onsdag 5. desember 2007

Julens entrè

Begynner så smått å bli litt jul her i heimen også ....(men må innrømme at det går sakte , men det er jo heldigvis lenge igjen ennå;))
Trappen har fått litt pynt , kransen er fra en julemesse jeg var på på for noen helger siden (ja , jeg elsker julemesser ,tjihi)

Ny tuja er det blitt ...den andre jeg hadde døde (?) , nå mangler bare julelysene , så er alt på plass .

Håper dere nyter tiden og koser dere!

39 kommentarer:

mona sa...

Åhh,så koselig det ser ut hos deg,får bare lyst til å gå inn.....det er sikkert like koselig der,har jeg følelsen av !! Har jo sett noe,og det har vært "bærre lækkert"......hihi..! Begynner og få frem litt pynt jeg også,men inngangen deler vi jo med tre til,så jeg tar bare våre 3! verandadører....fikk hentet mose fra skogen til å dekorere med,men den ligger fastfrosset som en stor stein på verandaen,så nå ønsker jeg meg en dag med mildvær....haha....så jeg får pyntet litt mer ! Du har vel mye som skal gjøres i butikken,kan jeg tenke meg,så du får kose deg videre,både hjemme og på jobb.....! Og ikke slite deg heeeeelt ut.... ;)

Karna sa...

Kjempe koselig inngangsparti, flott krans du har fått fatt i. Jeg må ut og kjøpe noen nye potter til mine trær, de velter hele tiden, så jeg har ventet litt med å henge på lys....Jeg er ikke kommet langt i dekoreringen jeg heller, men som du sier: lenge til jul....iiikkkk...

Mita`s hjørne sa...

Så koselig det er ute hos deg, det er jo en utrolig hærlig tid vi har nå, masse levende lys - julepynt og alt som følger med det...

Ha en koselig dag...

organic-lizzi sa...

Fin krans..og kjepekoselig inngangsparti:-)Kjenner til det mystiske fenomenet med tuja innkjøpt før jul..Vanner for mye..for lite??Sikkert dårlige før vi kjøpte de ikke sant?
Skikkelig herlig dag til deg..
klem Randi

Jorunn sa...

Til deg er det koselig å komme Anniche, det ser jeg! Flott krans og fint tre (tuja = treet i krukka til høyre?). Blir superu med lys vet du. Vi bor i blokk vi, men en krans på døra har vi da. Lenge til jul enda ja, så du har masser av tid til å pynte! Gleder meg til å se mer fra deg! Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Det var et nydelig inngangsparti, for lyst til å ringe på der hos deg. Har så sansen for slike urner som du har tujan i, de skaper en sånn sjarm og atmosfære.
"jobber" forresten med å komme på nett - det nærmer seg premiere :-)
Ha det så fint så lenge.
Hilsen fra Therese

Donna D sa...

hei

Så koselig inngangsparti:) Jeg liker urnen din veldig godt. Har fått tak i 2 stk som det i oslo, men de er i stein. Smijernsurner er tidløst og fint.

Nå er det snart helg igjen, tiden går så fort!

Donna D sa...

har et tips ang tuja. Den har lett for å dø i urner pga uttørking, så når det er skikkelig frost, vann med varmt vann på jorda i urna for da tiner den jorda litt slik at røttene får vann. Men pass på å ikke vanne på det grønne, bare jorda. Det har funket for meg etter utallige døde tujaer:)

Lynetmor sa...

Hei, så fint du har pyntet ute :-)

Karoline sa...

for et koselig inngansparti!!!! du de stenene- fikk du med deg at jeg spurte om de?
går det bra med deg??? håper du koser deg, lager litt gløgg og kos på kveldene etter travle dager:) barna mine fikk gøgg i dag, og selv minsten elsket det. det er vel som en litt kraftig saft igrunnen, men har liksom ikke innrykk av at mange barn drikker det.
ser frem til helg, ferien tok på...;)

Anonym sa...

Kjempekoselig! Synd du ikkje kom på vår julemesse. Litt i lengste laget, kanskje:0)
Ha ein fin kveld!

M&Co - http://mandco.typepad.com/ sa...

Så fint inngangsparti!! Liker kransen kjempe godt!

Emmeline sa...

Hei Anniche.
Så fint du har fått det utenfor døren din:) Kjempefin krans og lekker tuja, når julelysene kommer på blir det bare helt perfekt!
Er enig med deg; det er heldigvis lenge til jul enda (*takk og lov!)
Det er masse jeg IKKE har kommet i gang med enda, bake, kjøpe presanger, vaske skikkelig... men heldigvis--det er ingenting som går sin vei. Alt venter på meg som regel, så vi kommer oss nok i havn i år også:)

bagateller sa...

Et ordentlig "Julete" inngangsparti du har, virkelig innbydende. Har fått opp julekransen her også, lurte på om jeg var litt tidlig ute, men heller julepynt før jul enn langt ut i nyåret. Kan sagtens trenge litt julestemning slik det høljer ned om dagen. Blir koselig med litt lys og stash på tujaen.

elin1976 sa...

Ja, her var det ikke vanskelig å se at det var blitt jul i huset. Bare inngangsdøra de er så flott at jeg blir helt matt. Har alltid ønsket meg dobbel inngangsdør....har dobbel altandør men det hadde vært stas med en slik ved inngangen. Heldige du!

Takk for kommentaren på bloggen min. Jeg vet du har det fryktelig travelt og at du tar deg tid til å skrive noen ord setter iallefall jeg veldig pris på.
Håper du får ei flott helg, vennen. Masse klemmer fra Elin:O)

Ida sa...

Ett nydelig inngangsparti som sier VELKOMMEN! :)))))

Marte sa...

For et flott inngangsparti du har! Kjempekoselig!!!

Du har vel mye nydelig inne i huset også, du som har så mye flott i butikken din!

Hilsen Marte

Laila sa...

Ååh så fint det ble i inngangspartiet ditt. Det blir kjempekoselig med lys på treet.

Jeg har hentet fram noen gamle kjleker ved ytterdøren, så nå skulle det kommet litt snø, så det ble riktig julete...

Mia sa...

Alldeles underbart pyntat vännen, kram!

Moderncountry sa...

Heisann Anniche!!

Skal si det har blitt Jul foran døra di :)) Kjempekoselig altså!
Du har t.o.m kommet lenger enn meg du!! Du som har unger, hus og bedrift. Ja, kan du skjønne det?
Men i dag har jeg shinet litt her og i kveld er det langåpent så straks skal vi avgårde for å kjøpe inn noen planter og stash. I morra blir det å dekorere litt, gleder meg til det faktisk. endelig er Vennen mer hjemme og vi kan gjøre mer sammen. Håper helgen blir bra og at du får en koselig 2. Advents feiring. Sender mange gode klemmer her i fra Holland :)

PS: Begynner som sagt og sy nytt til deg!!

Olstad sa...

åhh så hyggelig det er hos deg da. Her hos meg har det vært så fint med 50 cm snø og kaldt men nå har det regnet bort og da er det vått for å si det slik.

Ville bare si at nå har jeg endelig fått vært på postkontoret og hentet det flotte reinsdyret. Det trivdes veldig godt i vinduskarmen min. Helt perfekt.

Ha en fin adventshelg.

Lille Trille sa...

Kjempefint pyntet inngangsparti, jeg ville følt meg veldig velkommen :-)
Ha en riktig fin helg!
Klem Lille Trille

JULIE K sa...

Å så koselig det er hos deg altså. Her lyser det jo at man er velkommen. Skal sende deg en mail snart. Har ikke vært helt i form den siste tiden, derfor har det vært stille herfra. Klem.

Kreoline sa...

SÅ innbydende og koselig, nydelig krans og en herlig trekasse du har stående på trappen her. Kos deg fortsatt med butikk og pynting, ikke stress for mye nå. Klem fra meg.

Liva sa...

For et koslig inngangsparti. Spennende at du har egen butikk.Jeg bor ikke så langt unna- så jeg dukker kanskje opp i butikken din :)

Mvh Liv Margrethe

Living White sa...

Takker for kommentaren i bloggen i dag:)

Rødt og grønt, skikkelige julefarger i inngangspartiet ditt:) Super flott. Så på tujaer på 1.60 i dag, men turte ikke kjøpe, jeg er sikker på jeg kommer til å drepe de nokså fort....men lekkert er det

krinkelkroken sa...

Heisann Anniche:)
Kjempekoselig inngangsparti,nydelig julepyntet!
Håper du storkoser deg med butikken, den ser fantastisk ut!
Jeg har flyttet over til blogspot nå også;)
Håper du får en deilig 2.søndag i advent!
Klem fra Beathe( angeldreams)

Huset i Hagen sa...

For et koselig syn som møter deg når du kommer hjem fra jobb! Kjempefint inngangsparti med fin krans :o) Ha en fin uke.:0)

Flower Power sa...

Så koselig inngangsparti du har! Kjempefint med doble, grønne dører....jeg skulle gjerne hatt doble dører jeg også, det er så fint:)
Kransen din er fin med de røde hjertene...skikkelig julestemning.
Tenker du har det travelt i butikken om dagen...herlig julestemning der også mistenker jeg.

Ha en fin søndagskveld:))

Krabat sa...

Nydelig inngangsparti! Klem

Mia sa...

Se her, ja, det har jo blitt jul ved inngangen din (og sikkert inne også...?) Hos meg er inngangen stusselig og det er veldig lite som minner om jul der. Men, som du sier, det er jo lenge til jul enda... Koselig med besøk på julemesser også. Her i nærheten er det nok ikke så mye av denslags, dessverre. Ønsker deg en fin kommende uke, med masse kos og julepuslerier, både i butikken og på hjemmebane.

Elaine sa...

Hejsan!
Vad trevligt du har gjort utanför dörren. Hade också planer om att göra klart ute i kväll, men så fick jag hellre lust att titta in till er och lägga igen några hälsningar, det var en stund sedan sist. Jag har satt ljus i granarna, hängt ljusgirlang runt ytterdörren och satt upp kärvar till fåglarna. Hade tänkt göra fint på verandan också. Ska lägga granris på golvet, sätta ut några trevliga lyktor och lägga ut röda plädar att avepa sig in i. Det är så mysigt att sitta ute och ta en varm glögg. Skulle bara önska lite snö så vore allt helt perfekt.....

Ha den fin start på en alldeles härlig vecka.
Klem!

Hobbyhuset-Merete sa...

Såå koseleg du har det ved inngongen din, Anniche! Skikkeleg julete med raudt hus og grønn inngongsdør ;o) Flott tuja og den blir nok kjempeflott med litt lys på, ja.. Eg har berre så vidt byrja å pynte utanfor hos meg sjølv, så det er veldig inspirerande å kikke i bloggane korleis andre har det :o) Ha ein fin mandagskveld! Klem..

Thalia`s-sjelerom sa...

Så synd med pc-kræsjen vennen min! Ikke mye du får gjort her nå, håper bare du ikke har mistet alle de dyrebare bildene du hadde. Klem fra mamma!

Karin A sa...

Vilken härlig entré! Tänk vad inbjudande det måste vara att komma dit. :) Tack för din söta kommentar hos mig. Jag blev riktigt glad för den. Kram Karin

Norah sa...

Huff...det ble senkveld i dag også... Og jeg har ikke glemt deg heller :-)) så deilig å høre at butikken går strålende - du fortjener det!!
Jeg er så "ør" av dagen(e)at jeg må ha tilgode noe lengre i kveld...ville bare si hei, jeg lever..!! God klæm og fine drømmer..

Anna Lisa sa...

Jammen fin og koselig julestemning hos deg. Håper du har det bra. Eg er litt sliten for tida...skal ha baby i juni og har lite overskudd akkurat nå. Men eg kjem tilbake med mer blogging etterkvart. Trenger bare litt tid.... Håper du har det bra. Kos deg vidare i adventida. Klem

christiane sa...

heia. så koselig du hadde det.. ser heilt fantastisk ud. kunne ønske det var meg. hehe.men men sån er det ikke, men det kommer snat når jeg får mit eget hus:0)
kosa deg i romjula da..
klemmer fra christiane

sexy sa...

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區A片,視訊聊天室,情色,AV,視訊交友網,情色視訊,成人,色情,做愛,免費A片,A片下載,色情影片,成人影片,SEX,情色電影,成人電影,UT聊天室,聊天室,免費視訊,做愛影片

Seriale