torsdag 28. august 2008

............uten tittel ..........

Høsten kommer og går her om dagen ....den ene dagen er jeg overbevisst om sommer , den neste tror jeg igjen det er høst! Men samme det , jeg koser meg uansett jeg ! Og nå tenker jeg , "herremin" , har du ikke annet å skrive om enn været ?? Slik som "gamle" tanter vettu , som preiker og preiker i timesvis om været .....og pappa da , ikke at han er så #gammel# , men bare usedvanlig opptatt av været , .......yr.no er liksom hans favoritt(?) Men dette skulle da altså ikke være et værinnlegg ....eller om sære familiemedlmmere.

Emmeline og NIB sier hvorfor blogger vi , og jammen tar jeg meg i det selv også noen ganger , hahaha, når alt jeg kan skrive om er været !! *kremt *

Men uansett da , kanskje dere heller vil se litt gladfarger enn meg som prater tull ???
.....DET VAR DET DETTE SKULLE VÆRE OM JA, GlAdfArGeR

Knipset litt bilder herfa derfra i heimen , jeg har notert meg at Kristian Severin har endel tips om dette å ta bilder på siste blogginnlegg , så besøk han om dere vil bli venner med kamera...

Jeg og mitt slitte er jo aldri helt på lag .....Men godt at vi alle har forbedringspotensiale !!


18 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Flotte bilder Anniche;) erteblomster er en favoritt her!
Litt sommer og litt høst, sånn anenhverdag, synes det er deilig jeg;)
Ha en herlig torsdag!

GundaM sa...

Vakkert!!!

Og var det du som kjøpte den grønne kakeboksen av Containergirl ja...?

Ha en fargerik gla`dag!

Tove sa...

Ja, vi nordmenn har lett for å snakke om været, hihi

Masse flotte bilder fra hjemmet ditt, herlige farger. Teppet du har i sofaen har jeg også bestilt til butikken i går. Håper nesten, men bare nesten, ingen kjøper dem så jeg kan kjøpe det selv i stedet:)

Ha en flott torsdag

klem

Farmendamen sa...

hei
Ja været det er min manns spesialitet på nettet..altså yr.no..he he..er opptatt av været selv også, vi bor jo i en del av Europa hvor været er veldig skiftenede,hurra for det..så da faller det vel naturlig at vi er opptatt av det også.
For noen år siden hadde vi våre Italienske venner på besøk noen dager og de lurte på når det ble mørkt nok til at de kunne legge seg..da var kl 24.00 og dette var i starten på juli he he.. og vi bor på Østlandet så tenkt deg da dem lengre nord..måtte sitte oppe hele natta de da..våre venner snakker fortsatt om våre lyse netter.
Nydelig bilder på bloggen, masse inspirende å titte på. Takk for det.

Haust sa...

Så herlege fargar! Det gjorde godt i dag som regnet høljar ned utanfor vindauga her!

Ha ein god dag! :)

Heidi sa...

Nydelige flotte bilder. Deilig å hvile øyet på når det stormer som verst ute, skjønt i dag skinner solen igjen. Den ene dagen skikkelig høst den andre rene solskinnsdagen ;O)

Ha en strålende dag !!

Kari sa...

Nydelige bilder og herlige farger :)

ha en herlig dag, ser ut som vi får det letterer idag ;)

Klem

Kerstin sa...

Nydelige bilder du viser! De kakefatene har jeg også!: Vakkert!

Nyt dagen KLem

Anja Holt sa...

Jeg får rett og slett lyst til å flytte inn hos deg, har du ekstra rom?

christinasinteriør sa...

Hellu! Så koselige bilder da!! Været ja... Hi hi!!! Yr.no er bra det;)
Håper du får en bedre torsdag værmessig enn oss...Regn..
Klemmer fra meg!

Therese sa...

Herlige bilder og farger, jeg har mange erteblomster i hagen jeg også - blir aldri lei dem :o)

Deilig å se på litt fargesprell, blir glad av det. Syntes forøvrig du fikser dette med å ta bilder godt jeg.
Var nettopp "inne" og leste litt på tipsene til Kristian, må nok prøve litt. Men jeg har kun et "simpelt" kompakt kamera og da begrenser det seg litt.

Ha en god dag.

Smineset sa...

Fine og stemningsfulle bilder :-)Likte teppet utrolig godt!

Ha en super dag!

ceciliegrut sa...

Mmm.. de pastellfargene er så nyydelige! Fikk helt dilla på de når jeg tok med meg NoaNoa katalogen i forfjor. Maisis rom ble pusset opp med hjelp fra den :o) Har også fått helt dilla på lysegult. Trodde aldri jeg skulle bli så glad i den fargen igjen.. (mamma sendte med på speiderleir i England med gul joggedress, gult regntøy, gule t-skjorter mm..) Hihi, husker enda det nesten bare var gule klær i sekken min ;o) Det var vel skikkelig på moten da jeg var 11 tenker jeg.

Randi sa...

Gøy med en hane i høne kurve og som tilogmed kan gi oss gode tips.
Nydelige bilder med flotte farger. Litt farge på tilværelsen må jeg ha.

Ha en fin dag kjære du.

Emmeline sa...

Puffda...Du blogger vel ikke bare om været?? Og for meg som har litt av hjertet på sørlandet er det godt å oppdatere seg uansett;) ¨

Og så er det sånn misunne misunne når jeg ser det flotte hekleteppet der i bakgrunnen. MÅ bare hekle noe lignende selv, det er SÅÅÅÅ fine farger i det teppet.En fryd for øyet.

Jeg hadde en elev en gang som ikke kunne komme seg på skolen før han hadde sett værvarslingen både på NRK og TV2... Og noen ganger kom han litt forsent fordi han bare måtte sjekke en gang til på den værvarslingen som ble sendt akkurat klokken 08.30---hehehe...

Da pleide jeg å være streng å si at nå fikk det være slutt med værvarslingen, og at han måtte kutte ut å være på værvarslings- galeien.
Dermed var det en av de små jentene som gikk hjem til bestefaren og sa at det var veldig farlig å være på "værvarslingsgaleien" og så slo hun resolutt av værvarslingen på TV.

Jaja, nok mas fra meg...men iallefall er det kjekt å stikke innom for å følge med her hos deg:) Ha en fin dag i butikken!!

Anemone sa...

Ja, her er gladfarger ja.

Vært innom deg flere ganger vet du, men det blir jo ike så en rekker å legge igjen en kommentar for hvert nye innlegg desverre. Starten på høsten, skolen og jobb gjør at det blir endel plikter på en mor. Foreldremøter både her og der. Men egentlig er det jo koselig, men alt er jo så konsentrert.

Du har hatt dine "jern i ilden" du også ser jeg, vært å messe og stått på med varer som kommer strømmende inn gjennom døra hver eneste dag sikkert. Forsto at dere hadde det flott der nede i danmark da, en liten "fugl" fra Møre kvitret litt om det da.

Koselig det, og komme seg litt hjemmenifra også. Det er jo først da en oppdager hvor flott en har det hjemme hos deg selv.

Nyt høstdagene med tente lys, latter og glede!!

Klem herfra til deg.

Tiril sa...

Bare kom du Anniche, der er to oppredde senger der, med deilig sengetøy i.
Flotte bilder du viser her, herlige erterblomster som lukter såååå godt, de skal jeg ha neste sommer.
Uff , håper det ikke blir for mye værsnakk fra meg, men skal jeg reise noen steder, iiiikkk:))) jeg må innrømme jeg titter på yr.no
Klem Tiril.

Living White sa...

Morsomt å prøve seg frem å ta bilder. Det var noen fine tips han hadde. Fikk lyst å spikre meg DEN digre plata nå å løpe rundt. Kanskje jeg skulle innvestere i en slik paraply...og en blitz på toppen av kransekaka mi???

Vinneren av konkurransen min syns jeg bare var så skjønn at valget mitt ble lett da den kom inn, ellers stod det mellom 4. Artig med konkurranser:)

Seriale