torsdag 7. februar 2008

Smakebiter av vår ...

I kveld har jeg lyst å vise dere litt hva dere kan forvente dere hos Annas Rom i ukene som kommer. Gleder meg så uendelig MASSE til de herlige vårnyhtene på både klær og interiør begyner å ramle inn :) Spesielt disse klærne er jeg henrykt over!!!!
De er sendt fra Danmark nå , og ventes inn rett rundt hjørnet .
Kan forresten nevne at jeg er eneste forhandler av dette i Norge, SPENNENDE !!!


Her er også noen få smakebiter fra Bloomingville :)


47 kommentarer:

Verkstedet sa...

her er det masse fint. liker så godt de stenene, har du mange inne, ulike tekster???
ellers ville jeg nå bare ønske deg en deilig helg og si natta, nå må jeg stupe, er en arbeidsdag til før fredagskosen får sige ordentlig inn. elsker helg!!!! og snart er det vinterferie også, men jeg ar sååå masse med rapporter ol først at jeg likevel ikke kan tenke på det....må snart hoppe i det!
kos deg, stor klem fra meg:)

elin1976 sa...

Ja da var virkelig våren kommet til sørlandet. Ikke verst for et par timer unna så regner det i vinkel og er cirka sånn 2 grader. Mern det varer meg i hjertet å se på alt dette flotte. Gleder meg virkelig til denne tiden nå fremover. Jeg kjøpte en hortensia i vårfarger i dag. Jeg er skikkelig optimostisk for jeg skal reise bort i helgen og jeg forventer ikke at den lever på søndag. Men in cace den gjør det så har liksom våren kommet litt til Å også. Brae bitte litt. Vi reier til Knaben og der er det en og en halv meter med snø så der har det iallefall ikke blitt vår. Da er det på med skiene og varme klær og ut i snøen. Sånne ting liker jeg. Er nok derfor man ofte kan se meg som rulleski trener for alle 4-5 og 6 klassingene her i kommunen. Å når det er snø så reiser vi å står på vanlige ski.
Har stått opp ekstra tidlig i dag for jeg drømte at hunden hadde spist en million snegler....? Iallefall oppdaga jeg dette når han gikk på do. Den drømmen ble litt for mye av det gode for meg så jeg stod likså godt opp. Legger meg litt på dagen når prinsessa er på skolen. Ha en fin morsdag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

hannemor sa...

Hei,,,da er jeg på plass i køben! Blitt kjent med masse hyggelige mennesker og skal se på myyyyei dag! (:

Lekkert det merket ditt ja!! Må stikke jeg, vi snakkes!!

Skal på motemessa også ja! Ses vi? (:

Aina sa...

Mye lekkert, men er det noe jeg ikke kan kjøpe for tiden så er et klær. Svangerskap og julens gleder sitter fremdeles på sidebeina;-p
Steiner med tekst derimot...hehe

Ønsker deg en koselig helg!

Klem fra meg:0)

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anniche, så mycket fräscha kläder du får in i butiken din! Snygga bilder med och fint hemma hos dig i inlägget under! Många vinterhälsningar från mej, Mari.

Nette sa...

Fine klær ja, elegante og feminine:) Ønsker deg en flott helg!

Helene sa...

Her var det mye fint du har fått tak i. Ser at du har fått uttelling for den lange turen i bilen :0) Mye fint og spennende. Du er flink du Anniche. Ønsker deg god helg og ei fin morsdagsfeiring!

Randi sa...

oioioioi...her er det bare å begynne å glede seg.!!!

lottens vita och gröna sa...

oh vad snyggt, gluttar in till anna rom dårå. kram lotten

Bestefars Verksted. sa...

Er bare innom i all hast for å ønske deg og dine,ei super helg :) Flotte varer du venter på :)

Mrs.J sa...

Så flotte varer du får!Gleder meg til å titte!
Ville bare ønske deg en god helg!
Klem

Merete sa...

Ja, dette såg spennande ut, Anniche!! herlege kler og ekstra stas at du er åleine i Norge å føre det merket!! kjekt når ikkje "alle" har like kler ;o) mykje flott interør dildall og.. må straks innom Annas rom igjen!! Ønsker deg ei herleg helg og ein god morsdag på søndag!

FO - 2 sa...

LEKKERT!!! :)))
Sukk.... ;)
God helg til deg Anniche!

☆Therese sa...

Så mange fristelser !!
Steiner, bokstaver, sink og klær - det blir og er ikke noe problem å få brukt opp "lommepengene" ;oD
Ha en god helg, klem

Tiril sa...

Alt var fint , herlige klær ,steinene er også noe jeg har i min butikk, veldig koselige.kjekt å være inne å titte på bloggen din, masse masse fint.
Ha en herlig helg

silje-sin sa...

Så masse flott! Det må bli dyrt å selge så mange fine ting? Tror jeg hadde kjøpt alt selv jeg:) Ha en riktig god helg,og kos deg på morsdagen:) klem fra silje

Anonym sa...

Masse fint du får inn...Ønsker deg ei god helg:0)

borghild sa...

ÅÅÅÅhh så mye fint!!

Er kjempespent på det nye tøyet du får inn, var det ikke noe i sølv også, så ikke bilde av det nå, men mener du har vist før??? For det la jeg min elsk på...

Kan du ikke si fra når du har det i hus, så får du nok et lite besøk...

Ha en god helg og morsdag!
Klem B:-)

Klarafina sa...

Lekkert, lekkert, lekkert!

h.espe sa...

Ja, det er all grunn til å glede seg til neste besøk hos Annas Rom - her var det mye lekkert du :O) Blir nok snart handel ja.....

Ha en herlig helg!

klemmers fra meg

Emmeline sa...

Så koselig kommentar fra du har skrevet hos meg Anniche:) *smiler!
Nydelige plagg..Jeg skulle gjerne kjøpt hele denne damen og byttet ut både hår og kropp med min egen, hehehe... Fine plagg spesielt likte jeg første bildet!!
I tillegg så elsker jeg disse steinene som jeg aldri har funnet igjen på nettbutikken din??? Men de har du kanskje bare i butikken???
Ha en fin helg Anniche, du er tydelig en dame som tror det beste om alle og ikke hadde egnet deg som agent---Jeg hadde nok gjort det STORT som hemmelig agent. Skulle løst mange krimgåter som ikke engang hadde skjedd faktisk... hehehe

MeyBiMe sa...

Elsker disse bokstavene, og disse flotte steinene.... Er dette noe av det som kommer i din nettbutikk???
Klem

Tonje sa...

så mye vakkert...de klærne er bare sååå luftige og romantiske! Gleder meg til å se alle bildene etterhvert som nyhetene strømmer inn. Er det lenge til boken kommer??? er bare såååå nyskjerrig nå=) Ha en fin helg=)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Pladask sa det!- også så falt Lisbeth for alt!Råfine klær og pottene på gjerdet er nydelige!
Klem

Christinas låvebutikk sa...

Hei du! Ventet på deg i går!! så masse fint som kommer til deg da! Disse klærne er spesiell og flotte! Ha en fin helg min venn!!Klem!

Lene sa...

Hei, Anniche :)

De lekreste fristleser i vente... Genseren på bilde nummer 2 og blomsteropphengene kan jeg bare tenke meg er noe eom skal adresseres denne veien etterhvert. Og de stenene dine med tekst er bare nyyydelige.

Lysere og lysere dager for hver dag vitner om den deiligste tiden jeg vet om.

Ha en herlig dag - får håpe solen skinner hos dere og :)

Klem :)

Christinas låvebutikk sa...

Nei jeg hadde aldri trodd det kom sølv hit heller-men kun skimmer sølv. he he! Jeg syns det bør passe inn men denne skimmer sølv er blandet med glass(som jeg elsker) og da går det. Kjøpt meg to lene bjerre staker i går også i samme! Så nå er jeg i gang! Ha ha! SNX:0)

Anonym sa...

å så mye fint du viser fram!!! jeg synes sånne steiner er så flotte - jeg har 3 sjøl, men jeg kjøpte de i fjor vinter fra sverige (systerlycklig) for jeg fant de ikke her i norge i det hele tatt. kult å se at du har tatt inn hos deg på annas rom :)


ønsker deg en riktig god lørdag. jeg har sittet og gjort litt lekser i Akelius (regnskapsprogram) og det går sakte, men sikkert framover :) Det er moro :)Syns skolen er kjempeålreit og ja, det blir nok et år til med skolegang.

Verkstedet sa...

god helg og morsdag. jeg så du skulle ha puter av trude også. jeg har også spurt om dette, men lkyst på dynetrekk også, eller er det liksom bare pyntepute du tenker?
kos deg, nå skal jeg ut ulike ærend, barna og faren har alt vært, og det kan jo love godt...jeg er så nyggerig av meg at jeg går og gleder meg til morsdag. klem til deg min søte bloggvenn!!!!!

Hem och Lycka sa...

Måste ta vägen om din butik när vi besöker bror min i vår/sommar! kram!

My little footprints sa...

Hei!
Åhhh. jeg gleder meg til å se alle disse fine klærne du skal selge! Har faktisk akkurat vært en liten tur innom butikken din og bestilt meg noen små ting ;) Synes det er så fint å ha oppdaget denne bloggingen, det er så mye fint som har åpnet øynene mine, blandt annet nettbutikkene! Hadde jeg ikke begynt med blogging og fått en del idèer og tips om butikker, så hadde jeg nok aldri funnet dem eller lett etter dem heller! Så nå gleder jeg meg til å pynte opp her hjemme! Det er jo så kjekt! For her i byen er det ikke akkurat alltid så veldig mye utvalg(men det begynner å bli mye bedre!), veldig fint at man bare kan sitte hjemme i stuen og bestille og få det rett i posten!
Ønsker deg en alle tiders helg! Kos deg masse, det skal jeg gjøre ;)
Klemmer fra Beth

Hulda sa...

Her var det mye fint! Bloomingville er et av mine favorittmerker. Nå kommer vel boka snart også, tenker jeg. :)

GundaM sa...

Wow, nydelige klær og delikate bilder...
God helg og ha en fin morsdag imorgen;)

A Seaside House sa...

Sånne bokstaver ønsker jeg meg, kjempefine!!!

Gunhild sa...

Hei Anniche! Koselig bilde av familien din som jeg så i dag!! Så spennende med den nye jobben...
Min mann begynner også i en ny jobb snart. Men det er jo noe helt annet :) National Oilwell, han aner egentlig ikke hva han går til. Nå er han selvstendig næringsdrivende og veldig fri...., så vi får se hvordan den overgangen blir.

Anonym sa...

Så ble det messe på deg, ja!!!
Jeg drar også på messe i Herning om 1 mnd, faktisk. Men det har med hest å gjøre, hi hi...!
Så mye spennende som kommer i butikken din, Anniche.Du er skikkelig flink! Stå på!
Klemmings.

Huset i Hagen sa...

Her var det mange fine bilder! Nydelig alt sammen. Jeg også likte veldig godt de steinene. :0) Ønsker deg en koselig morsdag! :0)

ChatrinesLiving sa...

Heisann! Tusen takk for koselig kommentar på mitt soverom:)
WOW, så mye fine klær! Dårlig smak kan du ikke akkurat beskyldes for;) Dette var nydelig!
Ha en kjempefin søndag Anniche!
Klem:)

Anna Lisa sa...

Så mykje fint du får inn ja:) Spennande!! Ha en flott morsdag! klem

Anonym sa...

Ååå - så masse flott du får inn i butikken din!!! Syntes også de stenene er så fine. Ønsker deg en koselig morsdag!

Hilde sa...

Wow.. så mye lekkert, a gitt ;-)
" I like"

Silkeline sa...

Å, kjære deg, søte Anniche, dette var flotte ting!! Du har jammen utnyttet den strabasiøse messeturen godt, og jeg skjønner at du gleder deg til å få disse varene i hus:) Nydelige klær...såååå spennende! Er det ikke kjedelig å vente på at varene skal komme i hus?.....jeg synes det tar lenger og lenger tid til levering for hvert år jeg! Når vi startet butikken for 16 år siden, kom bestilte varer etter bare noen uker, men nå tar det jo flere måneder! Vi har begynt å få inn noe, men venter fremdeles på masse nytt......alt kommer vel på en gang tenker jeg, og da er det bare å stå på med prising og bretting av papp... og ja, det blir mye embalasje *blir helt svett*!
Gleder meg til varene dine kommer inn, og gleder meg til bilder fra butikken din.....håper du viser oss:)
Stoooor klem:)

Line sa...

Herligheten så mye lekre fristelser! Klærne ser kjempefine ut, så spennende å ta inn et nytt merke da:)
Jeg har vært på motemessa i københavn i helgen. Der falt jeg pladask for et merke som heter Container...men jeg har jo ikke no butikk å handle inn til så det fikk bli med sikling..tjihi

Unknown sa...

Hejsan!
Det är bara lilla jag som är här och kikar runt på din vackra blogg! Ha en go söndagskväll!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Anonym sa...

Ønsket om vår bare stiger fra dag til dag, og jeg fikk en stor anelse av vår ved å besøke deg i dag kjære Anniche. Vakre klær og annet vakkert til heimen er på vei inn ser jeg. Skal bli moro å følge med fremover. Likte veldig god de pottene du viste i dag. Ha en super uke ! Klem fra Sanna

Bo med Lena sa...

Hei.

Så flotte ting du får inn. Spesiellt så tingene fra Bloomingville utrolig flotte ut. Gleder meg til å følge med butikken din framover!

Sender deg en mail snart..:) Har hatt så mange jern i ilden i det siste så jeg har ikke rukket, men det er du sikkert ikke lei deg for for det har jeg skjønt at også har:)

Ha en flott dag i solen (regner med at den skinner hos deg også siden du ligger bare litt lenger sør enn meg)!

Klem Lena

Gården på höjden sa...

Vilka underbara bilder!

Kram L

Seriale