mandag 21. juli 2008

Nattemenneske ...

Ja, det er meg , født med lakenskrekk !! Her sitter jeg i natten ....alene , med et glass rødt og deilig jazz ..og tenker egentlig at jeg overhode ikke har lyst å legge meg i det heeeeele tatt. Men vet jo at virkeligheten kaller og ja bla, bla ....

Men det er virkelig deilig og nyte slike stunder :)

25 kommentarer:

chatrine sa...

Heisann!
-og det kommer fra et annet natt-menneske:)

Her sitter jeg med litt hvitt i glasset og nyter sommernatten:)

Tusen takk for koselig komentar! Her går det i ett meg ny-salongen;) Eller, vet du... det er en gammel salong vi har kjøpt opp, men alle hybel-kanienene som hørte med... Så her går vaskekluten for fullt, og oppussningen starter øyeblikkelig. Å da kommer det nok bilder til bloggen også:) Det er bare så gøy å være sin egen sjef!!! Så dette skal nok gå flott:)

Så mange fine bilder hos deg i dag! Litt misunnelig på deg som har flotte interiører rundt deg dagen lang:) For hos meg er det bare rot å slit i øyeblikket... vi bygger nye trapper ute, å tenk deg alt hva sand og greier som kommer inn. I dag har vi hatt skikkelig sommer her nord, og jeg og kjæresten har vært ute hele dagen å snekret:) Så fra en bitteliten provisorisk trapp... så har vi snart et respektabelt inngangs-parti:) Det skal bli deilig!!!

Nyt sommernatten Anniche, så "sankkes" vi!!:)
Klem fra chatrine:)

Tante Mimmi sa...

mmm..fine bileter! Godt for auge å kvile på! Og kva skal ein legge seg for??? Dei seine timane er dei beste!! Me sit ei stund til, gjer me ikkje??! Morgondagen får komma når han vil..eg søv sikkert :)

LISBETH---<-@ sa...

He he, her er et nattedyr til....men nå er det natta!
klem

Helene sa...

Lakenskrekk er vist min lidelse også:o)
Det herser slik en deilig fred i huset når jeg tusler rundt alene(eller blogger..)Dermed løper tiden litt i fra meg og klokken blir lett ganske mye.
Håper du har en flott sommer i Søgne. Kan nok ikke skryte på meg det helt store sommerværet her. Kjenner panikken nesten tar meg, for dette minner desverre mye om fjorårets regnfylte ferie.
Får håpe denne uken kan by på positive overraskelser hva vær anngår;o)
Nei, nå må jeg vist ta meg en snartur innom badet for jeg kryper under dyna. Natti!

Anonym sa...

Hihi du er tydeligvis ikke alene! Elsker å sitte å blogge om natten jeg, så mye mer kreativ blir jeg også ;-) Kos deg videre i natten!

Besta sa...

Og her er enda ei nattugle ;)
Ville bare inn å si hei og si at jeg koste meg med bildene dine..

men NÅ er det natta ;)

Fjordheim sa...

Hei.
Jeg er nok ikke noe nattmenneske nei. Er heller oppe fra morgenen av.
Nå er vi kommet til Jæren. Måtte desverre kjøre nedover på en søndag, møtte sønnen som kom fra speiderleir i Danmark. Men fikk med meg Landstil på Moi. De hadde åpent på søndag. Der var det mye flott. Men tenkte på deg da vi paserte Søgne. Unner deg virkelig søndagsfri. Hold på det.
Tror jeg og mannen skal ha oss en liten rundreise til Kristiansand om Nordsjøveien. Det tar vi oss ikke tid til når vi skal kjøre 70 mil på en dag. Så da kommer vi innom deg også en tur.
Ha en flott dag :)

prinsessa1976 sa...

Å jeg står opp når dere andre legger dere. he he. Nei jeg klarer ikke å komme meg noe særlig tidlig i seng jeg heller. Det blir liksom så mye å se på tv, rydde, diverse sy prosjekter og jeg elsker å gjøre slike ting når jeg sitter her alene på kjøkkenet med levende lys og radioen.
Her skinner sola....stakkars elin får nesten lys sjokk. Ha en god dag videre:O)

Tiril sa...

Enda ett nattmenneske, kan og sitte oppe ut i de små timer, men hos meg straffer det seg dagen etter,
er nesten ikke meg selv før om kvelden, så det må begrenses!!
Mange fine bilder du hadde lagt ut på dette innlegget.
Her er sol og sommer idag, så her skal der jobbes i hagen.
Ha en fin dag. Klem

Charlotte sa...

Jeg er nok ikke et nattmenneske sånn til vanlig, men av og til er det herlig å være oppe når resten av huset (og verden) sover. Fredelig. Dagene her i gården er ganske rolige for tiden. Jeg er sykepleier for min mann som er nyoperert, mens ungene er hos besteforeldre på Nord-Vestlandet. Og da kan man tillate seg å sove litt lengre på morningen, og dermed også være oppe litt lengre om kvelden. Kjempeherlig!
Håper du ikke er for trøtt nå på dagen, og jeg "drømmer" fortsatt om å besøke butikken din...

Ønsker deg en fin uke :D

Lovise sa...

Enig med deg. Sånne stunder er bare herlige..... sove kan vi gjøre en annen gang.
Kos deg du:)

Randi sa...

Ja, men er det ikke deilig å sitte oppe sånn ..noen ganger må man bare la seg nyte og gå inn i flyt posisjon...hihihi

Håper du koser deg på dagtid også.

Håper det er sommer og sol der du er selv om du ikke har ferie.

Klem

Huset i skogen sa...

Er nattmenneske jeg også! Når de andre begynner å ordne seg for kvelden, så kjenner jeg at jeg slett ikke har lyst. Synes det er så deilig å ha de timene alene hvor jeg bare kan sose rundt eller sitte og slett ikke gjøre noe. Det hender jeg angrer litt når klokka ringer på morningen at jeg ikke la meg litt tidligere....
Nå er det ferie, så nå kan jeg være oppe leeenge:)

Hem och Lycka sa...

Hihi, här är en till ;-) Tyvärr måste jag säga för jag behöver komma i säng tidigare än vad jag gör och upp tidigare också. Vilka vackra bilder du tagit! kram!

organic-lizzi sa...

Åhh!!Sååå deilige bilder:-))
Når 11-djevelen kommer er det utrolig hvor skjønne nattetimene kan bli.
I det siste har jeg desverre vært såpass sliten at jeg ikke helt har klart å nyte noe særlig..
I morgen er det opp til Nannestad å jobbe,men på torsdag suser jeg nok ned til hytta i Sverige igjen..
Kooos kveld til deg & Stooor klem fra Randi

c sa...

du er nok ikke den eneste bloggeren som har lakenskrekk nei ;)sent på kveld =bloggetid!

silje-sin sa...

Kjenner meg så godt igjen, jeg også har fullstendig lakenskrekk:) Kan være aldri så trøtt i løpet av dagen, men når klokka passerer 22 våkner jeg skikkelig til:) Da kan jeg vaske og ordne og alt mulig! Bare synd at jeg må opp kl syv neste morgen:) Vi skal et par dager til kristiansand nå, og jeg har så lyst til å besøke butikken din! Må overtale mannen min om at det er en veldig nødvendig utflukt:) Har dere åpent hver dag de neste dagene? Ha en flott kveld:) klem fra silje.

borghild sa...

Det er jo deilig med de små nattestimer!! Iallfall hvis en kan nyte de med noe godt i glasset:-) Jeg er oppe eeeekstra lenge hvis R er bortreist, får liksom ikke sove, så da kan jeg heller bruke tida på noe 'fornuftig' (=sy, lese, blogge e.l.). Kos deg med de kommende sommerdagene!! Stor klem fra meg:-) PS. hagen din er forresten nydelig!!

Victoria sa...

jeg kjenner meg igjen der ja;) det er rart det der, med at man ikke har noe veldig lyst til å legge seg når kvelden kommer... jeg kan være kjempetrøtt og greier, men legge meg?? neida.. hehe.. høres nesten ut som et barn som er redd for å gå glipp av noe hvis man legger seg vettu.. ;) men det er herlig å sitte inne og kose seg når det er mørkt ute og alt er stille.. jeg blir også veldig kreativ om natta, merklig nok;) men det er det nok ikke bare meg som blir..

fine, stemningsfulle bilder du viser!:)

ha en fin sommer videre!:)

Hulda sa...

Virkelig noen flotte bilder fra din natterangel. :) Nydelig!! Så også veldig fint ut i hagen din. :)

hvorfor ikke... sa...

JAAAA, det er virkelig deilig ;)

babsy sa...

Jeg er bare en snartur innom for og legge igjen en liten sommerhilsen til deg og dine *klem*

Berit sa...

Hei på deg.
Så nydelige bilder du viser, har kost meg her hos deg nå medag rundstykker står og steiker seg.
Flott hage, og for en koselig butikk du har. Skal innom den når en en gang skal sørover.

Kose deg videre i sommeren!

Guldkant På Livet sa...

Ha, ha, född med lakanskräck och sitter med ett glas rött och lyssnar på härlig jazz, du är så mysig och vilket vackert hem du har!! Och din butik och alltid så fina och inspirerande bilder på din blogg! Länge sen jag kikade in nu så jag ville göra det och önska en god sommar, med mycket härlig jazz: ) Mari.

Sylvia sa...

Hallå! Jeg er visst så trøtt for tiden jeg, at sengen og lakenet kaller til stadighet!! Men i dag morres våknet jeg halv 6, and up we go!!! Såååå deilig å bare sitte og nyte morgenen! men slik vil jeg jo ikke ha det hver dag fremover....jeg skal jo snart ha ferie!!!

Seriale