tirsdag 25. september 2012

Høsten er i full gang hos Annas Rom -MASSE nye bilder !


Det ramler inn nyheter i butikken om dagen , og vi blir litt varm i topplokket av og til ;) "Møe" på engang , som vi noen ganger hadde håpet bare plasserte seg selv , hihi  !! Men morro , det er det . 


Høstens nyheter fra Ko:Ko er kommet og de er bare så utrolig fine .

De som er allergisk mot Jul før 1 desember "scroller" bare videre nedover. Disse populære adventsstakene fra i fjor er kommet inn igjen . De står foreløpig på lager , men vi har vel allerde solgt halve partiet . Så nå vet dere det ;) 


Ny tøff betongserie fra House Doctor til badet , og forstørrelesspeil til vegg . 


Jeg bare digger denne kjolen - den er helt rå ! Morro er det også at det er norsk design .


 Er du på jakt etter nøkkelskap så har vi flere fine inne nå! 


Tøffe dørmatter som kan vaskes på 40 grader ! PRAKTISK:)

Gummimatter med hjerter i 2 str ..Denne buksen med "jakke" er bare så ufattelig lekker i litt grovt matriale , perfekt nå i høst både til jobb & fest . Skolettene er nosrk design fra Bibba .

Hils på Nina - hun har akkurat begynt hos oss og vil blant annet sørge for at vi kan ha LANGÅPENT til klokken 20.00 på tirsdager ! 
Genseren er fra Minus og har skjønne påsydde paljetter .
Annamor har gjort seg klar til vinteren med deilig skjerf & lue fra Nordic Legacy .Hadde kjempehyggelig besøk i butikken her om dagen av Alexandra & Vibeke som sto bak den velkjente butikken Shabby i Oslo . Nå har dem startet firmaet Bon Dep i sammen , og vi gleder oss å være med på laget ! Her kommer FANTASTISKE puter i nydelige kvaliter inn i November . Unika puter med gamle flotte stoffer fra India er allerede i butikk nå.


Skjerfhylla vår er har aldri vært fullere , så om du er på jakt etter ett nytt skjerf eller et varmende skjef gave , så ta turen innom oss . Her er peace , stjerner , scull , bling , farger , flagg mm .


Blide Anita pakker opp og pakker opp ! Her en skatt av ett nytt lyshus . 


MANGE nyheter og påfyll fra Bruka er kommet , og Orange er en ny fresh farge i våre hyller .Helgene blir ofte tilbringt på hytta , og her er mine to største skatter på tur i høstvakkert landskap .

 Vårt andre hjem -NYDELIGE farger der oppe nå !Jeg bare ELSKER høsten jeg og de fargene som naturen har å by på . 
 Tilslutt i dag må jeg bare vise dere den kule buksen fra Blink som kommer inn i Oktober . 


Nå må dere ha en fin  uke videre og kose dere masse i høsten . Her regner det og blåser det som bare det i dag , og da er det ekstra deilig å kose seg inne med tente lys og en kopp te .

Tudliduuuu ...!
Seriale