tirsdag 2. mars 2010

 Har fått gjort noen små endringer i gangen i det siste , har fått meg ny kommode og benk fra Country Corner og er så fornøyd ! Neste steg er å sette i gang med malekosten ....det derimot , KAN TA TID ! 


Denne kommoden er praktisk å ha ved siden av ytterdøren , her ender luer , vanter etc etc.
Svømmeføtter & snorkel når den tid kommer...
Tikk takk ...datoen viser jo så 1 mars , men vår , det kan kan det vel knapt kalles! Denne klokken er arvgods , tikker ikke - det er nemlig ikke mulig å høre på ....hver gang vi er hos svigermor så må hun "skru av " ( hun har samme klokke ...den både dinger hver halvtime og bråker fælt )


Litt pynt må til ! Bildet som dere ser bak er tatt av Sol Nodeland , og var Vest Agder sitt bidrag til Tv- kampanjen i fjor høst . Jeg synes det er både trist og vakkert .

Dette bildet ble dessverre litt dårlig , men ny benk er kommet på plass .


Når vi snakker om vår , altså ! Dette er utenfor vår tvstue ....og ungene kan nærmest klatre på taket ...haha! 


Jeg bringer våren inn og nyter synet av perleblomster , roser , tullipaner , hva som helst !! Bare det er spirende liv :)


Tilslutt dagens antrekk . Har fått siste sending fra Container for spring- 10 i dag - og kan vel bare si det slik - desserten kommer alltid tilslutt...så utolig møøøøe fint !

10 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Koseleg gang☺
Heime hos foreldra mine heng ei klokke som min bestefar laga, den TIKKA og veeeeldig. Har veldig lyst å ha den her, men den blir som din; ikkje i funksjon, kun til minne og pynt☺

Uff, den snøen ja... Vablegvis klage vi jo over at det aldri blir snø her (på vestlandet), den ligg vertfall ikkje lenge. Og no tru eg den ha vore her sia midten av desember-er jo vakkert ute, men leeeengtar etter våren no!
Ungane kosa seg vertfall☺

Klem M♥

(eddas) sa...

Nydelig den lille slagbenken din...den hadde passet påkjøkkenet mitt:)
eddaKlemmer

Ruths datter sa...

Herlig kjole der på slutten.
Gangen din ble veldig fin.Fint med hvite møbler. Staylinga di er også super da.
Klem

Minka sa...

Så flott det ble med ny kommode og benk..Og slik klokke har svigers også, men de skrur den bare av om natten, så dagtid blir man gal..Snakk om, ska dit i helgen faktisk, må få med meg åpningen av skulehuset..
Så mye flott som har komt, og sikkert komt masse mer sia jeg var der, men lommeboka sier jeg må vente..Klems

Prinsesse Elin sa...

Det ble lekkert Anniche. Er benken også fra Country corner? Jeg surfet hele nettet i går for å finne en benk til meg selv. Blir gal at det skal være så vanskelig å finne en benk som funker sammen med et kjøkkenbord. Har du noen gode ideer?
Gangen din har iallfall blitt forandret. Jeg likte den godt før og liker den nå. Du er flink med interiør og flink til å få det fint rundt deg. Kjekt med gode inspirasjons blogger:) Klem fra Elin:)

Mitt hvite hus sa...

Så koselig du har det i gangen din.. kommoden din var kjemepfin..

Ungene koser seg hos deg også ser jeg..

ha en fin dag..

Klem Kerstin

Christinas låvebutikk sa...

Veldig fint!!
Disse møblene er bare lekker!!
Og container kjolen....NICE!!
Ha en nydelig dag snuppa!!
Klem!

Nina B. sa...

så flott kommode og benk. Koselig gang dere har :)
Har også en arveklokke som henger i stua, klokka er konstant 11:55 hehe...Koselig er det alikevel!

Klem NinaB

IngJoh sa...

Den benken der... den var så fin at jeg nesten griner! hva slags serie er denne i da, er det også harmonie?

IngJoh sa...

Jeg måtte bare le litt.. ja det nærmer seg midnatt og du begynner å våkne, du er også et natt-dyr? Jeg føler at natten er så stille og så fin, og inspirasjonen min kommer som perler på en rad. Det dukker opp mange gode ideer, og jeg føler meg så utrolig lykkelig om natten( det kan nok hende at det har noe med at jeg er minst smertepåvirket da også da hehe)

Det er ikke noe som er så koselig som å sitte oppe om natten og pusle med noe.

Seriale