fredag 8. august 2008

Mere Lys :)

I dag kom det endel nyheter i butikken , og noe måtte jo testes ( *kremt*) Alt bør vel kvalitetsjekkes ? .....


Ønske dere alle en fin helg ! Klem :)

26 kommentarer:

Kerstin sa...

Så fin kurv med lys:=) Stemningsfullt på en fredagskveld.

ha en fin kveld videre:O=)

Anja Holt sa...

Kvalitetskontroll er særs viktig, det skal være sikkert og visst. Som kunde synes jeg det er betryggende å vite at alt er testet i forkant.

Daisys home sa...

Alltid koselig med levende lys.Så fint du har det.Ha en riktig god helg!

Kari sa...

For en nydelig kurv...
Du er sååå heldig som har egen butikk.. Og klart du må teste varene ;)

Ha en god helg.
Klem

Victoria sa...

det så koselig ut!:)

Therese sa...

Hei. Så koselig at du la igjen en hilsen i bloggen min. Og jeg må si som Anja H. Vi liker kvalitetskontroll *ler* Lekkert var det hvertfall, så nå skal jeg innom nettbutikken din og oppdatere meg på nyhetene ;)

tinemor sa...

Ja, flere som ikke har "senge-vett"
;-)
Måtte bare blogge litt. :-)
Men skal finne sengen nå.
Sov gpdt!!!

Litt av Mitt sa...

Så koselig lykt!! Jeg synes absolutt du bør kvalitetssikre ja ;0)

krinkelkroken sa...

Kjempesøt kurv med lys Anniche! Og klart varene må testes ut, hehe

Ha en god helg:)
klem

Bak en Sky sa...

Den kurven var lekker!har du den i butikken din?Så veldig koselig ut!

Lyst på livet sa...

Hadde jeg drevet interiørbutikk hadde jeg garantert gått konkurs! Hadde vel aldri i verden fått solg noe, ettersom jeg hadde tatt med alt hjem til meg selv ;-)

Therese sa...

Ja, Røros er en fin by. Jeg stortrives her hvertfall, selv om det svinger raskt mellom temperaturene. Men slik er man vel ganske vant med når man er oppvokst her :) Jeg var innom nettbutikken din og titta i går. Så utrolig mye fint, men nå som feriepengene er forsvunnet får handelen vente litt. Ikke har jeg plass heller for den del. Men den dagen jeg har stort og fint hus derimot.....

;)

Camilla at home sa...

Åja kvalitetskontroll må til:O) Veldig kjekt å besøke deg på butikken i sommer, utrolig flott butikk, så der kommer jeg innom igjen hvis jeg skulle nå være på trakter en gang! Ønsker deg en riktig fin helg videre:)

GundaM sa...

Så koselig og lys blir det jo storsesong for nå fremover;D

Takk for positiv kommentar inne hos meg, jeg ble sååå glad av den! Ja tenk om noen der ute oppdager lille meg, og ja noen har faktisk gjort det og vi jobber med saken;0)
Du har blikket du ja... ;0)

Klem fra regntunge trøndelag!

Karna sa...

Så koselig, god helg til deg også...klart de må testes...

Angel.Pearls sa...

Hej hej! Det är nu första gången jag surfar förbi här och tittar på allt vackert. Vilken vacker "by" du bor i - vid havet? Din nätbutik är bedårande.Jag älska allt som är maritimt, eller romantiskt. Jag ska njuta lite nu o kika vidare i butiken. Hälsningar från AngelPearls Eva

Emmeline sa...

For en dame med 26 lysestaker i stuen så var dette faktisk FRISTENDE Det sier jo bare litt om viljestyrken;) Knallfine lysestaker iallefall:)

Har kommet hjem til hverdagen i hjemmmet og lurer litt på hva jeg skal blogge om her i løpet av høsten. Her må MYE fikses, og det vil ta sin tid..Ikke særlig bloggifiserbart med andre ord. Får vel satse litt på nærbilder av plommer og sånt i en periode;) hehe.
Du må ha takk for i sommer, det var så kjekt å se deg. Synd vi ikke fikk pratet mer, men forhåpentligvis møtes vi igjen:)
Fortsatt god helg Anniche. KOS DEG!

Norah sa...

Jada her er liv...
Tenk at sommeferien er over?! Jeg syns det var i forrige uke at lillemor reiste til sin far, men da hun kom hjem torsdag hadde hun vært borte i 5 uker. Helt vilt. Og hva har jeg fått ut av sommeren? Ikke annet enn arbeid. Nå skal jeg ha et par fridager til uken, og det skal bli deilig. Jeg skulle vært over hos deg men det har ikke vært mulig så vi får ta noen "timer" på tlf heller....Nå skal vi ta en tur i parken og lufte bikkja. vi snakkes ved :-)god klem

Albertines verden sa...

Hællæ snuppa! Haha! Snakk om å være surrete. Har lagt igjen kommentarer hos så mange nå, og da kan det bli krøll. Kommentaren til deg, klarte jeg å legge igjen hos meg selv.
Tror høsten er her for fullt, jeg. Det bare regner og regner. Blir vel fint når skolen begynner igjen, pleier det her hos oss, ihvertfall. Greit med en liten kvalitetssjekk innimellom;0).
Gleder meg skikkelig til å se høstens varer, virker som om det kommer mere nytt fra de fleste nå. Og det er godt, for synes det var for lite nytt i våres. Skal holde utkikk, kanskje vi dumper på hverandre! Hvem vet! Ha en superfin uke!

Krabat sa...

Man selger jo best av det man har prøvd selv og er fornøyd med. Det smitter som regel over på kunden!

Bo med barn sa...

Det er kjempeviktig å kvelitetsteste!! He he... Tusen takk for koselig hilsen forresten! Gleder meg til messa nå!

Og du... du er vel klar over at dere har verdens flotteste utsikt?!

Ha en flott søndagskveld. Nå må jeg hive meg over bringebærene. Skal nemlig lage rørt bringebørsyltetøy. Mmm..nam!

Lynetmor sa...

Hei, så fin kurv med lys :-) Ha en fin kveld.

Mia sa...

Disse lysene i kurven sin var jo bare lekre... helt i min smak! For jeg er veeeldig svak for kurver (jeg hadde to nieser på 11-12 år på besøk hos meg tidligere i sommer, og de moret seg med å telle hvor mange kruver... og lysestaker... og mugger... og puter... og bøker... og blomsterpotter... jeg hadde. Vel, når det gjald kurver så kom de til 57 stk! Jeg ble jo litt paff da...) og jeg har nok alltids plass for flere...

Hulda sa...

Så fint det var. :) Ja, kjekt med litt kvalitetstesting. ;)

Gro/ I Gros Hage sa...

Kvalitetskontroll må helt klart til. Herlig kurv. Kanskje vi sees til helgen? Jeg får smuglese på navnelappene om jeg hører en sørlandsstemme ;-) Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei hei! takk for hyggelig hilsen på bloggen vår :) Her hos oss blir også ting "kvalitetstestet" ganske ofte hihi! Det er en av fordelene det ;)

heldig du som skal til formland!blir Lillestrøm på oss i år:)

God tur!

Seriale