onsdag 26. desember 2007

Fortsatt God Jul


Her er det nyyydelig vær og "fetende" , avslappende dager ....Fikk lurt inn et bilde her, men det var visst nok også , tjohi!

Fortsatt gledelig jul og kos dere masse . Takk til dere som gav meg en utfordring her tidligere, jeg har bare ikke hatt tid å svare på dette.

35 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei!
Ja en fetende jul, det har du helt rett i ;) thihi.. Men sånn skal det jo også være! Føler meg proppmett til alle døgnets tider :)
Ønsker deg fortsatt en strålende julefeiring med masse kos og glede!
Juleklem fra Beth

Elaine sa...

Ja idag har vi sett en skymt av solen, det är alltid härligt.

Det var så tråkigt att det fina vintervädret försvann på julafton. Vi hade ett fantastiskt vinterlandskap, vitt med massa rimfrost, i flera veckor innan jul, men på julafton....fyra plusgrader....vilken nedtur......
Annars har julen varit toppen!

Ha en god fortsättning på julen!
Klem!

Lovise sa...

Heisann. Ønsker deg noen deilige og rolige juledager.Slapp av så godt du kan.

HildeS. sa...

Fortsatt god jul til deg også:)

Mor Grethe sa...

Hallo Anniche. Er innom for å ønske deg og dine en riktig god romjul. Håper butikken har gått strålende!

liven sa...

Hei. Det så fint ut der du er.....her på Vestlandet regner det og blåser noe voldsomt. Må takke for fine varer jeg fikk før jul og tusen takk for ekstrapresang. Så koselig:)
Ha fortsatt en fin romjul. Hilsen Liv

Anemone sa...

God jul til deg også skjønne kvinne.
Rolige dager med mye god mat og lite fysisk aktivitet også her i huset. Men så er det jo så glatt utendørs, at hvem i all verden tør sette liv og lemmer på spill for en tur utendørs.

Jeg har nå vært på jobb i dag og gipset flere slike ulykkesfugler
:-( men men. En får prøve å holde seg på bena.

Romjulsklem til deg.

elin1976 sa...

Hallo vennen på sørlandet:O)
Fetende ja....det skal være sikkert. Jeg eter og eter og eter osv. Her går det unna på det meste som kan etes og vi har en tendens til å åpne kjøleskaps døra når vi kjeder oss.
Her er været stikk motsatt men det pleier jo være en grense ven lyngdal. Her regner det katter og elger. Å du og du som det regner. Kan ikke nytte med værken regntøy eller allværsklær i dette været så da er det bare å holde seg inne å ete litt til.
Ha det superdeilig og nyt fridagene dine. Masse gode klemmer fra Elin:O)

Hulda sa...

Så fint med lenken i vinduet. :) Ja, du kan være helt sikker på at glassklokken falt i smak, det gjorde forresten det andre fra butikken din også. Flotte ting! Ja, han er kreativ, AH. :) God Jul videre!

Lena sa...

Så flott bilde...her regner det så det fosser...ikke noe kjekt julevær, men det er vi jo ikke så godt vant med heller..ønsker deg en fortsatt god jul:)

Mia sa...

Nydelig vær du... her har det vært et ordentlig ruskevær som ingen ende vil ta... Men så er det jo koselig å være inne da, med all pynten, treet, maten etc... herlige late dager. Fortsatt god jul til deg og dine, Anniche!

Annettenett sa...

Må bare innom for å ønske deg en trivelig romjul videre:)))

organic-lizzi sa...

Fortsatt deilig jul..Håper du fremdeles får slappet litt av(med mann,barn og butikk:-))
Superdeilig dag til deg..
Klem Randi

Mita`s hjørne sa...

Joda... mat og gotteri har det vært mer enn nok av her også, blir ekstra trening etter jul nå...phu...
Ikke mye som minner om jul her, i går hadde vi opp til +10 gr... og fønvind - hærlig, jeg er helt klar for våren nå...

Ha en koselig romjulsdag...

Ella sa...

Fortsatt god romjul og
GODT NYTT ÅR ..

Anna Lisa sa...

Så koselig du har det. Håper du har det fint i jula og kosa deg og tar det med ro. Det prøver eg ihvertfall, lader batteria for ny arbeidsøkt og kvardag etter nyttår. Ha en fin nyttårsfeiring. Klem

Huset i Hagen sa...

Å det er du som har tatt alt det fine været..;0) Lurte veldig på hvor det ble av...;0) Fint bilde Anniche! Ønsker deg en forsatt fin og KOSELIG Jul!

Koselig koselig sa...

Ja mat ja...masse mat, nam nam nam! Jeg sier ikke noe annet enn at jeg elsker kald ribbe på brødskiva! det er jo bare så godt!

Ønsker deg også en fortsatt god jul og masse kos. Straks er det nytt år. Nye muligheter, nye utfordringer - jeg gleder meg! 2008 blir et spennende år :)

klem fra Mette

Solstad sa...

For et deilig vær dere har da....hos oss har det vært en veldig våt jul :( ...håper på et bedre nyttårsvær!! :)
Ha ei fin nyttårsfeiring!!! Klem

Hobbyhuset-Merete sa...

Håpar du kosar deg masse i romjula og nyt dagane..Ønsker deg eit godt og kreativt nytt år!! ..og at salget i butikken går som det susar ;o) Klem..

Lille Trille sa...

Hei :-)
Ville bare ønske deg og dine et riktig godt nyttår !
Klem Lille Trille

Guldkant På Livet sa...

Vilken vacker gran du har!!! Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig Anniche och ett bra nytt år för din fina butik!!! Mari.

Leah sa...

Stikker innom for å ønske deg et fabelaktig godt nyttår Anniche, fortsatt masse lykke til med butikken, klem :-)

Sublim Design sa...

Vill önska dig och din familj
ett ritigt
GOTT NYTT ÅR!
/S

Kreoline sa...

Hei Anniche, ønsker deg et godt nytt år, ser frem til et nytt bloggeår med deg, dine koselige innlegg og dine koselige kommentarer hos meg, koselig at du tenker på meg og bryr deg. Ha en fin nyttårsaften og et nydelig innbringene år. Klem fra Mona.

organic-lizzi sa...

Deeeeeeeilig 2008 til deg Anniche:-)))
Stor klem Randi

Ida sa...

Godt nytt år til deg og dine Anniche! :)
Klem fra Ida.

Moderncountry sa...

Hei Anniche!!
Står til? Kommet deg over romjul med fyllte bord? haha..her har det ikke vært noe bedre, jeg ruller snart ut døra er jeg redd. Det må vel bli et skikkelig skippertak etter nyttår. Føler meg litt oppblåst kan du si..
Du har vel kanskje noen dager fri du nå, og de må du nyte godt! Snart er det jo Januarsalg eller?
Moro å tenke på alt som skjedde i 2007, både for deg og for meg. Håper 2008 blir bare enda bedre! Sender deg alle mine varmeste klemmer med et ønske om et supert 2008!
Savner deg lille venn ;)

Metteflette sa...

Håper du har det bra vennen og at du har kost deg maks i julen!!! Ville bare ønske deg og butikken din et herlig og suksessfyllt år!!!! Stor klem fra Mette
P.s. kan du se å få reparert den pc'en din! Savner deg vet du :-)

Frodi sa...

Hei... er innom for å ønske deg og dine et riktig godt nytt år. Ønsker deg fortsatt lykke til med butikken.. Det går nok helt sikkert bra med den tenker jeg. så mye fine varer som du har. En stor nyttårsklem fra Trondheim..

Landliv sa...

Vil gjerne benytte sjansen til å ønske deg et riktig godt nytt år! :-)

Lensom sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år Anniche :)

Bim H-D sa...

Hej där!
Sticker inom för att önska dig ett Gott Nytt År och fortsatt lycka till med allt du håller på med... ;) Gillar dina saker och blir nyfiken på mycket av det ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sköt om er...

bagateller sa...

Så deilig med et glimt av solen, håper værmeldingen slåt til for de kommende dagen så vi får litt energi. Fetende ja, huff, jammen godt det er hverdag igjen nå snart. Ønsker deg og dine et rikgig godt nyttår:-)

Flower Power sa...

GODT NYTTÅR Anniche! Takk for masse bloggeglede i året som har gått, jeg har kost meg masse her inne hos deg, og det er spennende å følge deg og butikken framover...:)Håper du har kost deg masse med fridager i jula, og ønsker at det nye året bringer oss alle masse lykke og glede:)

Her har feiringen gått meget rolig for seg. Begge ungdommene er på nyttårsfest, og vi gamlingene har vært hjemme å passet på en skuddredd hund. Det gikk bra med hundenærvene etter masse bestikkelser med godbiter når det smallt som værst. Det funket:)

Klem:))

Seriale