tirsdag 22. juli 2008

BAGGU BAGS ....


Her i "Bygda " er det "Uberhot" med Kiwi sine gjenbruksposer .... ..
Ikke noe "gærnt" sagt om Kiwi ,og dene grønne bølgen , for den vil vi jo alle delta på!!!!
Jeg bare synes det er kjekt å finne penere muligheter for oppbevaring ,,,,
Og der er Baggu Bags tingen , lekker design , miljøvennlig og delikat!!
( Bilder : Baggu Bags)

17 kommentarer:

mali-mo sa...

Hei! Ble nok ingen sving innom butikken din for meg i år, men satser på å komme sterkt tilbake neste sommer ;) Vi for igjennom i stasjonsvognen og utnyttet tiden da lillegull sov til maks antall kilometer ;) sånn er det å dra på biltur med en ikke fullt så bilglad datter ;)

Tusen takk nok en gang for rask service på det jeg bestilte, og for de små kulene som du hadde pakket oppi. Med du...jeg er nok veldig uvitende her nå...men jeg må bare spørre deg hva de var ;) Jeg gjetter badekuler og mali-mo mannen sier fancy møllkuler ;) Er litt dumt å bade i møllmiddel kanskje? De lukter iallfall godt!

Håper du har en flott sommer!

Min verden sa...

Fine bager - i natt er det jeg som sitter her og dingler, men jeg tror ikke jeg er alene :) Hanne

Besta sa...

Flotte bager.. Myye bedre enn Kiwis ;) Så Meny og hadde fått sånne bager.
Jadda.. Sitter opp inatt og jeg, men skal legge meg nå snart.Mannen min er ute og peller krabber, så jeg håper vi kan ha krabbekalas imorra ;)

Natta

prinsessa1976 sa...

Nei vi skal ikke komme når du er på messa. Ikke noe kult å treffe ekstrahjelpen( sorry ) Vi kommer nok etter det. Akkurat nå er det kjempetravelt med 3 jobber, hus, hage, litt turneer rundt og kring;O) og en mann som deffentlig ikke er hjemme. he he. Vi bygger hytte så her må mor klare seg sjøl. Siden jeg er mørkredd så sovna jeg ikke før halv 4 i natt. I morgen har jeg losjert meg inn hos svigermor og svigerfar. he he.
Ha en herlig dag på jobben:O)

Hespe sa...

Enig med deg - kiwiposene er ikke akkurat vakre. MEN tanken er iallfall veldig god!! Selv har jeg utstyrt meg med en flottere utgave, kjøpt på Harrods. Den er med meg over alt, og blir brukt til stadighet :-)

Fortsatt strålende sommer til deg!!

Klemmer :o)

Sol sa...

Hmmm, skjønner at jeg må til å designe meg min egen Baggu Bag ;-} Jeg vil takke deg så mye for Sifonflasken og ekstrapresangen, som fikk meg til å få tårer i øynene. Det rører meg veldig når mennesker som du er SÅ snille. Flasken pynter veldig opp hos meg, og jeg har allerede tenkt at jeg må skaffe meg en til ;-} Så jeg får holde utkikk hos deg og se om du får inn noen fler. Hadde et stort ønske om å komme meg nedover til butikken din i sommer. Jeg har nemlig ei jente som har veldig lyst til å reise til dyreparken,men hittil har det ikke blitt anledning....Sommerklem

christinasinteriør sa...

He he! Så sant! Mye finere en kiwi poser dette ja!
Møtte Sonja i går... Nå er hun å treffe på øya fremover!!
Ha en fin dag!
Klem

Gro/ I Gros Hage sa...

BagguBags er kjempesmarte! Og som du sier, litt kulere enn Kiwi-varianten for oss som liker å ta oss litt godt ut ;-) Jeg har flere, i bilen og i ymse vesker. Deilig å si neitakk til plastposene! Fortsatt god sommer til deg!

organic-lizzi sa...

Superfine!!
Selv har jeg kjøpt et par på coop i Sverige..De er hvertfall hvite:-)
...men er sååååååå sløv at jeg ikke har fått inn å ta de med hver gang jeg handler..Det er økodama si det tenker jeg..Huff!
Deilig dag til deg min venn&
Stooooooor klem fra Randi

Stine ☆ sa...

Jeg hadde aldri hørt om Baggu bags før, så måtte sjekke de ut på nett. De finnes jo i alle mulige farger. MYE finere enn Kiwi sine ja :)
I dag har jeg vært i Helleviga, på Donestranda. Kjempe flott det! Og har hatt en nydelig dag i sola. Så deg på utsida av butikken, når jeg kjørte forbi med bussen. Dagen har jeg avsluttet helt perfekt med båttur :)

Moderncountry sa...

Heeeey Vennen!

Nå er jeg endelig tilbake, selvom jeg har hatt malerkosten i handa i dag igjen. Men nå er det snart ferdig da, å det blir så fint så. Alt er vel bedre enn 80 tallets grønne og gule vegger!

SÅ hvordan har du hatt det da?! Du har vel stått på som bare det i varmen. Lurer på hvordan det går med deg, jobben og familien, har jo tenkt masse på deg :)

Nå skal jeg kose meg og nyte dine siste poster. Ha det så godt da Anniche og ha en riktig deilig natt! Suss og klem

Aina

Kerstin sa...

Helt enig at disse er litt stiligere en Kiwi posene:=)
kanksje en liten nisje!! he he.

Klem

ceciliegrut sa...

FINE! Jeg brukte t.o.m min pose i Finnland på ferie.. hahaha, har blit helt tullerusk :o) Men den er god å bære, så da er det jo helt topp! Så fine bilder du viser under her.. Skal knipse litt idag også tenker jeg. Blomstene mine var ikke helt fornøyde etter en ukes ferietur da, uff.. Men hagen er full av bær! I går fikk Maisi en stor kopp ful ab bringebær til frokost :o) Og solbærene venter på et halv-års langt bad i vanilje-absolutt, lagde likør i fjor og den ble GOOOOOD! Så til jul blir det likør på meg igjen! Mmm..

Klem

Helene sa...

Hei
Det ligger en award til deg på bloggen min ;o)

MeyBiMe sa...

Takker så mye for tipset.. :-D
Da går KIWI og REMA posene i bosset!!
Ønsker deg en fin sommer videre!!!
Fikk ikke mulighet å stikke innom denne flotte butikken din i sommer :-(

Babsy sa...

har nominert bloggen din jeg - inne hos meg *klem*

Marte sa...

kjempesmarte de der - prøver å unngå å bruke plastposer! bruker å stappe alt i en stor veske når jeg handler;)

Seriale