fredag 1. juni 2012

Annas Rom & Sommer !

Hei på dere !
Her kommer en liten hilsen og ønske om god helg ..
 En hektisk uke på jobben med MENGDER med nyheter på både klær og interiør . Nå er vi virkelig klar for sommeren -sjeldent har vel utvalget vært bedre enn det vi har i år :) Er du på Sørlandet i sommer håper jeg du har mulighet til å titte innom oss på Langenes ! 

På bildet over ser dere en collage - Blink buksene går som en farsott over Norges land i disse dager , og de flyr ut ! Vi noen få str igjen på lager nå , men venter nytt parti i midten av Juni.


Litt bland drops i dette innlegget - men jeg knipser sikkert 100 bilder hver dag - og mange av de er inspirasjon i min hverdag . Dette så enkelt som min tørstedrikk nummer en om dagen - friskt norskt vann , med isbiter , jordbær , sitron og vannmelon ! Vakkert også , ikke sant ? Vi har fått ett nytt FANTASTISK putemerke hos Annas Rom . De er bare så sinnsykt fine , kule tekster og kvaliteten er nydelig . Linselusa er selvsagt med på bildet ..
Bildet over sofaen er forresten fra House Doctor .


Min vakre venninne Karina er den fødte modell for våre klær i butikken , og hver gang hun er innom løper jeg rundt og knipser som en gal !!! Her viser hun stolt frem sin nye kjole fra SQ - ett nytt merke hos oss . 

Den lange kjolen på bysten er også fra SQ .


Her i lekker shortssuit fra Karen By Simonsen .Denne kjolen er bare ett SYN! Påsydd sjal gjør den helt spesiell .


Vakker kjole fra SQ. Vi har MANGE flotte kjoler hos oss nå , så er du på jakt etten en ny kjole til sommerens festligheter , så bør du ta deg en tur innom oss .


Lekker topp fra Karen By Simonsen . Veldig flatterende over magen .


Vi har fått påfyll av de nydelige duftlysene fra Love is Green - mange nye dufter . Vi har også fått inn igjen de deilige skrubbesåpene i tre forskjellige varianter . Tokyo Jane har vi også stort utvalg av !Sjekk denne puten da !? For en fantastisk fin tekst .


I vår velværeavdeling er det kommet inn mange nye spennende lipbalmer - og har du ikke prøvd Eos sin shavekrem , så kan jeg anbefale den på det sterkeste . Ett must nå i sommer !!
Lavendel ! Nydelige såpestykker fra Lene Bjerre - perfekte smågaver .


Vi har også fått inn de søte minimuffinsjern- koster 399,- og lager 7 muffins . Finnes også i hvitt . 


Det er jo offisielt sommer i dag - og dette bildet ble knipsa i hagen på morningen . Så fornøyd over at druetreet mitt overlevde vinteren og jordbær  , ja de kan vi snart tre på strå .

Kan dere ha en superduper fin helg ? Og husk Annas Rom har åpent hele helga !
( Lørdag : 10 -16 & Søndag 13-17) 


2 kommentarer:

Fru Glitters Hus sa...

Herlige bilder Anniche. Ja folk burde så absolutt ta turen innom din vakre butikk vist de besøker Sørlandert i sommer! Mange stilige puter dere hadde fått inn, er jo noe de fleste av oss interiør "frelste" liker og har ekstremt mye av. Alltid gøy med noen nye. Håper solen skinner på Langenes i helgen.
Klemmer fra Ine

michele sa...

that pillow! the black dress with the flowy sleeves! loving!

smiles and happy weekend to you.

michele

Seriale