onsdag 14. juli 2010

Tjola hopp .....

Ja, og der fløy ukene siden sist jeg hadde vært innom !

Det er temmelig hektisk å drive butikk på et sommersted ( heldigvis....",) og jeg storkoser meg virkelig med alle som finner veien til ho Anna i sommer !
Det er så fantastisk å hilse på alle turistene som tar seg tid å stoppe hos oss - tusen takk alle sammen .

Selv har jeg også klart en liten ferie - og det var så deilig:) Vi kjørte ned Sverige og opp Danmark - besøkte mange flotte steder . Hotellet over er et badehotell i Smøgen i Sverige - kan virkelig anbefales . Nydelig sted.

Her er fra bryggen i Smøgen - skikkelig koselig sted med små restauranter og butikker .

Det ble mange fine stopp underveis !  Hver kveld satt vi med pcen og booket neste dag ....moro ! Etter København endte vi opp på denne perlen like ved  Helsingør som het Snekkesten , hotellet vi bodde på var helt fantastisk , Comwell ( som er en kjede i Danmark .)  Det er et Spa hotell , så her kan man virkelig nyte livet . Her var vi i tilegg så utrolige heldige med været - en virkelig perle som jeg anbefaler videre .

Helsingør "at the beach ...." Syden i Danmark -rett og slett ...

Koselige gater i Odense !

Og der fant vi jo HC Andersen så klart!!!


Siste dagene ble tilbringt i Ebeltoft - også en flott plass . Men synd å se at småbutikkene i Danmark dør -og at mange velger å flytte sine virksomheter ut av disse byene vi elsker å dra til med barna og inn til Århus , København etc .
Vi hadde iallefall en herlig ferie - og koste oss masse . Nå er fokuset her hjemme på butikk og sommerkos når man rekker-


Noen visdomsord her på slutten av innlegget .....passer vel greit nå på sommeren når man koser seg litt ekstra ...hihi!! Den sto på utsiden av en restaurant i Ebeltoft , kanskje en tekst til kritt-tavlen på kjøkkenet ?

Shoppingen ble det ikke det store ut av ...hihi! Er vel ikke så mange som kommer hjem fra tur med klesklyper og klessnor , haha;)
Jeg fikk i tilegg kjøpt meg en fantastisk kjole , i retro stoff , men den får jeg vise en annen gang .  Ja, også "råsa" kalkulator .... til Annas Rom så klart !;)

 Her kommer noen bilder fra Annas Rom - dette porselenet er bare såååå sommer ! Nydelige farger og fin kombinasjon mellom retro og det søte .


Har fått påfyll i dag av Maileg , masse søte kaniner , mus og møber !

Fra Falby har vi fått denne utrolig nydelig serien i Vinatge Flower . Det er en reproduksjon av et veldig gammelt mønster  - og i serien har vi toalettmappe, kjøkkenhånduk , fleecepledd , brødkurv , quilt, oppbevaringsboks og madrass.

 Deilig fleecepledd fra Falby til 159,- også har vi jo de fine koppene da , til kun 39!

Fra House Doctor er det akkurat kommet en stor palle , og blant annet har vi fått inn igjen Stationboard dørmatte og vindunker.

Hos oss får du også nå de kule knappene , ringene , øredobbene og brosjene fra Snella & Petronella .-
Vel , det må være det for i dag ....
Men om du har lyst å besøke Anna Rom i sommer , er adrssen LANGENESVEIEN 308 , og finner du ikke ikke veien så er det bare å ringe oss på 924 65 282 .
Vi holder følgende åpningstider i juli :
MAN- FRE 10-18
LØR            10-16
SØN            13-17
Hjertelig velkommen til oss, også håper jeg at jeg får surret meg til et blogginnlegg snart igjen , so long og fortsatt GOD SOMMER :) Klem fra Anniche .

8 kommentarer:

H elle K sa...

Hei Anniche.
Herlige bilder, skjønner at dere har kost dee. Ha en fortsatt god sommer.
Klem Kristin

Vigdis sa...

FANTASTISKE DANMARK!!!!!!!!
Ha en fortsatt strålende ferie:-))))

Klem fra Vigdis

anjamollerandersen sa...

Så fine bilder!

Nå kjenner jeg virkelig savnet til Danmark!<3 Godt det ikke er lenge til vi skal på ferie:)

Falby hadde jeg ikke hørt om før nå nylig, de har masse fint, og på lørdag åpnet de ny butikk 500 meter fra sommerhuset vårt! *Lykke*

Er lenge siden jeg har besøkt butikken din nå, tror jeg snart må ta meg en tur!:)
Kan jeg spørre hvor mye de dørmattene koster? De er SÅ fine!!!

Ha en fortsatt deilig sommer!!

pensjonat frua sa...

Hørtes ut som en herlig ferie, nydelige bilder!

Lotta sa...

Ah for en herlig ferie:)
Flotte bilder:)

Har laget et innlegg om Annas Rom på bloggen min. Tusen takk for en hyggelig handel i din superfine butikk:)

Klem fra
Lotta:)

Villblomsten sa...

Ååå det så kjempedeilig ut :-)

Sylvia sa...

Heisann Anniche
ferien vår ble igjen i København, den deilige by, ikke sant?
Jammen har du ikke fått deg S&P knapper du også. Jeg har hatt mine i 1.5 år, og de er sååå populære. Og vi har mange av de samme motivene nå, det var morsomt. Det er så greit når man også kan bytte dem ut av og til og få noe nytt i kofferten.
Regner mad at du storkoser deg på jobben din. jeg hadde min første dag etter ferien i dag, og jammen ble det mye å gjøre.
Klem

Thelma Louise sa...

herlig herlig herlig :-))

Seriale