriale